English

Pět gólů, hattrick Wernera. Lipsko opět smetlo Mohuč, bída Schalke trvá

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Lipska si znovu vychutnali oblíbeného soupeře. Mohuč, kterou na podzim deklasovali 8:0, tentokrát i bez účasti reprezentačního útočníka Patrika Schicka smetli hladce 5:0. Naopak Schalke 04 podeváté v řadě v bundeslize…

More from iDNES.cz / Sport

Feb 24

Fotbalisté Mohuče dali v bundesligové předehrávce čtyři góly Mönchengladbachu

www.idnes.cz

Fotbalisté Mohuče v předehrávce 22. kola německé ligy porazili 4:0 Mönchengladbach. Domácí celek díky třetí výhře za sebou snížil v neúplné tabulce ztrátu na pohárové příčky na šest bodů.

Oct 21

Fotbalisté Kolína nad Rýnem prohráli v Mohuči 0:5, doplatili na brzké vyloučení

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Kolína nad Rýnem utrpěli bundesligový debakl 0:5 na hřišti Mohuče. V předehrávce 11. kola doplatili hosté na brzké vyloučení obránce Luky Kiliana, který už ve 28. minutě za stavu 0:1 dostal druhou žlutou kartu. Ještě do…

Apr 22

Fotbalisté Wolfsburgu i díky Kruseho hattricku rozstříleli Mohuč

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Wolfsburgu ve 31. kole německé ligy doma deklasovali oslabenou Mohuč 5:0. Už během prvního poločasu se blýskl hattrickem Max Kruse, dva góly přidal další útočník Jonas Wind.

Nov 5

Fotbalisté Mohuče vybojovali v německé lize remízu s Mönchengladbachem

iDNES.cz

Fotbalisté Mohuče v německé lize vybojovali remízu 1:1 s Mönchengladbachem a bodově se dotáhli na čtvrtý Leverkusen, který má zápas k dobru.

Feb 4

Fotbalisté Liverpoolu nesmějí hrát úvodní osmifinále Ligy mistrů v Lipsku

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liverpoolu nebudou moci kvůli pokračující pandemii koronaviru odehrát úvodní zápas osmifinále Ligy mistrů s Lipskem 16. února v Německu. Anglický mistr s německým trenérem Jürgenem Kloppem nedostal výjimku pro příjezd do země a…

May 24

Pět gólů, hattrick Wernera. Lipsko opět smetlo Mohuč, bída Schalke trvá

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Lipska si znovu vychutnali oblíbeného soupeře. Mohuč, kterou na podzim deklasovali 8:0, tentokrát i bez účasti reprezentačního útočníka Patrika Schicka smetli hladce 5:0. Naopak Schalke 04 podeváté v řadě v bundeslize…

Mar 21

Fotbalisté Lipska se vrátili do přípravy, trénují a jedí po skupinách

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Lipska, včetně českého útočníka Patrika Schicka, se po pěti dnech v omezeném režimu vrátili zpět do přípravy. Čtvrtfinalista Ligy mistrů uzpůsobil trénink pandemii nového typu koronaviru a mužstvo rozdělil do několika skupin, v…

Sep 20

Fotbalisté Schalke se po výhře nad Mohučí dotáhli na vedoucí Lipsko

iDNES.cz

Fotbalisté Schalke zvítězili v úvodním duelu 5. kola bundesligy nad Mohučí 2:1 gólem z předposlední minuty a dotáhli se bodově na vedoucí Lipsko. Oproti lídrovi, který v sobotu hraje v Brémách, mají nyní jen o dva inkasované góly horší…

May 3

Vítězná série fotbalistů Lipska skončila remízou v Mohuči

iDNES.cz / Sport

Vítězná série fotbalistů Lipska v bundeslize skončila po šesti zápasech v Mohuči, kde třetí tým tabulky neudržel dvoubrankové vedení a nakonec jen remizoval 3:3.

