English

Sparto, pozor! Zlatan stále válí a překvapuje i svého trenéra

iDNES.cz / Sport

Už dlouho nebyli fotbalisté AC Milán v takové formě jako nyní. Po pěti kolech vedou italskou Serii A a mají aktuálně nejlepšího střelce ligy. Je mu devětatřicet, dlouhé černé vlasy nosí svázané do culíku a... Jistě, je to Zlatan…

More from iDNES.cz / Sport

Nov 7

Ibrahimovic se vrací do AC Milán. Stal se marketingovým manažerem

iDNES.cz / Sport

Necelý půlrok po ukončení fotbalové kariéry míří Zlatan Ibrahimovic do vedení fotbalového AC Milán. Podle italského listu La Gazzetta dello Sport se dvaačtyřicetiletý Švéd stane v italském velkoklubu marketingovým a komunikačním manažerem.

Mar 18

Ibrahimovič je nejstarším střelcem italské ligy. AC Milán však Udine podlehlo

iDNES.cz / Sport

Zlatan Ibrahimovic se díky proměněné penaltě stal nejstarším střelcem v historii italské fotbalové ligy, víc důvodů k radosti v utkání 27. kola ale neměl. Mistrovský celek prohrál 1:3 v Udine, které se dočkalo první letošní domácí výhry.

Mar 13

Fotbalisté AC Milán v italské lize jen remizovali se Salernitanou

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán vybojovali v dohrávce 26. kola italské ligy jen bod za remízu 1:1 se Salernitanou. Po předchozí prohře s Fiorentinou nedokázali obhájci titulu podruhé za sebou naplno bodovat a v tabulce jsou čtvrtí.

Jan 24

Fotbalisté Lazia nasázeli AC Milán čtyři góly a posunuli se na třetí místo

www.idnes.cz

Fotbalisté Lazia Řím ve šlágru 19. kola italské ligy porazili na svém hřišti 4:0 AC Milán a posunuli se na třetí místo o bod za dnešního soupeře. Obhájci titulu utrpěli třetí ligovou porážku v sezoně a na vedoucí Neapol ztrácejí 12 bodů.

Jan 18

Fotbalisté Interu obhájili výhru v italském Superpoháru, porazili AC Milán

www.idnes.cz

Fotbalisté Interu Milán vyhráli podruhé za sebou italský Superpohár. V Rijádu vítězové domácího poháru zdolali 3:0 úřadujícího ligového mistra AC Milán a sedmým triumfem se na městského rivala dotáhli v historické tabulce.

Oct 26

Giroud dostal AC Milán na čelo italské ligy, Zima opět nehrál

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán zdolali v 10. kole italské ligy FC Turín 1:0 a po šesté výhře za sebou se dostali do čela tabulky tři body před Neapol. Český reprezentační obránce David Zima se v dresu turínského týmu nedostal na hřiště v třetím…

Oct 23

AC Milán využil přesilovku proti Boloni a dostal se do čela italské ligy

www.idnes.cz

Fotbalisté AC Milán vyhráli v 9. kole italské ligy v Boloni 4:2 a dostali se do čela neúplné tabulky o bod před Neapol, kterou v neděli čeká duel na hřišti AS Řím. Boloňa dohrávala zápas bez dvou vyloučených hráčů.

Aug 23

Fotbalisté AC Milán vyhráli v italské lize na hřišti Sampdorie

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán vstoupili do nové sezony italské ligy vítězstvím 1:0 na hřišti Sampdorie Janov. O triumfu úřadujících vicemistrů rozhodl už v deváté minutě Brahim Díaz.

May 11

Ibrahimovic se opět zranil a bude chybět AC Milán v závěru italské ligy

www.idnes.cz

Útočník Zlatan Ibrahimovic je opět zraněný a vynechá minimálně dva ze tří zápasů AC Milán v závěru italské fotbalové ligy. Devětatřicetiletý švédský kanonýr si poranil koleno v nedělním utkání s Juventusem, na jehož hřišti AC uspělo 3:0.

Feb 14

Inter střídá AC Milán na prvním místě italské ligy, AS Řím je před Juventusem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Interu Milán jsou novými lídry italské ligy. Po vítězství 3:1 nad Laziem střídají na prvním místě AC Milán, který v sobotu nečekaně zaváhal.

