English

Ostrava - Slavia 0:1, rozhodla penalta Stancia, Baník cítí křivdu

iDNES.cz / Sport

Po středečním vypadnutí z kvalifikace Ligy mistrů se fotbalisté Slavie v nejvyšší soutěži přiblížili vedoucí Spartě na dva body, v Ostravě zvítězili 1:0. Jediný gól bojovného zápasu 6. kola vstřelil Nicolae Stanciu.

More from iDNES.cz / Sport

Sep 2

Ostrava - Mladá Boleslav 2:0, Tanko zařídil gól, Baník doma zvítězil i potřetí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava potvrdili aktuální dobrou formu a zvítězili i nad Mladou Boleslaví. Výsledek 2:0 v sedmém kole Fortuna ligy zajistili Ewerton a Tanko, jehož trefu nakonec ligoví statistici připsali jako vlastní hostujícímu…

Jun 17

Faerské o. - Česko 0:3, fotbalisté připsali povinné body, dva góly dal Černý

iDNES.cz

Čeští fotbalisté nástrahy Faerských ostrovů zvládli bez potíží. V třetím utkání v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy 2024 si poradili s houževnatým protivníkem, umělou trávou i chladným počasím a vyhráli 3:0. První gól dal stoper…

Oct 9

Liberec - Ostrava 0:0, domácí hrozili i v deseti, zmar Baníku trvá

www.idnes.cz

Ačkoli hráli víc než poločas bez vyloučeného Gebre Selassieho, byli liberečtí fotbalisté proti ostravskému Baníku nebezpeční. I hosté měli na severu Čech šance, ale početní převahu nezužitkovali. Zápas 11. kola Fortuna ligy tak skončil…

Apr 10

Slavia - Pardubice 4:0, zpátky do čela ligy, dva góly dal Provod

iDNES.cz / Sport

Proti nejhorší defenzivě prvoligové sezony si fotbalisté Slavie zastříleli. Předposlední Pardubice v Edenu odolávaly jen 40 minut, pak se z penalty prosadil Provod a domácí přidali ještě tři branky. Díky přesvědčivému vítězství se navíc po…

Mar 12

Slovácko - Ostrava 0:0, o čtvrté místo bez branek, zůstává na něm Baník

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka remizovali ve 25. kole první ligy s Ostravou bez branek. Oba týmy v nejvyšší soutěži bodovaly počtvrté za sebou. Baník před výtečnou kulisou zaplněného stadionu uhájil čtvrté místo v tabulce před Slováckem zásluhou…

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Dec 11

Pardubice - Ostrava 0:3, zase výhra o tři góly, Baník se tlačí na Slovácko

iDNES.cz

Fotbalisté Baníku Ostrava podruhé za sebou zvítězili o tři branky, neprohráli už sedmkrát v řadě a po vítězství 3:0 na hřišti Pardubic ztrácejí po 18. kole Fortuna ligy už jen bod na čtvrté Slovácko.

Aug 22

Slavia - Ostrava 4:0, snadná práce pro mistra, u dvou gólů byl mladík Samek

iDNES.cz / Sport

Jestli si fotbalisté Baníku Ostrava po posledních výkonech a výsledcích troufali na bodový zisk také na stadionu mistra, slávisté je v duelu pátého ligového kola rázně uzemnili. Při výhře 4:0 zářil zejména sedmnáctiletý mladík Daniel Samek.

Oct 22

Baník Ostrava bojuje s virovou nákazou u dalších fotbalistů

www.idnes.cz

Trenér ostravských fotbalistů Luboš Kozel říká, že nynější pandemii je potřeba brát jako fakt. „Bohužel tady je a my se i tak snažíme připravovat, jako bychom měli hrát příští týden,“ řekl kouč.

Oct 4

Ostrava - Slavia 0:1, rozhodla penalta Stancia, Baník cítí křivdu

iDNES.cz / Sport

Po středečním vypadnutí z kvalifikace Ligy mistrů se fotbalisté Slavie v nejvyšší soutěži přiblížili vedoucí Spartě na dva body, v Ostravě zvítězili 1:0. Jediný gól bojovného zápasu 6. kola vstřelil Nicolae Stanciu.