Mar 15

Fotbalisté Mönchengladbachu doma znovu nevyhráli, dali šanci Lipsku

www.idnes.cz

Fotbalisté Mönchengladbachu remizovali v 26. kole německé ligy doma s Freiburgem 1:1 a potvrdili, že na jaře tápou. Z posledních šesti zápasů vyhráli jediný a v sobotu je z třetí pozice může sesadit Lipsko.

Feb 1

Hannover doma opět neskóroval a podlehl fotbalistům Lipska

iDNES.cz

Fotbalisté RB Lipsko zvítězili ve 20. kole německé ligy v Hannoveru 3:0 a upevnili si čtvrté místo, které svému držiteli na konci ročníku vynese účast v Lize mistrů.

Mar 9

Fotbalisté Schalke si po výhře v Mohuči upevnili druhé místo

iDNES.cz

Fotbalisté Schalke zdolali v předehrávce bundesligy gólem Daniela Caligiuriho domácí Mohuč 1:0 a po čtvrtém vítězství v řadě udrží i po 26. kole druhé místo v tabulce německé ligy.

Feb 23

Fotbalisté Wolfsburgu s novým koučem remizovali v Mohuči

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Wolfsburgu v prvním utkání pod vedením nového trenéra Bruna Labbadii remizovali 1:1 na hřišti Mohuče. Po dnešní předehrávce 24. kola německé ligy je tak od pásma sestupu dělí dva body, zatímco jejich soupeře jeden.

Feb 16

O záchranu bojující fotbalisté Mohuče porazili v Berlíně Herthu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mohuče skoro po roce uspěli ve venkovním bundesligovém zápase. V předehrávce 23. kola v Berlíně porazili Herthu 2:0 zásluhou dvou branek Robina Quaisona.

Feb 9

Fotbalisté Lipska jsou po výhře nad Augsburgem druzí v bundeslize

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Lipska zdolali v úvodním duelu 22. kola bundesligy Augsburg 2:0 a na druhém místě tabulky vystřídali Leverkusen. Za vedoucím Bayernem Mnichov zaostávají o 15 bodů.

Jan 6

Fotbalisté Dukly v přípravě prohráli na stadionu bundesligového Lipska

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Dukly v úvodním duelu zimní přípravy prohráli na stadionu bundesligového Lipska 0:2. Jablonec v premiéře trenéra Petra Rady porazil Velké Hamry 4:1.

Dec 12

Fotbalisté Lipska opět ztratili body, remizovali ve Wolfsburgu

iDNES.cz / Sport

Bundesligový vicemistr Lipsko potřetí za sebou v domácí soutěži nevyhrálo. V 16. kole ztratilo další body po remíze 1:1 ve Wolfsburgu a může nejen přijít o druhé místo, ale jeho ztráta na Bayern může ve středu narůst na deset bodů.

Apr 5

Lipsko uspělo v Mohuči a stáhlo náskok Bayernu na deset bodů

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Lipska zvítězili ve 27. kole německé ligy v Mohuči 3:2. Nováček využil úterní prohry Bayernu a na druhém místě tabulky zaostává za lídrem o deset bodů.

Feb 10

Fotbalisté Mohuče po čtyřech ztrátách zabrali a porazili Augsburg

iDNES.cz / Sport

Po čtyřech zápasech bez výhry se fotbalisté Mohuče ve 20. kole německé ligy dočkali. Zdolali Augsburg 2:0, v tabulce poskočili na deváté místo a předstihli i svého soupeře. Augsburgu chyběl zraněný český záložník Jan Morávek.

Feb 12

Fotbalisté Mohuče porazili čtvrté Schalke a bodově se na něj dotáhli

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mohuče porazili v předehrávce 21. kola bundesligy Schalke 2:1 a na čtvrtý tým tabulky se bodově dotáhli. O prodloužení vítězné série domácího týmu na tři zápasy rozhodl v 79. minutě premiérovým gólem v nejvyšší soutěži…