English

Opava - Sparta 0:1, jásal Vindheim, o třetí výhru v řadě se hosté báli

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté mají třetí soutěžní vítězství po sobě, v 15. ligovém kole se však na hřišti Opavy o těsný náskok báli do závěrečných sekund. O hostujícím triumfu 1:0 rozhodl v úvodu utkání Vindheim, poražení zůstávají poslední.

More from iDNES.cz / Sport

Apr 14

Jablonec - Sparta 1:0, souboj o druhé místo rozhodl v závěru Schranz

iDNES.cz / Sport

Opět bez gólu, opět bez bodu. Sparťanští fotbalisté po nedělním prohraném derby selhali i v dohrávce 22. kola Fortuna ligy v Jablonci, kde podlehli 0:1. Souboj o druhé místo rozhodl dvě minuty před koncem Schranz ze standardky.

Feb 27

Opava - Jablonec 0:1, nebýt ofsajdů, vyhráli by domácí. Rozhodl Doležal

iDNES.cz / Sport

S nadsázkou: nebýt dvou ofsajdů, fotbalisté Opavy by zvítězili. Jejich branky ale na rozdíl od té jablonecké neplatily a ve 21. kole Fortuna ligy se tak ze tříbodového zisku radovali hosté. Jediný regulérní gól zápasu vstřelil Doležal.

Jan 20

Opava - Sparta 0:3, poražení byli herně lepší, hosté je vyučili z efektivity

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté udeřili z první akce, pak se dlouho k ničemu nedostali. I tak jim to v dohrávce 13. kola Fortuna ligy stačilo k vysokému vítězství. V Opavě už po dvou minutách skóroval nejlepší ligový střelec Juliš, v závěru si…

Jul 5

Sparta - Jablonec 3:0, gólové starty poločasů, dvakrát se trefil Kozák

www.idnes.cz

Fotbalisté Sparty vyhráli poslední domácí zápasy sezony rozdílem třídy. Ve 4. kole nadstavby porazili Jablonec 3:0 i díky dvěma trefám Libora Kozáka, který se slávistou Petarem Musou vede tabulku střelců. Prosadil se také Adam Hložek.

Jun 10

Sparta - Opava 2:0, čtvrtá výhra za sebou, trefil se Kozák

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté zvítězili počtvrté za sebou a zajistili si účast ve skupině o titul. V předposledním 29. kole základní části porazili doma Opavu 2:0, když se prosadili Kozák a Frýdek, jehož pokus si do vlastní sítě srazil Juřena.

Nov 3

Opava - Sparta 0:1, jásal Vindheim, o třetí výhru v řadě se hosté báli

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté mají třetí soutěžní vítězství po sobě, v 15. ligovém kole se však na hřišti Opavy o těsný náskok báli do závěrečných sekund. O hostujícím triumfu 1:0 rozhodl v úvodu utkání Vindheim, poražení zůstávají poslední.

Jul 20

Sparta - Jablonec 2:0, jednoznačný průběh a úchvatná rána Kangy

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté zabrali. Poprvé v novém soutěžním ročníku skórovali a mají první body. Ve 2. kole Fortuna ligy si doma snadno poradili s Jabloncem 2:0. Góly sice vstřelili až po přestávce Hložek s Kangou, ale celé utkání soupeře…

May 19

Sparta - Jablonec 2:0, góly obránců, vyloučený Hovorka nedohrál

iDNES.cz

Sparta v posledním domácím utkání sezony porazila Jablonec 2:0 díky brankám stopera Štetina a pravého beka Zahustela. Pomohlo ji vyloučení bývalého hráče Hovorky, který dostal červenou kartu po faulu na Tetteha ještě v prvním poločas.…

Nov 25

Sparta - Jablonec 0:0, při oslavách pískot, Stanciu nedal penaltu

iDNES.cz / Sport

Měli dost šancí na to, aby zvítězili. Sparťanští fotbalisté však při slavnostním utkání proti Jablonci žádný gól nedali. Kapitán Nicolae Stanciu dvacet minut před koncem neproměnil pokutový kop a duel ligového 16. kola skončil v Praze na…

Sep 1

Opava - Jablonec 2:0, nováček si oddechl, má první ligovou výhru

iDNES.cz

V předchozích šesti zápasech vybojovali jediný bod, ze zápasu s Jabloncem mají fotbalisté Opavy všechny tři. V brněnském azylu poprvé v sezoně vyhráli, duel 7. kola rozhodly góly Kayamby a Puškáče.