Aug 23

Karviná - Baník Ostrava 0:0, ve slezském derby branka nepadla

iDNES.cz / Sport

Ve slezském derby v rámci 1. kola fotbalové nejvyšší soutěže diváci gól neviděli, domácí Karviná remizovala s favorizovaným Baníkem Ostrava 0:0.

Jun 14

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:0, pro elitní skupinu stačil hostům bod

www.idnes.cz

Fotbalisté ostravského Baníku udrželi šesté místo v tabulce a v nadstavbě je tak čeká elitní skupina. Stačil jim k tomu bod ve 30. kole Fortuna ligy za remízu 0:0 na stadionu pátého Liberce.

Jun 1

Bod z bitvy s Baníkem zajistili fotbalistům Zlína náhradníci

www.idnes.cz

Trenér Bohumil Páník dokázal ve svém druhém zápase na lavičce fotbalistů Zlína poprvé bodovat. Remízu proti jeho nedávným svěřencům z Ostravy zařídili v závěru náhradníci.

Dec 6

Bohemians - Baník 0:2, góly po půli, tři body trefili Diop a Kuzmanovič

iDNES.cz / Sport

Když se ve fotbale potkají Bohemians s Baníkem, v poslední době vítězí ostravský klub. Platilo to i v páteční předehrávce 19. kola Fortuna ligy, hosté v Praze vyhráli 2:0, když oba góly dali po půli útočníci Diop s Kuzmanovičem.

May 19

Ostrava - Slavia 0:0, hosté slaví titul, potřebný bod získali bez obtíží

iDNES.cz

Fotbalisté Slavie jsou mistrem ligy za sezonu 2018/19. K pátému titulu samostatné historie jim stačila na hřišti Baníku kolo před koncem soutěže remíza, kterou bez obtíží uhráli a mohli začít slavit.

Mar 10

Slavia - Ostrava 4:0, lídr jde do trháku, u všech gólů byl obránce Frydrych

iDNES.cz / Sport

Šest zápasů před koncem základní části vedou slávističtí fotbalisté tabulku o šest bodů. Doma v Edenu porazili čtvrtý Baník 4:0 a odskočili Plzni, která o den dřív dostala čtyři branky na Spartě.

Sep 1

Liberec - Ostrava 0:0, dělba bodů za první bezgólovou remízu v sezoně

iDNES.cz / Sport

V devětačtyřiceti ligových zápasech v aktuálním ligovém ročníku padl vždy alespoň jeden gól, ten padesátý skončil v Liberci bez branek. Domácí Slovan remizoval v 7. kole 0:0 s Baníkem Ostrava, který nevyužil možnost dočasně povýšit na…

Aug 6

Slavia by začala další kolo Ligy mistrů v Amsterdamu, či Lutychu

iDNES.cz / Sport

Úspěšnější z dvojice Slavia - Dynamo Kyjev se v závěrečném kole kvalifikace fotbalové Ligy mistrů utká s lepším z duelu Standard Lutych - Ajax Amsterdam nejprve venku. Rozhodl o tom polední los ve švýcarském Nyonu.

Apr 14

Ostrava - Bohemians 2:0, góly krajních obránců. A Baník už není poslední

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Ostravy už nejsou poslední. Třetí výhru ve čtvrtém zápase trefili ve 24. ligovém kole krajní beci Fleišman s Pazderou. Ode dna se Baník odlepil vítězstvím 2:0 nad Bohemians, na záchranu nyní ztrácí dva body.

Aug 6

Ostrava - Slavia 0:0, nováček obral mistra, hosté trefili tyč

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté pod trenérem Šilhavý sice dál drží ligovou neporazitelnost, ale v letošním ročníku ani ve svém čtvrtém soutěžním utkání nedali gól ze hry. Ve 2. kole první ligy remizovali v Ostravě 0:0.