English

Gent - Liberec 1:2, opět výhra, český tým ale o naději na zázrak přišel

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté v pátém kole skupin Evropské ligy sice zvítězili v Gentu 2:1, avšak jejich teoretická naděje na postup ze skupiny se rozplynula kvůli remíze v souběžně hraném duelu mezi Crvenou zvezdou Bělehrad a Hoffenheimem. První…

More from iDNES.cz / Sport

Apr 1

Ostrava - Liberec 0:0, domácí trápil Vliegen, hosté dohráli v deseti

www.idnes.cz

Fotbalisté Ostravy ve 25. kole nejvyšší soutěže doma s Libercem remizovali 0:0. Baník měl ve druhém poločase velkou převahu, zvýrazněnou vyloučením hostujícího Dominika Preislera v 65. minutě, ale skórovat nedokázal. Oba týmy v nejvyšší…

Nov 30

Fotbalisté Liberce už bez Talovjerova vstupují do zimní ligy

www.idnes.cz

Po sobotním domácím vítězství 4:1 v osmifinále MOL Cupu nad Olomoucí pokračují fotbalisté Slovanu Liberec v přípravě na jarní část první ligy Svěřence trenéra Luboše Kozla čekají v nadcházejících dvou týdnech kromě tréninkového režimu také…

Oct 9

Liberec - Ostrava 0:0, domácí hrozili i v deseti, zmar Baníku trvá

www.idnes.cz

Ačkoli hráli víc než poločas bez vyloučeného Gebre Selassieho, byli liberečtí fotbalisté proti ostravskému Baníku nebezpeční. I hosté měli na severu Čech šance, ale početní převahu nezužitkovali. Zápas 11. kola Fortuna ligy tak skončil…

Apr 9

Bohemians - Liberec 0:0, domácí posedmé bez výhry, jednou trefili břevno

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians ani v prvním domácím utkání pod trenérem Jaroslavem Veselým nezvítězili a s Libercem se rozešli smírně 0:0. Pro hosty šlo o třetí ztrátu v řadě, účasti v elitní skupině o titul se dvě kola před koncem nepřiblížili.

Aug 18

Fotbalisté Celtiku jsou na cestě do Evropské ligy, poradili si s Alkmaarem

www.idnes.cz

Fotbalisté Celtiku Glasgow porazili v úvodním utkání čtvrtého předkola Evropské ligy Alkmaar 2:0. Odveta v Nizozemsku čeká skotský celek, který si v předchozí fázi soutěže poradil s Jabloncem, příští týden.

Jan 27

Fotbalisté Liberce hrají v Ostravě. Kdo se přiblíží ke špičce ligy?

iDNES.cz

Fotbalisty Liberce čeká přímý souboj o páté místo v prvoligové tabulce. V dohrávaném utkání 9. kola, na podzim odloženého kvůli koronaviru, se od 16 hodin představí na hřišti Baníku Ostrava.

Dec 7

Fotbalisté Liberce po triumfu v Gentu vyzvou v lize Slovácko

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté libereckého Slovanu půjdou do pondělní domácí dohrávky 10. ligového kola proti Slovácku dobře naladěni, protože minulý čtvrtek dokázali v Evropské lize zvítězit v Gentu 2:1. Skupinu zakončí tento čtvrtek doma proti Crvené zvezdě…

Oct 22

Liberec - Gent 1:0, domácí držel skvělý Nguyen, rozhodl gól Júsufa

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté se vrátili po čtyřech letech do Evropské ligy vítězně. U Nisy v prvním kole základní skupiny porazili belgický Gent díky brance útočníka Júsufa Hilála 1:0. Skvěle se předvedl i brankář Filip Nguyen.