Jul 21

Sparta - Opava 2:0, vítězný start po boji zajistily africké trefy

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Sparta odstartovala novou sezonu vítězstvím 2:0 nad nováčkem z Opavy. Dlouho to přitom vypadalo na remízu, hra byla relativně vyrovnaná, než se necelých dvacet minut před koncem trefil Guélor Kanga. Druhý gól v závěru za pomoci…

May 5

Brno - Jablonec 0:3, pád je blízko, zato hosté jsou znovu před Spartou

fotbal.idnes.cz

Pátá porážka v řadě, devátý zápas bez vítězství. Bída fotbalistů brněnské Zbrojovky pokračuje, v 27. kole nejvyšší soutěže podlehli Jablonci, nejlepšímu týmu jara 0:3, a už za týden mohou definitivně spadnout do druhé ligy.

Apr 29

Jablonec - Liberec 2:0, vítěz přeskočil Spartu, první gól dal z ofsajdu

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté střídají Spartu na čtvrté příčce v ligové tabulce. Podještědské derby s Libercem vyhráli ve 26. kole 2:0 díky brankám Doležala s Divišem, úvodní gól však platit neměl, padl z ofsajdu.

Mar 17

Jihlava - Jablonec 0:4, rozhodnuto do půle. Vítězové už jsou před Spartou

iDNES.cz / Sport

Popáté v řadě v lize vyhráli a v tabulce poskočili na páté místo. Fotbalisté Jablonce díky hladkému vítězství 4:0 v Jihlavě odčarovali kouzlo domácí Vysočiny, ta v souboji jarních suverénů nestíhala.

Oct 21

Jablonec - Sparta 0:3, druhou venkovní výhru vystřílel Šural hattrickem

iDNES.cz / Sport

Až v šestém venkovním zápase sezony Sparta jasně vyhrála. V 11. kole fotbalové ligy porazila 3:0 Jablonec díky hattricku Josefa Šurala. Soupeře, kterého na jeho hřišti sparťané zdolali po čtyřech letech, vystřídali na čtvrtém místě tabulky.

Aug 21

Sparta - Jablonec 3:0, dlouho nic, pak k výhře zaveleli Lafata a Pulkrab

iDNES.cz / Sport

Sedmdesát minut to bylo trápení říznuté mizérií. Poté na centr Dočkala z rohu naskočil Lafata, hlavou dal gól a fotbalová Sparta se v utkání 4. kola první ligy rozjela. Během chvíle dala Jablonci druhý gól a pak ještě třetí. A je o skóre v…

Apr 27

Jablonec - Sparta 2:0, domácí přiblížily do finále střely z dálky

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté se přiblížili postupu do finále domácího poháru. V úvodním semifinále porazili na svém stadionu Spartu 2:0. Nejdřív se z přímého volného kopu trefil Ján Greguš, potom krásnou střelou zvýšil Michal Trávník.

Mar 13

Olomouc - Sparta 0:2, domácí bojovali, ale výhru brali Letenští

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté ztrácejí na vedoucí Plzeň šest bodů i po 21. ligovém kole. V Olomouci nezaváhali a vyhráli 2:0. Na hřišti předposledního týmu tabulky rozhodli o výsledku po přestávce - góly si připsali Lukáš Mareček a střídající…

Apr 10

Jablonec - Hradec 4:0, tři góly v závěru, vítězové jsou těsně za Spartou

fotbal.idnes.cz

Hradečtí fotbalisté ve druhém poločase útočili, připravovali si nadějné možnosti, ale zlepšený výkon jim body nepřinesl. Proto v předehrávce 23. kola podlehli v Jablonci nakonec vysoko 0:4. Vítězovou jsou těsně za druhou Spartou. Ta má…

Mar 14

Jablonec - Sparta 0:0, ligový šlágr v mlze skončil bez gólů

fotbal.idnes.cz

Dlouho očekávaný zápas ve fotbalové lize mezi třetím Jabloncem a druhou Spartou skončil bez gólů. Oba týmy tak dávají možnost Viktorii Plzeň, která v neděli může na prvním místě navýšit náskok.