English

Plzeň - Karviná 0:1, matný výkon, potřetí bez gólu, rozhodl Papadopulos

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté jsou v herní i výsledkové krizi. Potřetí za sebou nedali gól, i proto v utkání 10. kola doma překvapivě podlehli Karviné 0:1. V závěru půle hlavou po rohu rozhodl Papadopulos.

More from iDNES.cz / Sport

Apr 6

Karviná - Plzeň 0:0, další ztráta. Hosté přišli o dva body i zraněného Sýkoru

www.idnes.cz

V minulém kole doma nestačili na Liberec (1:3), tentokrát v Karviné ani neskórovali a remizovali 0:0. Plzeňští fotbalisté ve 27. kole Fortuna ligy navíc přišli o záložníka Jana Sýkoru, který po čtvrt hodině opouštěl trávník na nosítkách.

May 15

Plzeň - Ostrava 1:0, mistr oslavil titul výhrou, Beauguel se rozloučil gólem

iDNES.cz / Sport

Plzeň v posledním nadstavbovém kole Fortuna ligy oslavil zisk titulu vítězstvím nad Baníkem Ostrava. Rozhodl o něm útočník Jean-David Beauguel, který klub po sezoně opustí. Český mistr dorovnal svoji rekordní sérii 22 zápasů bez porážky.

Apr 26

Karviné chybějí góly. Musíme se pořád rvát, burcuje Papadopulos

www.idnes.cz

Pětinu z dosavadních 30 gólů fotbalistů MFK Karviná nastřílel útočník Michal Papadopulos. Dal jich šest. „Když Michal Papadopulos nedá gól, těžko hledáme střelce. Naše úsilí a hra v poli je často znehodnocena tím, že nedotlačíme balon do…

Dec 18

Karviná - Plzeň 0:1, jediným střelcem Havel, domácí na podzim bez výhry

iDNES.cz

Plzeňští fotbalisté počtvrté za sebou berou ze zápasu plný počet bodů. V 19. kole Fortuna ligy zvítězili na stadionu Karviné 1:0 brankou obránce Havla ze závěru poločasu. Plzeň přezimuje druhá, Karviná poslední.

Dec 11

Plzeň - Liberec 2:0, oba góly v první půli, domácí se dotáhli na Slavii

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se alespoň dočasně dotáhli na vedoucí Slavii. V 18. kole Fortuna ligy zdolali Liberec a přerušili tak jeho úspěšné období. Vítězství 2:0 zařídili góly v prvním poločase Řezník a Sýkora.

Dec 5

Slovácko - Plzeň 1:2, dva góly domácím odvolal VAR, rozhodl Beauguel

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté zůstanou i po 17. ligovém kole na druhém místě tabulky. K důležité výhře na 2:1 na Slovácku vykročili už po necelé minutě hry, kdy se trefil Havel. Ve druhém poločase pak razítko přidal Beauguel. Domácí, jimž dvě trefy…

Oct 17

Teplice - Plzeň 0:1, podeváté výhra o gól, body pro lídra trefil Beauguel

iDNES.cz / Sport

Zase o gól. Plzenští fotbalisté nejtěsnějším poměrem vyhráli od začátku sezony už devátý zápas, v 11. kole jim na tři body v Teplicích stačil jediný gól, který sal už po pěti minutách nejlepší střelec týmu Beauguel. Teplice pod novým…

Apr 14

Plzeň - Zlín 2:0, dohrávku zvládli domácí v pohodě, trefili se Beauguel a Ba Loua

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté v dohrávce 24. kola Fortuna ligy porazila Fastav Zlín 2:0. Po půlhodině otevřel skóre Beauguel po rohu, krátce po přestávce se po akci Káčera trefil Ba Loua.

Dec 5

Plzeň - Karviná 0:1, matný výkon, potřetí bez gólu, rozhodl Papadopulos

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté jsou v herní i výsledkové krizi. Potřetí za sebou nedali gól, i proto v utkání 10. kola doma překvapivě podlehli Karviné 0:1. V závěru půle hlavou po rohu rozhodl Papadopulos.

Aug 29

Opava - Karviná 1:2, domácí vedli, na obratu se podílel i Papadopulos

iDNES.cz / Sport

Karvinští fotbalisté mají ze dvou regionálních derby čtyři body. Po bezbrankové remíze s Baníkem Ostrava ve 2. kole Fortuna ligy otočili skóre v Opavě a vyhráli 2:1. Osm minut před koncem rozhodl Mikuš.

Jul 8

Plzeň - Liberec 4:0, domácí dominovali, dva góly vstřelil Čermák

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté v posledním domácím zápase sezony 2019/20 hladce zvítězili, Liberec deklasovali 4:0 i díky dvěma trefám Čermáka. Zbylé dva góly přidali Kovařík s Mihálikem. Slovan se propadl na pátou příčku a čeká jej dodatečné utkání…

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Aug 25

Plzeň - Opava 4:0, jasná záležitost domácích, gól dal i Limberský

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté po mizerném období zabrali. V 7. kole Fortuna ligy porazili neškodnou Opavu vysoko 4:0. Plzeň vyhrála po třech ligových zápasech a vyřazení z obou pohárových kvalifikací. Opava padla popáté za sebou.

May 25

Slovácko - Karviná 2:0, dva góly Sadílka, domácí potvrdili formu

iDNES.cz

Sezonu Fortuna ligy zakončili fotbalisté Slovácka výhrou. V závěrečném kole nadstavbové skupiny o udržení porazili 2:0 Karvinou, která míří do baráže, kde si zahraje dvojzápas s Jihlavou. Oba přesné zásahy zaznamenal Lukáš Sadílek.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Sep 30

Slovácko - Karviná 0:0, žádný gól, jen tyč. Domácí čekání na výhru trvá

iDNES.cz / Sport

Už šest zápasů čekají fotbalisté Slovácka na vítězství. Proti Karviné navíc popáté z šesti posledních zápasů neskórovali a na domácím stadionu remizovali 0:0. Pro Karvinou jde o první letošní bod ze hřišť soupeřů.

Sep 14

FCSB - Plzeň 3:0, první gól ze sporné penalty, poté už domácí kralovali

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté útočili, měli velkou šanci, trefili břevno, ale když po dvaceti minutách dostali gól z chybně nařízené penalty, tak další průběh úvodního zápas základní skupiny Evropské ligy na hřišti FCSB nezvládli a vysoko prohráli 0…

Aug 6

Jablonec - Plzeň 0:1, tři body za gól ze standardky, trefil se Hájek

iDNES.cz / Sport

Ještě nedostali gól a neztratili ani bod. Plzeňští fotbalisté si spravili chuť po zklamání v kvalifikaci o Ligu mistrů a v druhém kole první ligy zvítězili v Jablonci 1:0.

Jul 29

Karviná - Jihlava 2:0, domácí k výhře nasměroval gól z penalty

iDNES.cz

Karvinští fotbalisté do nového ročníku první ligy vkročili správnou nohou, v úvodním kole porazili Jihlavu 2:0. K první brance jim pomohl pokutový kop, který proměnil Šisler. Po půli vedení pojistil Kalabiška.

Jul 26

Plzeň - Karabach 0:0, domácí dohrávali v oslabení, gól nepadl

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně vstoupili do kvalifikace o Ligu mistrů nevýrazným výkonem. V domácím prostředí nedali gól Karabachu a po vyloučení Jana Baránka nakonec brali bezbrankovou remízu. Odveta se hraje v Ázerbajdžánu za týden.