English

První venkovní výhra od ledna. José ale ještě nic nezměnil, říká Mourinho

iDNES.cz / Sport

Premiérové utkání v pozici trenéra Tottenhamu skončilo pro Josého Mourinha vítězstvím, v závěru zápasu se však zapotil víc, než si představoval. Jeho svěřenci si sice vybudovali třígólový náskok, nakonec ale museli hájit proti fotbalistům…

More from iDNES.cz / Sport

Apr 15

Mourinho do West Hamu, píší v Anglii. Moyes je pod tlakem, hledají se nástupci

iDNES.cz / Sport

Zatím jde podle všeho spíš jen o čirou spekulaci. Ale co kdyby přece jen trenér José Mourinho v létě převzal londýnský West Ham, kde aktuálně působí i dva čeští fotbaloví reprezentanti Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem?

Jan 16

Fotbalisté West Hamu vypadli z Anglického poháru s druholigovým Bristolem

www.idnes.cz

Fotbalisté West Hamu vypadli z Anglického poháru ve 3. kole s druholigovým Bristolem. Po domácí remíze 1:1 dnes „Kladiváři“ s českými reprezentanty Tomášem Součkem a Vladimírem Coufalem prohráli v opakovaném duelu na hřišti soupeře 0:1.

Aug 15

Další čtyři londýnské roky. Souček zůstává věrný West Hamu

iDNES.cz / Sport

Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Souček uzavřel s West Hamem novou čtyřletou smlouvu do roku 2027. Uvádí to server The Athletic.

May 29

Fotbalisté Nottinghamu se po dlouhých 23 letech vrací do anglické ligy

www.idnes.cz

Fotbalisté Nottinghamu Forest se po 23 letech vrací do anglické ligy. Postup do Premier League si zajistili ve finále play off druhé nejvyšší soutěže ve Wembley, kde porazili 1:0 Huddersfield.

Mar 2

Fotbalisté West Hamu vypadli z Anglického poháru, zraněný Souček nedohrál

www.idnes.cz

Český reprezentační záložník Tomáš Souček nedohrál kvůli zranění hlavy osmifinále Anglického poháru na hřišti Southamptonu a West Ham po prohře 1:3 v soutěži končí. Další český fotbalista Alex Král zůstal na lavičce náhradníků, zraněný…

Aug 15

Čtyři góly West Hamu, trefil se i Souček. Mistr prohrál na Tottenhamu

iDNES.cz / Sport

Vstup do sezony par excellence: fotbalový West Ham nastřílel v úvodu Premier League v Newcastlu čtyři góly, vítěznou trefu v šestibrankové přestřelce zaznamenal český záložník Tomáš Souček. Nečekaný náraz naopak vstřebává mistrovský…

Apr 19

Mourinho skončil v Tottenhamu, padáka dostal šest dnů před finále poháru

iDNES.cz / Sport

Jen sedmnáct měsíců vydržel na lavičce fotbalistů Tottenhamu trenér José Mourinho. V pondělí dopoledne dostal kvůli neuspokojivým výsledkům od londýnského klubu padáka.

Dec 21

Londýnské derby ovládla Chelsea, dva góly West Hamu neplatily

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Chelsea zabrali v anglické lize po dvou prohrách a ve 14. kole zdolali West Ham 3:0. V tabulce jim patří páté místo, od druhého Leicesteru je dělí dva body. West Ham, v jehož základní sestavě nastoupili Vladimír Coufal i Tomáš…

Nov 26

Zlatan do Tottenhamu? Bez šance, vždyť máme Kanea, tvrdí Mourinho

iDNES.cz / Sport

Zlatan Ibrahimovic a Tottenham? Tohle spojení nastupující trenér londýnského fotbalového klubu José Mourinho vylučuje. Angažování hvězdného Švéda prý nedává smysl, protože Spurs mají jednoho z nejlepších útočníků světa Harryho Kanea.

