English

Bergamo remízou s AC Milán znovu oddálilo mistrovské oslavy Juventusu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bergama remizovali v 36. kole italské ligy s AC Milán 1:1 a dál tak mají teoretickou šanci na titul. Juventus, který nyní vede tabulku o pět bodů, si ale může devátou mistrovskou trofej v řadě zajistit už v nedělní dohrávce,…

More from iDNES.cz / Sport

May 15

Juventus zdolal Bergamo a vyhrál popatnácté Italský pohár

iDNES.cz / Sport

Juventus vyhrál popatnácté v historii Italský pohár. Ve finále na Olympijském stadionu v Římě fotbalisté turínského klubu porazili díky gólu Dušana Vlahoviče z úvodu utkání 1:0 Atalantu Bergamo.

Mar 18

Ibrahimovič je nejstarším střelcem italské ligy. AC Milán však Udine podlehlo

iDNES.cz / Sport

Zlatan Ibrahimovic se díky proměněné penaltě stal nejstarším střelcem v historii italské fotbalové ligy, víc důvodů k radosti v utkání 27. kola ale neměl. Mistrovský celek prohrál 1:3 v Udine, které se dočkalo první letošní domácí výhry.

Mar 13

Fotbalisté AC Milán v italské lize jen remizovali se Salernitanou

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán vybojovali v dohrávce 26. kola italské ligy jen bod za remízu 1:1 se Salernitanou. Po předchozí prohře s Fiorentinou nedokázali obhájci titulu podruhé za sebou naplno bodovat a v tabulce jsou čtvrtí.

Jan 18

Fotbalisté Interu obhájili výhru v italském Superpoháru, porazili AC Milán

www.idnes.cz

Fotbalisté Interu Milán vyhráli podruhé za sebou italský Superpohár. V Rijádu vítězové domácího poháru zdolali 3:0 úřadujícího ligového mistra AC Milán a sedmým triumfem se na městského rivala dotáhli v historické tabulce.

Apr 4

AC Milán jen remizoval s Boloňou, italskou ligu vede před Neapolí o bod

www.idnes.cz

Plánovali, že Neapoli v čele italské ligy zase odskočí na tři body. Jenže fotbalisté AC Milán v pondělní dohrávce 31. kola selhali střelecky a doma nedokázali porazit Boloňu. Po bezbrankové remíze tak vedou tabulku pouze o bod.

Feb 25

Fotbalisté AC Milán remizovali s Udine, Inter zase v Janově

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán remizovali doma v 27. kole italské ligy s Udine 1:1. Na vedoucí „Rossoneri“ se mohl bodově dotáhnout jejich městský rival a obhájce titulu Inter, který však na hřišti předposledního FC Janov uhrál bezbrankovou remízu a…

Dec 21

Juventus doma porazil Cagliari, Bergamo remizovalo v Janově

iDNES.cz

Fotbalisté Juventusu v 19. kole italské ligy zdolali doma 2:0 Cagliari a v neúplné tabulce se posunuli na páté místo. O čtyři body více má čtvrté Bergamo, které remizovalo 0:0 v Janově.

Oct 26

Giroud dostal AC Milán na čelo italské ligy, Zima opět nehrál

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán zdolali v 10. kole italské ligy FC Turín 1:0 a po šesté výhře za sebou se dostali do čela tabulky tři body před Neapol. Český reprezentační obránce David Zima se v dresu turínského týmu nedostal na hřiště v třetím…

Oct 23

AC Milán využil přesilovku proti Boloni a dostal se do čela italské ligy

www.idnes.cz

Fotbalisté AC Milán vyhráli v 9. kole italské ligy v Boloni 4:2 a dostali se do čela neúplné tabulky o bod před Neapol, kterou v neděli čeká duel na hřišti AS Řím. Boloňa dohrávala zápas bez dvou vyloučených hráčů.

