English

Hašek z Bohemians nechápal: Co ti naši „black panthers“ nedali!

iDNES.cz / Sport

Venku králové, doma - s prominutím - žebráci. Co platilo pro fotbalisty prvoligových Bohemians 1905 loni, je letos naruby. U soupeřů bodová bída, v Ďolíčku jízda. „Dokud nebudeme mít čtrnáct lidí a všechny perfektně připravené nejlépe na…

More from iDNES.cz / Sport

Mar 9

Bohemians - Ml. Boleslav 0:0, domácí měli víc ze hry, ale gól v Ďolíčku nepadl

iDNES.cz / Sport

Ani pátý jarní zápas fotbalisté Bohemians Praha 1905 nevyhráli. Ve 24. kole Fortuna ligy doma navzdory převaze zejména v první půli nedali gól Mladé Boleslavi a vzhledem k tomu, že hosté málem ani nevypálili na bránu, skončil duel 0:0.

Dec 13

Bohemians - Liberec 0:0, převaha byla klokanům málo, předtím byl lepší Slovan

iDNES.cz / Sport

Navzdory víc než půl hodiny trvající početní výhodě fotbalisté Bohemians v dohrávce 17. kola remizovali s Libercem 0:0. Do vyloučení Ghaliho měl víc ze hry hostující Slovan, který pak v oslabení podržel brankář Bačkovský.

Nov 22

KOMENTÁŘ: Hašek je vzdálený, Lavička nechtěný. Co Koubek? Česko hledá trenéra

iDNES.cz / Sport

Až česká výprava 2. prosince vyrazí do Hamburku, kde se losuje mistrovství Evropy, dost možná u toho nebude trenér. Žádný totiž není. Bizarní realita. Jak jistě víte, Jaroslav Šilhavý krátce před pondělní půlnocí oznámil, že už nemá sílu u…

Apr 25

Trenér Koubek se k fotbalistům Hradce už nevrátí, mužstvo povede Hejkal

iDNES.cz / Sport

Trenér Miroslav Koubek se na lavičku fotbalistů Hradce Králové po nemoci nevrátí. Do konce ročníku ho nahradí asistent Stanislav Hejkal, který už tým vedl v posledních třech ligových zápasech. Po sezoně Koubkovi, který byl v 71 letech…

Sep 18

Pardubice - Bohemians 0:1, hosté poprvé vyhráli v Ďolíčku, trefil se Jánoš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians zvítězili na svém hřišti proti domácím Pardubicím 1:0. Nový pardubický trenér Radoslav Kováč tak nezažil zdařilou premiéru, po pohárovém debaklu ve Velvarech prohrál i první ligový zápas. Domácí natáhli sérii porážek…

May 24

Budějovičtí fotbalisté mají nového majitele. Klub převzal právník Koubek

www.idnes.cz

Hotovo, podepsáno, uzavřeno. Fotbalové České Budějovice mají nového majitele, klub přebírá právník Vladimír Koubek. Ve vedení střídá po sedmnácti letech skupinu akcionářů v čele s generálním ředitelem holdingu Motor Jikov Group Miroslavem…

Feb 14

Bohemians - Olomouc 0:0, opatrný zápas v Ďolíčku, Sigma má devátou remízu

www.idnes.cz

Olomoučtí fotbalisté remizovali v 19. ligovém kole už podeváté v sezoně. Bezbrankový výsledek tentokrát uhráli v Praze na Bohemians.

Oct 10

Bohemians mají náhradu za Haška, za trenéra vybrali Klusáčka

iDNES.cz / Sport

Novým trenérem fotbalistů Bohemians 1905 byl jmenován Luděk Klusáček. Bývalý ligový obránce se do klubu vrací po pěti a půl letech, na jaře 2014 Bohemians dovedl k záchraně mezi elitou.

Oct 8

Bohemians se rozhodli k razantnímu kroku, odvolali trenéra Haška

iDNES.cz / Sport

Začala reprezentační přestávka a už je tu druhý odvolaný trenér z klub fotbalové ligy. K tomuto kroku přistoupilo vedení Bohemians 1905, které ukončilo angažmá Martinu Haškovi. Je to spíš nečekané rozhodnutí, byť mužstvo v posledních…

May 6

Sazimu u žižkovských fotbalistů vystřídal trenér Zdeněk Hašek

www.idnes.cz

Fotbalisté Žižkova podruhé v sezoně mění trenéra. U posledního týmu druhé ligy skončil Miloš Sazima, kterého na lavičce Viktorie nahradil Zdeněk Hašek. Pražský klub povede znovu po třech letech.