Nov 24

První venkovní výhra od ledna. José ale ještě nic nezměnil, říká Mourinho

iDNES.cz / Sport

Premiérové utkání v pozici trenéra Tottenhamu skončilo pro Josého Mourinha vítězstvím, v závěru zápasu se však zapotil víc, než si představoval. Jeho svěřenci si sice vybudovali třígólový náskok, nakonec ale museli hájit proti fotbalistům…

Nov 21

José a jeho hra o pověst. Zafunguje spojení Mourinho a Tottenham?

iDNES.cz / Sport

V klubovém erbu má vepsané latinské krédo: Audere est facere. Tedy česky: Troufnout si znamená činit. A fotbalový Tottenham si v posledních dvou dnech troufl hodně.

Nov 20

Mourinho znovu v práci. U fotbalistů Tottenhamu střídá Pochettina

iDNES.cz

Známý trenérský bouřlivák a excentrik José Mourinho se vrací do anglické ligy. Na lavičce Tottenhamu vystřídá Mauricia Pochettina, který byl odvolán.

Jan 4

Lavička se stal novým trenérem fotbalistů Vratislavi

iDNES.cz

Bývalý trenér fotbalové reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička se stal novým koučem Slasku Vratislav. S polským klubem podle jeho webu podepsal smlouvu na rok a půl s opcí na další dvě sezony.

Aug 28

Mourinho a novináři. Respekt, chlapi, žádal kouč. Fotbal se změnil, José

iDNES.cz / Sport

Při odchodu ze scény se zastavil před tribunou, na které ještě zůstala spousta fanoušků a tleskal. Dlouho tleskal. Pak z trávníku sebral klubovou šálu, která z ochozů přilétla. Zvláštní moment doprovázel zápas, v němž fotbalový trenér José…

Apr 19

Fotbalisté Chelsea výhrou v Burnley snížili náskok Tottenhamu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Chelsea zvítězili v anglické lize 2:1 na hřišti Burnley, které vyhrálo předchozích pět zápasů, a na čtvrtý Tottenham a tím pádem i na postup do Ligy mistrů ztrácejí loňští šampioni pět bodů.

Apr 16

V dohrávce anglické ligy přišlo Stoke v poslední minutě o výhru na West Hamu

iDNES.cz / Sport

V boji o záchranu by se jim tři body hodily opravdu hodně. Fotbalisté Stoke však těsný náskok neuhájili a v dohrávce 34. kola anglické ligy remizovali na hřišti West Hamu 1:1, když inkasovali až v poslední minutě.

May 29

Fotbalisté Huddersfieldu se po 45 letech vracejí do anglické ligy

iDNES.cz / Sport

Po dlouhých 45 letech slaví fotbalisté Huddersfieldu návrat do nejvyšší anglické ligy. Postup do Premier League vybojovali ve finále play-off proti Readingu, který ve Wembley udolali po bezbrankovém zápasu na pokutové kopy 4:3.

May 27

Oficiálně potvrzeno. José Mourinho povede Manchester United

iDNES.cz

Fotbalisty Manchesteru United bude trénovat José Mourinho. Portugalský trenér, jenž naposledy vedl londýnskou Chelsea, podepsal s nejúspěšnějším klubem anglické historie tříletou smlouvu.

Sep 23

Fotbalisté Arsenalu uspěli v pohárovém derby na hřišti Tottenhamu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Arsenalu vyhráli ve třetím kole Ligového poháru na hřišti Tottenhamu 2:1. Dvěma brankami rozhodl o výhře "Kanonýrů" Mathieu Flamini. V brance vítězného celku dostal před Petrem Čechem přednost Kolumbijec David Ospina.

Aug 12

Nepůjdeš na lavičku. Mourinho nejdřív kritizoval, pak lékařku potrestal

iDNES.cz / Sport

K fotbalistům Chelsea, kteří si během nedělního ligového šlágru na Manchesteru City vyžádají ošetření, nepoběží týmová lékařka Eva Carneirová. Členka realizačního týmu nesmí po rozhodnutí trenéra Josého Mourinha na lavičku.