English

Fanoušci na fotbal: na Baník pustí Příbram do hlediště permanentkáře

iDNES.cz / Sport

Příbramským fotbalistům v úterním ligovém utkání proti Baníku Ostrava bude fandit několik nejvěrnějších fanoušků. Klub rozhodl, že na tribuny pustí držitele permanentních vstupenek, kterých je několik desítek.

More from iDNES.cz / Sport

Nov 9

Fotbalový Baník Ostrava dostal v součtu pokutu 100 tisíc korun za fanoušky

www.idnes.cz

Fotbalový Baník Ostrava musí v součtu zaplatit 100 tisíc korun za nevhodné chování fanoušků v posledních dvou domácích soutěžních zápasech. Příznivci Slezanů v ligovém utkání s Jabloncem i následném osmifinále poháru se Zlínem způsobili…

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Sep 9

Majitel fotbalového Baníku: Poháry by byly krásným vyvrcholením sta let klubu

www.idnes.cz

Hostinec U Dubu. Tam vše začalo. Tam dvacet otců zakladatelů 8. září 1922 podepsalo listinu o vzniku SK Slezská Ostrava, dnešního Baníku. Tam, nedaleko Slezskoostravského hradu, nově stojí pamětní kámen, jelikož původní restaurace je už…

Aug 16

Asociace evropských fotbalových klubů přijala devítku superligových rebelů

www.idnes.cz

Devět z dvanácti týmů, které se neúspěšně pokusily založit superligu, bylo přijato zpět do asociace evropských fotbalových klubů ECA. Mimo zůstává pouze trojice Juventus, FC Barcelona a Real Madrid, která stále doufá v oživení projektu.

Mar 23

Karvinští fotbalisté už mají nového kouče. Do klubu se vrací Weber

iDNES.cz / Sport

Fotbalisty Karviné povede Jozef Weber, který naposledy působil v Mladé Boleslavi. Slezany už koučoval v letech 2014 až 2017.

Nov 27

Miliardář pro Zbrojovku? Prodej brněnského fotbalového klubu neklapl

iDNES.cz / Sport

Brněnský fotbal minula velká šance postavit se na nohy. Vizi, jak na to, má průmyslník Igor Fait. Jenže se s majitelem Zbrojovky Václavem Bartoňkem nedohodl.

Oct 22

Baník Ostrava bojuje s virovou nákazou u dalších fotbalistů

www.idnes.cz

Trenér ostravských fotbalistů Luboš Kozel říká, že nynější pandemii je potřeba brát jako fakt. „Bohužel tady je a my se i tak snažíme připravovat, jako bychom měli hrát příští týden,“ řekl kouč.

May 26

Nový start fotbalového Mostu, klubu po sloučení šéfuje Skýpala

www.idnes.cz

Fotbalový Most v bodě nula. Město se podepsalo pod restart sloučením dvou klubů a do čela nového oddílu nainstalovalo sportovního ředitele Jana Skýpalu.

Mar 28

Dánský fotbalista Sisto odjel ze Španělska bez povolení klubu

iDNES.cz / Sport

Dánský fotbalista Pione Sisto ze Celty Vigo odcestoval podle informací médií bez povolení klubu kvůli obavám z nákazy koronavirem ze Španělska do vlasti. Záložníka čeká za útěk od vedení týmu pokuta, oficiálně ale zástupci Celty informace…

May 24

Baník podal stížnost na sudí. Šéf klubu červenou pro Baroše nechápe

iDNES.cz / Sport

Baník Ostrava si stěžuje na výkon fotbalového sudího Petra Ardeleana v pohárovém finále proti Slavii (0:2). Vedení klubu se nelíbily především dva verdikty: nařízení pokutového kopu ve prospěch soupeře a červená karta pro Milana Baroše.

Mar 4

Fotbalisté Baníku mají stále před sedmým Libercem náskok, ale...

www.idnes.cz

Fotbalisté ostravského Baníku ve 23. kole první ligy selhali, doma podlehli Zlínu 1:2 a jejich náskok před sedmým Libercem zůstal osmibodový. „Všichni si musíme sáhnout do svědomí,“ prohlásil ostravský obránce Jiří Fleišman. „Je na čase si…

Feb 12

Dejan Drenovac, chorvatská stopa v plzeňském fotbalovém klubu

iDNES.cz / Sport

Chorvatský tým potkávají fotbalisté Viktorie Plzeň v evropských pohárech poprvé. V přípravě se ale s Dinamem Záhřeb střetli nedávno, v roce 2010 vyhráli viktoriáni na letním soustředění v rakouském Langefeldu 2:1, když vítězný gól dal pět…

Dec 4

Krob už není generálním ředitelem fotbalové Slavie, v klubu zůstává

iDNES.cz / Sport

Ve funkci generálního ředitele fotbalové Slavie končí Martin Krob. Jeho pravomoci převezme předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík. Krob v klubu i nadále zůstává.

Aug 9

Galásek zvažuje nabídku Baníku, stáž v ostravském klubu se mu líbila

iDNES.cz / Sport

Jeden velký návrat se možná uskuteční v ostravském Baníku. Klubová legenda Tomáš Galásek, odchovanec Baníku, bronzový medailista z mistrovství Evropy a dvojnásobný mistr nizozemské ligy totiž zvažuje, že by se vrátil do Baníku, neboť šéf…

Jul 24

Překvapení v Baníku, zkušený stoper Zápotočný v klubu skončil

iDNES.cz / Sport

Fotbalistům Baníku Ostravu na hřišti už nebude šéfovat Tomáš Zápotočný. Zkušený stoper čtyři dne před startem ligy v klubu skončil. A to je šok. Oficiální důvod je, že se s Baníkem nedohodl na smlouvě. To však je zvláštní.

Jun 2

Petržela už Baník trénovat nebude, stane se poradcem majitele klubu

iDNES.cz / Sport

Fotbalový Baník Ostrava dovedl k druhému místu ve druhé lize a návratu do nejvyšší soutěže, přesto trenér Vlastimil Petržela na lavičce ostravského klubu po vzájemné dohodě s vedením končí. Bude poradcem majitele Václava Brabce.

Apr 7

Baník potvrdil angažování Pučka. Vedení klubu si cení jeho kontaktů

iDNES.cz

Šéfové fotbalistů Baníku Ostrava potvrdili, že do vedení klubu přichází bývalý rozhodčí Lubomír Puček. Zatím není jasné, jakou funkci bude zastávat.

Apr 5

Bývalý fotbalový sudí Puček má být manažerem Baníku Ostrava

iDNES.cz

Vedení fotbalového Baníku Ostrava by měl v roli manažera posílit bývalý rozhodčí Lubomír Puček. Klub ani Puček to však nepotvrdili.

Feb 9

Diagnóza Baník. Vyléčí se ostravský fotbalový klub?

iDNES.cz / Sport

Myslíte, že se dá vyléčit fotbalový mor? Fotbalový Baník to zkouší. Sportovní perla z Ostravy se kvůli těžké nemoci vrací ke kořenům a doufá, že tím vyřeší mizernou současnost.

Oct 20

Valná hromada klubu potvrdila změny ve fotbalové Slavii

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Slavia má oficiálně nové vedení. Na úterní hromadě bylo zvoleno nové představenstvo a dozorčí rada poté, co v září došlo ke změně majitele klubu.