Aug 23

Fotbalisté AC Milán vyhráli v italské lize na hřišti Sampdorie

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán vstoupili do nové sezony italské ligy vítězstvím 1:0 na hřišti Sampdorie Janov. O triumfu úřadujících vicemistrů rozhodl už v deváté minutě Brahim Díaz.

May 11

Ibrahimovic se opět zranil a bude chybět AC Milán v závěru italské ligy

www.idnes.cz

Útočník Zlatan Ibrahimovic je opět zraněný a vynechá minimálně dva ze tří zápasů AC Milán v závěru italské fotbalové ligy. Devětatřicetiletý švédský kanonýr si poranil koleno v nedělním utkání s Juventusem, na jehož hřišti AC uspělo 3:0.

Feb 14

Inter střídá AC Milán na prvním místě italské ligy, AS Řím je před Juventusem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Interu Milán jsou novými lídry italské ligy. Po vítězství 3:1 nad Laziem střídají na prvním místě AC Milán, který v sobotu nečekaně zaváhal.

Jul 25

Bergamo remízou s AC Milán znovu oddálilo mistrovské oslavy Juventusu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bergama remizovali v 36. kole italské ligy s AC Milán 1:1 a dál tak mají teoretickou šanci na titul. Juventus, který nyní vede tabulku o pět bodů, si ale může devátou mistrovskou trofej v řadě zajistit už v nedělní dohrávce,…

Feb 9

Inter otočil derby s AC a vystřídal na čele italské ligy Juventus

iDNES.cz

Milánské derby skončilo vítězně pro Inter, který otočil proti AC z 0:2 na 4:2. Ve 23. kole italské ligy tak na prvním místě tabulky vystřídal Juventus, který v sobotu nečekaně prohrál 1:2 ve Veroně. Úvodní gól utkání vstřelil Cristiano…

Oct 30

Juventus zdolal Janov v nastavení a zase je na čele italské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Juventusu Turín porazili v italské lize Janov 2:1 a posunuli se do čela tabulky o bod před Inter Milán. O výhře rozhodl v šesté minutě nastavení z penalty Cristiano Ronaldo.

Apr 2

Juventus vede o 18 bodů, Piatkův gól stačil AC Milán jen na remízu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Juventusu zvítězili ve 30. kole italské ligy na hřišti Cagliari 2:0 a v čele soutěže zvýšili náskok před druhou Neapolí na 18 bodů. O sedmou výhru z posledních osmi ligových duelů se postarali v prvním poločase Leonardo Bonucci…

Jan 21

Juventus si bez problémů poradil s Chievem, AC Milán vyhrál v Janově

www.idnes.cz

Fotbalisté Juventusu zdolali poslední Chievo 3:0 a i po 20. kole italské ligy zůstali neporažení. V čele tabulky mají po brankách Douglase Costy, Emreho Cana a Danieleho Ruganiho devítibodový náskok před Neapolí. AC Milán zvítězil v Janově…

Nov 26

AC Milán jasně vyhrál v Empoli a posunul se na druhé místo italské ligy

iDNES.cz / Sport

O vítězství v milánském derby přišli fotbalisté AC v minulém kole až v závěru. Na hřišti Empoli však ve 14. kole soutěže naplnili papírové předpoklady a vyhráli 3:1. V tabulce přeskočili AS Řím a jsou druzí za Juventusem.

Feb 22

Neapol remizovala s AC Milán, lídrem italské ligy zůstal Juventus

iDNES.cz

Juventus Turín zůstává v čele italské ligy, přestože v pátek ztratil body. Šanci znovu vystřídat lídra promarnili fotbalisté Neapole, kteří v dohrávce 26. kola remizovali s AC Milán 1:1.

Aug 24

Italský fotbalista Balotelli se vrací z Liverpoolu do AC Milán

iDNES.cz / Sport

Fotbalový útočník Mario Balotelli se po neúspěšném ročním působení v Liverpoolu vrací do AC Milán. Italský reprezentant míří do svého bývalého klubu na roční hostování bez opce na přestup. V úterý na San Siru podle klubové televize…