English

Teplice - Zbrojovka Brno 1:0, v závěru rozhodl Kučera patičkou

iDNES.cz / Sport

Tepličtí fotbalisté si po sedmibrankovém debaklu v Plzni spravili náladu, v utkání 13. kola první ligy porazili Zbrojovku Brno 1:0. V 79. minutě rozhodl stoper Kučera patičkou.

More from iDNES.cz / Sport

Jan 29

Mladá Boleslav - Brno 0:0, žádné góly, pouze tyče. Na startu jara smír

www.idnes.cz

Střet týmů, které uprostřed ligové tabulky dělí pouhé dva body, skončil na začátku fotbalového jara bez branek. Mladá Boleslav si se Zbrojovkou Brno v 17. kole body rozdělila.

Jul 9

Fotbalová Mladá Boleslav získala talentovaného útočníka Filu z Brna

www.idnes.cz

Novou posilou fotbalistů Mladé Boleslavi se stal talentovaný útočník Daniel Fila. Osmnáctiletý ofenzivní hráč přestoupil z Brna a podepsal čtyřletou smlouvu. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Dec 20

Teplice - Zbrojovka Brno 1:0, v závěru rozhodl Kučera patičkou

iDNES.cz / Sport

Tepličtí fotbalisté si po sedmibrankovém debaklu v Plzni spravili náladu, v utkání 13. kola první ligy porazili Zbrojovku Brno 1:0. V 79. minutě rozhodl stoper Kučera patičkou.

Dec 6

Boleslav - Teplice 0:2, úspěšný start kouče Kučery, domácí nedali penaltu

iDNES.cz / Sport

Nový teplický trenér Radim Kučera zažil vítěznou premiéru, jeho svěřenci v 10. kole nejvyšší soutěže zdolali Mladou Boleslav 2:0. Nejprve se krásně trefil Moulis, pak domácí Škoda zahodil penaltu a v závěru zvýšil skóre Trubač.

Nov 30

Fotbalové Teplice přebírá trenér Kučera. Má je vytáhnout do horní půlky ligy

iDNES.cz / Sport

Stačil pouhý den, aby prvoligové fotbalové Teplice představily nástupce odvolaného trenéra Stanislava Hejkala. K lepší než záchranářské éře je má dovést Radim Kučera, bývalý obránce s bundesligovými zkušenostmi.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Aug 20

Fotbalová Boleslav sází na mladé a baví fůrou gólů

fotbal.idnes.cz

Když Ladislav Takács v březnu 2014 debutoval ve fotbalové lize, bylo mu teprve sedmnáct let. Od té chvíle až do víkendu stihl nastřádat 84 startů, v nichž měl na kontě pouze tři vstřelené branky. V sobotu proti Opavě přidal rovnou dvě,…

Jun 28

Fotbalový útočník Magera končí v Mladé Boleslavi a posílí Brno

iDNES.cz / Sport

Někdejší fotbalový reprezentant Lukáš Magera po šesti letech končí v Mladé Boleslavi a míří do druholigového Brna, kterému má pomoct s návratem do nejvyšší soutěže. Pětatřicetiletý útočník podepsal se Zbrojovkou smlouvu na dva roky.

Mar 10

Brno - Mladá Boleslav 0:3, do půlhodiny hotovo, dva góly dal Valenta

fotbal.idnes.cz

Po šesti porážkách se mladoboleslavští fotbalisté dočkali vítězství. A velmi důležitého. V utkání 20. kolo první ligy v přímém souboji dvou týmů bojujících o záchranu vyhráli v Brně 3:0, hotovo bylo už v 29. minutě.

Mar 4

Hradec Králové - Mladá Boleslav 0:0, nováček má první bod na jaře

iDNES.cz

Fotbalisté Hradce Králové mají na jaře první bod, v 19. kole první ligy ho získali za bezbrankovou remízu s Mladou Boleslaví. Ta remizovala počtvrté za sebou a prodloužila sérii bez výhry na devět zápasů.

Jan 28

Ve finále zimní fotbalové ligy se utkají Mladá Boleslav a Pardubice

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi postoupili po semifinálové výhře 2:0 nad Bohemians Praha 1905 do finále jubilejního 20. ročníku zimní Tipsport ligy. Jejich soupeřem v nedělním finále budou Pardubice, které v duelu druholigových týmu porazili…

Nov 19

Mladá Boleslav - Plzeň 0:0, bez šancí, bez gólů, slabý šlágr nenadchl

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté poprvé v letošním ligovém ročníku nedali gól, ve šlágru 14. kola tak s vedoucí Plzní po oboustranně nepovedeném představení remizovali 0:0. Lídr ztratil část svého náskoku, před druhým Zlínem vede jen o dva body.

Aug 5

Kudy do fotbalové Evropy? Mladá Boleslav na to znovu nepřišla

fotbal.idnes.cz

Nepěkná vizitka domácího fotbalu: vítěz makedonského poháru postoupil přes toho českého. Mladá Boleslav ve třetím předkole Evropské ligy překvapivě vypadla s Tetovem. Domácí výhra 1:0 nestačila.

Jun 2

Slovenský obránce Keresteš přestoupil z Brna do Mladé Boleslavi

iDNES.cz

Slovenský fotbalový obránce Miroslav Keresteš přestoupil z Brna do Mladé Boleslavi, se kterou se dohodl na smlouvě na dva a půl roku.

May 30

Fotbalový Hradec našel pro začátek ligy domov v Mladé Boleslavi

iDNES.cz / Sport

Nováček nejvyšší domácí fotbalové soutěže Hradec Králové bude mít v úvodu sezony domácí stadion v Mladé Boleslavi. Hradecký klub tím vyřešil současnou situaci, která vznikla tím, že Všesportovní stadion nesplňuje licenční podmínky pro to,…

Aug 2

Mladá Boleslav - Brno 2:0, první radost v sezoně podpořil i Baroš

iDNES.cz

Mladoboleslavští fotbalisté až ve čtvrtém zápase v novém ročníku prožili radost. V druhém ligovém kole porazili doma Zbrojovku Brno 2:0. O góly se krátce po poločase postaral záložník Čermák a v závěru střídající Chramosta.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, důležité body vystřelil Markovič z penalty

fotbal.idnes.cz

Brněnští fotbalisté po dvou porážkách zabrali a udělali velký krok k záchraně v první lize. Ve 24. kole porazili čtvrtou Mladou Boleslav 1:0, když jediný gól utkání dal už v úvodu Markovič z penalty.

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, v úvodu Markovič proměňuje penaltu

fotbal.idnes.cz

Fotbalová liga má v neděli na programu dvě utkání 24. kola. Od 16.00 Zbrojovka Brno hostí Mladou Boleslav. O hodinu později Hradec Králové, který je na sestupových příčkách, půjde proti Příbrami. Sledujte on-line.

Feb 28

Fotbalová liga: Příbram - Boleslav 2:0, Budějovice - Brno 0:3

fotbal.idnes.cz

Středočeské derby a přímý souboj dvou týmů, které bojují o záchranu. Sobotní podvečerní program fotbalové ligy obstarají zápasy Příbram - Mladá Boleslav a České Budějovice - Brno. Od 17.00 sledujte v on-line reportáži.