Sep 17

Boj o Evropskou ligu. Fotbalisté Liberce a Jablonce chtějí přivézt postup

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce i Jablonce ve čtvrtek vstupují do kvalifikace Evropské ligy. Oba týmy se ve 2. předkole soutěže představí na hřištích soupeřů: Liberečtí nastoupí od 18 hodin v litevském Vilniusu proti místnímu FK Riteriai, Jablonečtí…

Jul 22

Fotbalisté první domácí zápas Ligy národů odehrají v Olomouci

iDNES.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace vstoupí do druhého ročníku Ligy národů 4. září proti Slovensku v Bratislavě a první domácí utkání ji čeká 7. září v Olomouci se Skotskem. O upřesnění dějišť dnes informovalo vedení národního týmu.

May 7

Šéf fotbalistů Ústí nad Labem: Porveme se o postup do ligy

iDNES.cz

Zatím si o tom jen šuškali, po poslední výhře 3:2 na půdě Táborska už ale fotbalové Ústí říká nahlas: chceme do baráže a porveme se o postup do ligy! „Do konce 2. ligy zbývají čtyři kola a postavení v tabulce nás k tomu zavazuje. Oficiálně…

May 3

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy díky výhře 2:0 nad Burnley ve 37. kole Premier League. Za poražené hrál dvacet minut Matěj Vydra.

Dec 15

Bohemians - Liberec 0:0, sedmá remíza pro oba, domácí poosmé nevyhráli

iDNES.cz

Ani na závěr podzimu si fotbalisté Bohemians 1905 náladu nezlepšili, nezvítězili poosmé v řadě a stejně jako Liberec si připisují sedmý nerozhodný výsledek v ročníku. Duel 19. kola skončil 0:0.

Mar 1

Fotbalisté Liberce doplnili sestavu čtvrtfinalistů domácího poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se stali posledními čtvrtfinalisty domácího poháru. V dohrávaném utkání osmifinále zvítězili na půdě druholigového Táborska 3:1.

Nov 6

Liberec - Sparta 0:0, domácí přesilovku po Dočkalově zkratu nevyužili

iDNES.cz / Sport

Popáté za sebou odjíždějí sparťanští fotbalisté z Liberce bez vítězství. Na stadionu U Nisy hráli celý druhý poločas bez vyloučeného Bořka Dočkala a domů si odvážejí alespoň bod za bezbrankovou remízu. V tabulce po 13. kole zůstávají pátí.

Aug 23

Fotbalisté Vítkovic slaví první vítězství po postupu do druhé ligy

iDNES.cz

Fotbalisté Vítkovic slaví první vítězství po postupu do Fotbalové národní ligy. Ve 3. kole porazili doma Táborsko 1:0. Jediný gól dal už v 10. minutě Marián Kovařík.

Aug 18

Larnaka - Liberec 0:1, postup do Evropské ligy přiblížil Coufal

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté pokračují v parádním tažení pohárovou kvalifikací. V úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy na hřišti AEK Larnaka zvítězili 1:0. Po půlhodině se po centru Bartošáka prosadil Coufal, pohárový střelec.

Aug 3

Liberec - Admira 2:0, o jasném postupu rozhodli domácí v první půli

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté rázným krokem dokráčeli do závěrečné fáze kvalifikace o Evropskou ligu. V odvetě 3. předkola porazili Admiru Wacker Mödling 2:0, v součtu s prvním duelem to skončilo 4:1.

May 5

Ve finále Evropské ligy si to rozdají fotbalisté Liverpoolu a Sevilly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liverpoolu se postarali o to, že finálové duely evropských pohárů nebudou čistě španělskou záležitostí. V odvetě semifinále Evropské ligy zdolali Villarreal 3:0 a ve finále změří 18. května v Basileji síly se Sevillou. Ta po…

Jul 9

Fotbalisté Boleslavi se v předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem

iDNES.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve druhém předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem. Norský celek vyřadil albánský Partizani Tirana, když po domácí výhře 3:1 v odvetě vyhrál 1:0 gólem v nastavení v podání obránce Valsvika.