Jan 26

Ibrahimovic se nechal vyloučit, Inter vyřadil AC Milán z Italského poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Interu Milán si po vyloučení Zlatana Ibrahimovice ve čtvrtfinále Italského poháru poradili v derby s AC Milán, výhra 2:1 je posílá mezi čtyři nejlepší. Jejich dalším soupeřem bude Juventus Turín, nebo druholigový SPAL Ferrara.

Jan 18

Ibrahimovic zase válel. Dvěma góly zařídil výhru AC Milán na hřišti Cagliari

iDNES.cz

Fotbalisté AC Milán v 18. kole italské ligy porazili 2:0 Cagliari a vedou tabulku o tři body před Interem Milán. O výhře hostujícího celku, který posledních patnáct minut dohrával bez vyloučeného záložníka Alexise Saelemaekerse, rozhodl…

Dec 20

Šest vteřin a gól. Leao z AC Milán dal nejrychlejší branku v historii italské ligy

iDNES.cz / Sport

Portugalský útočník Rafael Leao z AC Milán dal nejrychlejší gól v historii italské fotbalové ligy. Od výkopu mu na to stačilo šest vteřin. AC Milán tak v 13. kole vyhrál 2:1 v Sassuolu a upevnil si vedení v tabulce.

Oct 26

AC Milán po přestřelce remizoval s AS Řím, Ibrahimovic dal dva góly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán před čtvrtečním duelem Evropské ligy se Spartou poprvé v Serii A ztratili body. V pátém kole doma remizovali s AS Řím 3:3, ačkoliv třikrát vedli. K vítězství jim nepomohly ani dvě branky Zlatana Ibrahimovice.

Aug 26

Ibrahimovic se dohodl s AC Milán na nové roční smlouvě

iDNES.cz / Sport

Švédský fotbalový útočník Zlatan Ibrahimovic by měl dál nastupovat za AC Milán. Podle listu Gazzetta dello Sport se osmatřicetiletá hvězda domluvila s italským klubem na nové roční smlouvě, díky níž si vydělá sedm milionů eur (183 milionů…

Dec 27

Ikona, legenda, bůh se vrací. Ibrahimovic je zpět v AC Milán

iDNES.cz / Sport

Dosud obyčejné a neatraktivní osmifinále italského poháru mezi jedenáctým a devatenáctým týmem Série A se ve středu 15. ledna příštího roku může stát sledovaným šlágrem. Souboj AC Milán versus SPAL Ferrara může být návratem Zlatana…

Jul 20

Arbitráž zrušila vyloučení AC Milán z Evropské fotbalové ligy

iDNES.cz / Sport

Sportovní arbitráž CAS zrušila trest pro fotbalisty AC Milán, kterým UEFA zakázala start v příštím ročníku Evropské ligy kvůli porušení pravidla finančního fair play. Milánský celek mělo v soutěži nahradit Bergamo. To teď bude muset příští…

Nov 26

AC Milán jasně vyhrál v Empoli a posunul se na druhé místo italské ligy

iDNES.cz / Sport

O vítězství v milánském derby přišli fotbalisté AC v minulém kole až v závěru. Na hřišti Empoli však ve 14. kole soutěže naplnili papírové předpoklady a vyhráli 3:1. V tabulce přeskočili AS Řím a jsou druzí za Juventusem.

Feb 22

Neapol remizovala s AC Milán, lídrem italské ligy zůstal Juventus

iDNES.cz

Juventus Turín zůstává v čele italské ligy, přestože v pátek ztratil body. Šanci znovu vystřídat lídra promarnili fotbalisté Neapole, kteří v dohrávce 26. kola remizovali s AC Milán 1:1.

Aug 24

Italský fotbalista Balotelli se vrací z Liverpoolu do AC Milán

iDNES.cz / Sport

Fotbalový útočník Mario Balotelli se po neúspěšném ročním působení v Liverpoolu vrací do AC Milán. Italský reprezentant míří do svého bývalého klubu na roční hostování bez opce na přestup. V úterý na San Siru podle klubové televize…