Čeština

První foto Zdeňka (54), který má na svědomí 11 životů: Svým blízkým v Bohumíně přichystal krutou smrt!

Blesk.cz

Právě tento muž, pan Zdeněk K. (54) prý rozlil a zapálil hořlavinu v bytě v Bohumíně na Karvinsku. Tragický požár si vyžádal 11 životů a několik zranění. V bytě, který vzplál, žil syn útočníka Lukáš K. (†30) s rodinou. Také ten zde našel…

Více z Blesk.cz

5. 4.

Při požáru bytu v Chodově zemřel jeden člověk: Osm lidí hasiči evakuovali

www.blesk.cz

Při požáru bytu v Chodově na Sokolovsku zemřel v pátek ráno jeden člověk. Dva zasahující městští strážníci se nadýchali kouře, řekl operační důstojník karlovarských krajských hasičů. Příčinu požáru a výši škody zatím hasiči neurčili.

13. 1.

Noční požár bytu v Holešovicích: Hasiči zachránili tři lidi a dvě kočičky

www.blesk.cz

Hrdinové! Tak jako vždy byli hasiči, když zasahovali v noci na sobotu v pražských Holešovicích v ulici Stupkova. Z bytu zachránili tři osoby a také tři kočičky.

17. 12.

Předvánoční požár v bytu na Vinohradech: Hasiči evakuovali z domu 6 osob

www.blesk.cz

Ani na adventní neděli neměli hasiči klid. Po poledni vyjížděli na pražské Vinohrady do ulice Hradešínská, kde hořelo. Hasiši zachranáli 2 osoby a 6 osob evakuovali.

24. 4.

35 lidí muselo z domu, jednoho hasiči vynesli: Kvůli požáru elektrokoloběžky

www.blesk.cz

Kvůli požáru elektrokoloběžky evakuovali hasiči v podnělí ráno z bytového domu v Ostravě 32 lidí. Sedm z nich se nadýchalo kouře a skončili v péči zdravotníků.

14. 3.

Hasič byl vyslán k požáru vlastního domu! V plamenech zahynula jeho žena a tři děti

www.blesk.cz

Obrovská tragédie se odehrála minulý týden v Northwest Side v Chicagu. Tamní hasič Walter Stewart byl zrovna ve službě, když v tom byl spolu s kolegy informován o požáru rodinného domu v ulici North Rutherford Avenue. Když Stewart uslyšel…

15. 6.

Od spotřebiče vzplál byt na ubytovně: Hasiči z domu vyvedli 33 lidí

www.blesk.cz

Pořádný zmatek vyvolal ve středu před polednem požár v bytě na ubytovně v brněnské Havlenově ulici. Hasiči vyvedli z obydlí 33 osob, plameny dostali pod kontrolu během několika desítek minut. Za vším je zřejmě závada na elektrospotřebiči.

12. 3.

Noční požár zničil byt na Praze 3: Škoda je půl milionu korun. Hasiči z domu vyvedli 11 lidí

www.blesk.cz

V noci na sobotu vyjížděli pražští hasiči k požáru bytu na Praze 3. Uhasit se ho podařilo za pár minut, škoda je půl milionu korun. Z domu museli hasiči kvůli požáru zachránit 11 lidí.

4. 9.

Evakuace obytného domu v Hostivaři: Hasiči vyvedli lidi ven kvůli požáru bytu, jedna osoba se zranila

www.blesk.cz

Požář bytu v ulici Tesaříkova v pražské Hostivaři měli hasiči uhašený za 7 minut po příjezdu, přesto oheň spáchal v bytě veliké škody. Hořet začalo v sobotu necelou hodinu po poledni, hasiči z domu evakuovat museli deset osob.

14. 1.

Provoz na Plzeňské zkomplikoval požár bytu na Kavalírce. Hasiči evakuovali 6 lidí

www.blesk.cz

Odpolední provoz na Plzeňské směrem do centra Prahy značně zkomplikoval požár domu nedaleko tramvajové zastávky Kavalírka. Podle hasičů začalo hořet v jednom z bytů v prvním patře budovy. Dům museli evakuovat, nikdo ale neutrpěl vážnější…

9. 8.

