English

Jablonec - Sparta 2:2, hosté vedli o dva góly, pak vypadli z role

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté zase ztratili dobře rozehraný zápas. V letošním ročníku pokolikáté už. Ve studeném a deštivém nečase v Jablonci vyhráli poločas 2:0, ale pak vypadli z role a domácí po přestávce díky střídajícím Matouškovi s…

More from iDNES.cz / Sport

Aug 18

Fotbalisté Brna v předehrávce druhé ligy v závěru otočili zápas se Spartou B

www.idnes.cz

Fotbalisté Brna v předehrávce 6. kola druhé ligy zvítězili na stadionu sparťanské rezervy po obratu v závěru 2:1. Pražané na Letné ještě v 81. minutě vedli, ale pak po dvou centrech otočili stav Jakubové Řezníček a Šural. Zbrojovka vyhrála…

Jul 21

Jihlavští fotbalisté na úvod druhé ligy zdolali Opavu gólem v nastavení

www.idnes.cz

Jihlavští fotbalisté na úvod druholigové sezony doma zdolali Opavu po obratu v závěrečné desetiminutovce 2:1. O vítězství Vysočiny rozhodl až v páté minutě nastaveného času střídající Tomáš Franěk.

Jul 31

Jablonec - Bohemians 0:3, hosté na startu ligy excelovali, trefil se i Jánoš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians, kteří se na jaře zachraňovali až v baráži, vstoupili do nové sezony vysokým vítězstvím v Jablonci. Na góly Petráka s Květem v závěru navázal i Jánoš, jedna z letních posil.

Apr 14

Jablonec - Sparta 1:0, souboj o druhé místo rozhodl v závěru Schranz

iDNES.cz / Sport

Opět bez gólu, opět bez bodu. Sparťanští fotbalisté po nedělním prohraném derby selhali i v dohrávce 22. kola Fortuna ligy v Jablonci, kde podlehli 0:1. Souboj o druhé místo rozhodl dvě minuty před koncem Schranz ze standardky.

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Jan 31

Slavia - Jablonec 3:0, mezi prvním a druhým byl rozdíl třídy, gólů mohlo být víc

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté už vedou ligovou tabulku o dvanáct bodů – a to ještě neskončila ani první polovina soutěže. V 17. kole mistr doma porazil druhý Jablonec rozdílem třídy 3:0.

Dec 8

Fotbalisté Jablonce po dvou výhrách venku hostí v dohrávce Bohemians

www.idnes.cz

V odloženém utkání 9. kola první ligy nastoupí v úterý fotbalisté FK Jablonec doma na Střelnici od 17 hodin (O2 TV) proti Bohemians 1905. Zápas se měl původně odehrát 29. listopadu, ale Pražané museli kvůli koronaviru do karantény.

Jul 2

Fotbalisté Vítkovic nasázeli v dohrávce druhé ligy Třinci pět gólů

iDNES.cz

Fotbalisté Vítkovic porazili v dohrávaném duelu 25. kola druhé nejvyšší soutěže Třinec 5:2, ale i tak zůstávají v tabulce poslední, pět bodů za patnáctým Varnsdorfem. Utkání se nemohlo odehrát v původním termínu kvůli nákaze koronavirem u…

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Nov 1

Bohemians - Slovácko 0:0, bojovná předehrávka kola gól nepřinesla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali v 15. kole první ligy se Slováckem 0:0 a v Ďolíčku neprohráli ani posedmé v sezoně. Slovácko v nejvyšší soutěži po třech výhrách za sebou poprvé naplno nebodovalo, ale sérii neporazitelnosti natáhlo na…

Oct 26

Sparta - Bohemians 4:0, dva góly do půle, pak domácí dohrávali exhibičně

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté se snadno dostávali do šancí, které proměňovali. Pohotová zakončení Kozáka s Kangou v prvním poločase jim tak ve 14. kole Fortuna ligy dopomohla k přesvědčivému vítězství 4:0 nad Bohemians 1905, kteří naopak v…

Aug 24

Příbram - Jablonec 4:0, debakl druhého týmu ligy, dva góly dal Škoda

iDNES.cz

Jablonečtí fotbalisté ostudně prohráli, druhý tým tabulky v 7. kole Fortuna ligy dostal čtyři góly v Příbrami. Dva z nich dal Michal Škoda, posila z Brna, po jednom Soldát a veterán Rezek.

May 19

Sparta - Jablonec 2:0, góly obránců, vyloučený Hovorka nedohrál

iDNES.cz

Sparta v posledním domácím utkání sezony porazila Jablonec 2:0 díky brankám stopera Štetina a pravého beka Zahustela. Pomohlo ji vyloučení bývalého hráče Hovorky, který dostal červenou kartu po faulu na Tetteha ještě v prvním poločas.…

Apr 21

Bohemians - Jablonec 1:0, po pěti měsících gól, výhru trefil Bartek

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians mají před závěrečným ligovým kolem naději, že se vyhnou bojům o záchranu a poskočí do prostřední skupiny. V domácím prostředí porazili Jablonec 1:0 a před vlastními fanoušky vyhráli teprve podruhé v sezoně.

Apr 29

Jablonec - Liberec 2:0, vítěz přeskočil Spartu, první gól dal z ofsajdu

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté střídají Spartu na čtvrté příčce v ligové tabulce. Podještědské derby s Libercem vyhráli ve 26. kole 2:0 díky brankám Doležala s Divišem, úvodní gól však platit neměl, padl z ofsajdu.

Oct 21

Jablonec - Sparta 0:3, druhou venkovní výhru vystřílel Šural hattrickem

iDNES.cz / Sport

Až v šestém venkovním zápase sezony Sparta jasně vyhrála. V 11. kole fotbalové ligy porazila 3:0 Jablonec díky hattricku Josefa Šurala. Soupeře, kterého na jeho hřišti sparťané zdolali po čtyřech letech, vystřídali na čtvrtém místě tabulky.

Mar 4

Jablonec - Bohemians 0:0, hosté nedali šance, na gól čekají 536 minut

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté po minulém výborném výkonu proti Spartě (3:1) tentokrát narazili na pevnou obranu Bohemians, v 19. kole první ligy remizovali 0:0. Pro hosty je sice bod dobrý, ale střeleckou mizérii nezlomili ani v pátém utkání za…

Apr 10

Jablonec - Hradec 4:0, tři góly v závěru, vítězové jsou těsně za Spartou

fotbal.idnes.cz

Hradečtí fotbalisté ve druhém poločase útočili, připravovali si nadějné možnosti, ale zlepšený výkon jim body nepřinesl. Proto v předehrávce 23. kola podlehli v Jablonci nakonec vysoko 0:4. Vítězovou jsou těsně za druhou Spartou. Ta má…

Mar 14

Jablonec - Sparta 0:0, ligový šlágr v mlze skončil bez gólů

fotbal.idnes.cz

Dlouho očekávaný zápas ve fotbalové lize mezi třetím Jabloncem a druhou Spartou skončil bez gólů. Oba týmy tak dávají možnost Viktorii Plzeň, která v neděli může na prvním místě navýšit náskok.

Feb 28

Jablonec - Bohemians 3:0, čekalo se na první gól, pak bylo rychle hotovo

fotbal.idnes.cz

Přes padesát minut to nebylo ono, pak jablonečtí fotbalisté dali gól a zápas 18. kola první ligy proti Bohemians 1905 pohodlně dovedli k vítězství. Jablonec na jaře podruhé vyhrál a upevnil si třetí příčku. Bohemians ještě neskórovali.