Mar 9

Karviná - Bohemians 0:3, jasná záležitost, Koubek slaví první gól

iDNES.cz / Sport

V nečekaně jednoznačnou záležitost se změnil souboj domácí Karviné s fotbalisty Bohemians. Pražané si v prvním poločase utkání 24. kola Fortuna ligy vypracovali tříbrankový náskok, který udrželi až do konce.

Feb 8

Proč Bohemians? Trenéru Haškovi vděčím za hodně, řekl Vacek

iDNES.cz / Sport

Když se fotbalista Kamil Vacek rozhodoval, jakým směrem se bude jeho kariéra ubírat, roli hrála i osoba trenéra Martina Haška. „Hodně mi pomohl, když jsem začínal ve Spartě. Ať už v béčku, nebo pak v áčku,“ řekl na tiskové konferenci…

Jul 21

Bohemians angažovali jako první klub v Evropě fotbalistu z Bahrajnu

iDNES.cz / Sport

Pouhý den před vstupem do nové sezony získali fotbalisté Bohemians Praha 1905 posilu pro útok. Do Ďolíčku přestoupil útočník Abdulla Jusuf Helal, který bude vůbec prvním reprezentantem Bahrajnu nejen v české lize, ale i v Evropě vůbec.

Dec 2

Karviná - Bohemians 1:0, v závěru rozhodl bývalý klokan Budínský

iDNES.cz

Fotbalisté Karviné přezimují mimo sestupové pásmo. V 16. ligovém kole o tom rozhodlo těsné vítězství 1:0 nad Bohemians, které zařídil někdejší hráč Pražanů Budínský.

Sep 9

Bohemians - Slovácko 1:0, střelecký půst i čekání na výhru ukončil Hašek

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians se po třech zápasech dočkali gólu - a hned byl vítězný. Díky trefě Martina Haška z 65. minuty zdolali Slovácko 1:0, tři body si připisují po třech kolech. Slovácko padlo podruhé v sezóně.

Aug 12

Brno - Bohemians 0:0, první bod pro Zbrojovku, klokan Kuchta nedal penaltu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté brněnské Zbrojovky mají premiérový bod v sezoně, ve třetím kole ligy remizovali s Bohemians 1905 0:0. Hosté mohli navázat na domácí výhru nad Karvinou, jenomže Kuchta neproměnil ve 12. minutě penaltu.

Apr 8

Bohemians - Jihlava 1:0, trenéru Haškovi osladil premiéru Kabajev

iDNES.cz

Debut trenéra Martina Haška, první jarní výhra, premiérový gól v české lize Jevgenije Kabajeva... Fotbalisté Bohemians mají za sebou povedený zápas 23. kola, ve kterém porazili Jihlavu 1:0. Díky tomu se výrazně přiblížili k záchraně,…

Apr 5

Novým trenérem Bohemians se stal Hašek, nahradil Koubka

iDNES.cz / Sport

Bohemians Praha 1905 mění osm kol před koncem fotbalové ligy trenéra. Na lavičce třináctého týmu tabulky skončil Miroslav Koubek. Tým z Vršovic nově povede Martin Hašek z druholigové Vlašimi.

May 30

Fotbalisty Bohemians povede do nové sezony trenér Koubek

iDNES.cz / Sport

Novým trenérem fotbalistů Bohemians 1905 byl jmenován Miroslav Koubek. Na lavičce pražského týmu střídá Romana Pivarníka, který minulý týden převzal mistrovskou Plzeň.

May 22

Trenér plzeňských fotbalových mistrů Koubek plánuje na Bohemians změny

iDNES.cz / Sport

I on se zapojil do mistrovských oslav. "Užili jsme si je všichni, pobavit jsme si zasloužili," říká Miroslav Koubek. Trenér plzeňských fotbalistů se tentokrát pobavil se čtenáři iDNES.cz, kterým odpovídal v on-line rozhovoru.