Vyšetřovatelé o tragédii v Bohumíně: Řekli, co našli ve vyhořelém bytě! A lidé se prý mohou pomalu vracet domů

Blesk.cz

V Bohumíně na Karvinsku bude dnes pokračovat vyšetřování tragického požáru, při němž v sobotu zemřelo 11 lidí, a podle dostupných informací to vypadá, že vše má na svědomí žhář. Další obyvatelé by se dnes mohli vrátit do domu. Stále v něm…

8. 8.

Jedenáct mrtvých po požáru v Bohumíně: Lidé před plameny skákali z oken! Policie zadržela žháře!

Blesk.cz

Tragický požár se stal v sobotu odpoledne v Mírové ulici v Bohumíně. Na místě zahynulo 11 lidí. Šest osob, z toho 3 děti, zahynulo přímo v bytě. Dalších pět mělo vyskočit a utrpět zranění neslučitelná se životem. Oheň byl patrně založen…

27. 7.

Požár v Liberci: Z hořícího domu hasiči zachraňovali desítky lidí

www.blesk.cz

V pondělí kolem třetí hodiny odpoledne vypukl v Liberci požár dvoupatrového domu. Hasičům se podařilo z domu zachránit 21 lidí a jednoho psa, někteří museli být hospitalizováni.

16. 2.

Požár bytu na Žižkově: Hasiči evakuovali obyvatele domu, kočky, psy a potkana

www.blesk.cz

Na Žižkově zasahovali hasiči u požáru bytu. Před kouřem a plameny zachránili 20 osob, 18 evakuovali, zachránili 4 kočky, 3 psi a jednoho potkana.

25. 12.

Požár bytového domu v Plzni: Hasiči evakuovali 42 lidí!

www.blesk.cz

Nevítané zpestření prvního vánočního svátku měli obyvatelé bytovky v plzeňském Bolevci. V jednom z bytů začalo hořet a kouř se rychle šířil po budově. Přes ctyři desítky lidí museli hasiči evakuovat.

22. 12.

Adventní neděli narušil požár bytu na Vinohradech: Hasiči zachránili 18 lidí

www.blesk.cz

Na pražské Vinohrady, do ulice Fričova, vyjížděli hasiči kolem půl deváté k požáru bytu. Hořelo v kuchyni. Hasiči sedmipatrový dům museli evakuovat, zachránili tak 18 lidí.

5. 6.

Evakuace domu v Bubnech! Při mohutném požáru se zranily čtyři děti i tři hasiči

Blesk.cz

Požár obytného domu zaměstnal hasiče, zdravotníky a policisty v úterý večer v ulici U Smaltovny poblíž nádraží Praha-Bubny. Na místo vyrazily čtyři jednotky hasičů a chemici z Petřin. Zdravotníci nasadili speciální vůz Atego. Kvůli…

28. 10.

Lidi z bytů vyhnaly plameny: Hasiči zasahovali u požáru bytového domu u Kavčích hor

www.blesk.cz

Ani ve slavnostní den 28. října hasiči nebyli bez práce. Zaměstnal je požár bytu v ulici Na Hřebenech.

26. 8.

Požár v suterénu domu na Smíchově: Hasiči evakuovali několik lidí a tři psy

www.blesk.cz

V suterénu domu v ulici Vrchlického v Praze 5 vzplály matrace. Hasiči, kteří zasahují na místě, ze zakouřených prostor evakuují jeho obyvatele i zvířata a oheň se snaží zklikvidovat.

20. 5.

Na Žižkově hořel byt. Hasiči z domu zachránili dvanáct lidí a psa

www.blesk.cz

V Hájkově ulici na pražském Žižkově začal hořet jeden z bytů v obytném domě. Hasiči na místě předali dvě osoby do péče zdravotníkům, celkem z objektu zachránili dvanáct osob a psa.

20. 11.

Obří požár v Opavě: Hasiči z domu evakuovali 70 lidí

Blesk.cz

Při požáru třípodlažního domu s restaurací, diskotékou a kasinem v Opavě hasiči v noci na dnešek evakuovali 70 lidí. Hořela střecha a podkroví, škoda je podle prvotních odhadů půl milionu korun. Plameny nikoho nezranily. Prohlásil to…