English

Teplice - Liberec 2:0, fotbal se vrátil, střely, šance i překvapivé skóre

iDNES.cz / Sport

V Česku se po třiasedmdesáti dnech zase hrál fotbal na vrcholové úrovni. A nebyl vůbec špatný. Šance, góly a překvapivý výsledek. Teplice v odloženém utkání 23. kola porazily Liberec 2:0 a zvýraznily naději na účast ve skupině o Evropu.

More from iDNES.cz / Sport

Nov 12

Fotbalisty Jablonce čeká v podzimním loučení Boleslav, Liberec zase Teplice

www.idnes.cz

Fotbalisté FK Jablonec se v závěru podzimní části první ligy představí doma. V utkání 16. kola nastoupí v sobotu v 15 hodin na stadionu Střelnice proti soupeři z nedaleké Mladé Boleslavi. „Není to sice tak prestižní jako s Libercem, ale…

Dec 12

Jablonec - Teplice 0:2, zmar domácích, hosté slaví druhou výhru v řadě

iDNES.cz

Tepličtí fotbalisté podruhé za sebou v lize zvítězili, v 18. kole zdolali trápící se Jablonec na jeho stadionu 2:0. Domácí měli převahu, ale první gól vstřelil Fortelný, druhý Hyčka. V závěru byl vyloučen Čvančara.

Sep 26

Jablonec - Liberec 0:1, Tuptova paráda, pak hosté výhru v derby ubránili

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté slaví druhé vítězství v řadě: podještědské derby v Jablonci zvládli díky povedené střele Lubomíra Tupty z přímého kopu nejtěsnějším rozdílem 1:0. Domácí své šance pálili.

Aug 15

Teplice - Jablonec 1:0, po Skotsku porážka i v lize, domácí slaví poprvé

iDNES.cz / Sport

Fotbalové Teplice už nejsou v lize poslední. Po třech porážkách zabraly proti Jablonci, který porazily díky brzkému gólu záložníka Krunerta 1:0. Pro hosty je to další rána: v lize uspěli jen v prvním kole a za sebou mají i neúspěšnou…

Jul 24

Fotbalový sever ožívá, liga je tu. Liberec i Jablonec začnou doma

www.idnes.cz

Fotbalový sever ožívá, oba rivalové totiž odstartují novou prvoligovou sezonu na svých stadionech. Jablonec v sobotu v 1. kole hostí Ostravu, Liberečtí v neděli vyzvou Slovácko.

Feb 16

Fotbalová liga má na programu dohrávku, Zlín se představí v Liberci

iDNES.cz

Zlínští fotbalisté si odškrtnou první ze dvou odložených zápasů. Ve středu po poledni od 14.00 v dohrávce 17. kola nastoupí v Liberci. Druhé odložené utkání je čeká příští středu 24. února proti Mladé Boleslavi.

Sep 18

Teplice - Boleslav 2:0, výhru domácích zařídil dvěma góly kapitán Mareš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Teplic porazili v dohrávaném utkání 4. ligového kola Mladou Boleslav 2:0, díky čemuž se ze odrazili z pásma sestupu na 11. místo. Mladá Boleslav zůstává třetí, sedm bodů za vedoucí Slavií a čtyři za druhou Plzní. Obě trefy…

Feb 15

Teplice - Boleslav 0:2, výhra i v deseti, Komličenko dal dvacátý gól

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi prožívají vydařený vstup do jarní části. Po minulé remíze s mistrovskou Plzní v páteční předehrávce 21. kola první ligy zvítězili v Teplicích 2:0. Nikolaj Komličenko dal z penalty svůj dvacátý gól sezony.

Jan 5

Hokejisté Liberce přehráli v dohrávce Boleslav a vedou extraligu

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Liberce zdolali v dohrávce 32. kola extraligy před vyprodaným hledištěm Mladou Boleslav 4:1, díky čemuž se probojovali do čela tabulky. Před druhým Třincem mají náskok jednoho bodu.

Sep 16

Jablonec - Boleslav 0:3, generálka na Evropskou ligu domácím nevyšla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce před čtvrteční premiérou v Evropské lize podruhé za sebou prohráli, v 8. kole první ligy doma podlehli Mladé Boleslavi 0:3. Za hosty se postupně prosadili Přikryl, Komličenko a Takács.

Sep 19

Hokejisté Liberce porazili v dohrávce extraligy Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Duel sousedů ze středu tabulky v dohrávce 5. kola hokejové extraligy skončil výhrou domácího Liberce nad Mladou Boleslaví v poměru 3:1.

Oct 2

Liberec - Teplice 2:0, dva góly během chvíle, domácí slaví druhou výhru

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté slaví druhé ligové vítězství. V utkání 9. kola porazili Teplice 2:0 a získali čtyřbodový náskok na sestupovou příčku. Zápas rozhodly dvěma góly v rozmezí čtyř minut v úvodu druhé půle. Teplice naopak potřetí za sebou…

Jul 29

Dukla - Teplice 0:1, fotbalová liga začala, výhru trefil Potočný

iDNES.cz / Sport

Nový ročník fotbalové první ligy začal. V předehrávce 1. kola vyhrály Teplice na Dukle 1:0. Jedinou branku utkání vstřelil ve 46. minutě útočník Roman Potočný. Trenér Teplic Daniel Šmejkal tak prožil vítězný debut v nejvyšší soutěži. Pro…

Mar 12

Teplice - Boleslav 0:0, domácí obrali favorita, ale na výhru čekají

fotbal.idnes.cz

Tepličtí fotbalisté remizovali ve 21. ligovém kole s Mladou Boleslaví 0:0. Obrali tak o body třetí tým tabulky, ale zároveň nevyhráli už počtvrté za sebou.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

May 10

Jablonec - Liberec 2:0, výhru v derby obstaraly dva góly po přestávce

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté ztrácejí tři kola před koncem na druhou Spartu jen tři body. Na sobotní zaváhání letenského týmu totiž zareagovali výhrou 2:0 v derby proti Liberci. Zkraje druhého poločasu se trefili Jan Kopic a Martin Pospíšil.

Apr 28

Liberec má blízko do finále fotbalového poháru, Teplice smetl 3:0

fotbal.idnes.cz

Tepličtí fotbalisté nezachytili začátek obou poločasů, proto v úvodním semifinále domácího poháru prohráli v Liberci 0:3. Vítězové potvrdili formu z posledních ligových zápasů, kdy porazili Spartu či Slovácku. Odveta se hraje za dva týdny.

Apr 28

Je tu semifinále poháru: Liberec vs. Teplice, Boleslav vs. Jablonec

fotbal.idnes.cz

Úvodními zápasy začne v tomto týdnu semifinále fotbalového Poháru FAČR. Liberec v úterý řivítá Teplice, ve středu pak dojde na reprízu předloňského finále mezi čtvrtým týmem ligové tabulky Mladou Boleslaví a třetím Jabloncem.

Apr 17

Jablonec v semifinále poháru narazí na Boleslav, Liberec na Teplice

fotbal.idnes.cz

V semifinále domácího fotbalového Poháru FAČR narazí Jablonec na Mladou Boleslav. Druhou dvojici tvoří Liberec a Teplice. Rozhodl o tom páteční los v pražském sídle asociace na Strahově.

Feb 28

Fotbalová liga: Příbram - Boleslav 2:0, Budějovice - Brno 0:3

fotbal.idnes.cz

Středočeské derby a přímý souboj dvou týmů, které bojují o záchranu. Sobotní podvečerní program fotbalové ligy obstarají zápasy Příbram - Mladá Boleslav a České Budějovice - Brno. Od 17.00 sledujte v on-line reportáži.