English

Hübl zlomil nejcennější rekord: Kdybych ho neudělal, asi bych se nezbláznil

iDNES.cz / Sport

Nenápadný rekordman zlomil nejvíc nápadný rekord hokejové extraligy. V produktivitě. Litvínovský patriot Viktor Hübl překonal Petra Lešku díky dvěma přesilovkovým zásahům, kterými v úterý potopil Kometu Brno 2:1 v prodloužení.

More from iDNES.cz / Sport

Sep 20

Budějovičtí hokejisté vyhráli i potřetí, Litvínov k prvním bodům nepustili

iDNES.cz / Sport

České Budějovice porazily v předehrávce 4. kola extraligy hokejisty Litvínova 6:3 a vyhrály i třetí zápas v sezoně. Dvěma góly a asistencí se na výhře Motoru podílel kapitán Milan Gulaš, jenž se posunul do čela produktivity. Severočeši…

Apr 27

Hübl a Lukeš po konci v Litvínově: Ještě chceme hrát

www.idnes.cz

Zlatá hokejová dvojčata, útočníka Viktora Hübla a Františka Lukeše, litvínovské sbohem nepřekvapilo. Extraligový klub s legendami neprodloužil smlouvy, ale hokejový důchod neplánují.

Nov 22

Litvínovský Hübl o gólu číslo 400: Padnul ve špatnou chvíli

www.idnes.cz

Jubilejní 400. gól v nejvyšší soutěži legendy Viktora Hübla, jediné pozitivum hokejového Litvínova na ledě Komety Brno. Ve svém druhém zápase musel skousnout první porážku nový trenér Vladimír Růžička, Verva v neděli v extralize rupla 2:4.

Sep 30

Snad to bude zlom, věří po první trefě v sezoně litvínovský matador Hübl

www.idnes.cz

Nejlepší hráči musí být nejlepší hráči, zavelel kouč Vladimír Országh a kapitán Viktor Hübl poslechl. Svým prvním gólem sezony a asistencí vytáhl hokejový Litvínov k bodu z ledu lídra extraligy.

Mar 11

Litvínovu bude dnes v Hradci chybět potrestaný Hübl

www.idnes.cz

Hokejisté Litvínova budou v dnešním druhém utkání předkola play off extraligy v Hradci Králové postrádat útočníka Viktora Hübla, kterému disciplinární komise zastavila činnost. Dvaačtyřicetiletý hráč dostal jednozápasový trest za faul na…

Feb 25

Gretzky české extraligy: litvínovský Hübl překonal rekord v produktivitě

iDNES.cz / Sport

Byla to vlastně první pořádná akce zápasu. Neatakovaný veterán Viktor Hübl zavezl puk do útočného pásma, vyhlédl si spoluhráče Tomáše Pospíšila, který skóroval. Pro litvínovského kapitána Hübla to byl historický milník. Právě totiž…

Jan 30

Litvínovská otočka ve třetí třetině srazila Kometu. Hübl přispěl dvěma body

iDNES.cz / Sport

Předehrávku 41. kola hokejové extraligy mezi domácí Kometou Brno a Litvínovem zvládli lépe hosté. Hráči Vervy zvítězili v napínavém zápase 4:3 a dotáhli se na Kometu.

Nov 18

Rekordman Hübl ukončil domácí trable hokejistů Litvínova

iDNES.cz / Sport

Hokejový Litvínov vynuloval Zlín, vygumoval tím i nulovou domácí bilanci. Úterní dietní vítězství 1:0 bylo jeho první na Hlinkově stadionu v letošní extralize. Rozhodl o něm kapitán Viktor Hübl.

Jun 2

Rekord rekordů na dostřel, litvínovský Hübl doráží i na Lešku

iDNES.cz / Sport

V základní části samostatné české extraligy odehrál nejvíc zápasů v historii (1 046), dal nejvíc gólů (353) a drží dalších osm rekordů. A ten nejcennější litvínovský hokejový veterán Viktor Hübl téměř jistě překoná v nové sezoně, na…

Mar 10

Litvínovský hrdina Hübl: Nekončím. Ještě sezonu určitě přidám

www.idnes.cz

Zraje jako víno a opojně jako víno působí i jeho góly na fanoušky hokejového Litvínova. Viktor Hübl dvěma zásahy vystřelil Vervě záchranu extraligy a klubový šéf Jiří Šlégr jeho 19 branek v sezoně oznámkoval slovem famózní. Ve 41 letech!

Dec 20

Nenápadně stoupat tabulkou, přeje si litvínovský Hübl

www.idnes.cz

Vzpoura veteránů dovedla hokejový Litvínov k veleobratu v extraligové bitvě s Brnem. Verva otočila z 0:2 na 5:2 i díky trefám Michala Trávníčka, Lukáše Kašpara a Viktora Hübla, ten skóroval dokonce dvakrát.

Jul 17

Litvínovský Hübl zaútočí na legendu Hlinku, nastoupí do 17. sezony

www.idnes.cz

O týden dříve, než bývalo zvykem, vyjeli na led extraligoví hokejisté Litvínova. Verva v minulé sezoně zůstala pod čarou play off a letos by to ráda změnila. Útočník Hübl navíc nastoupí do 17. extraligové sezony.

Sep 19

Jdeme za svým cílem, nepolevíme, slibuje litvínovský útočník Hübl

hokej.idnes.cz

Loni to bylo velké soužení, zato letos hokejový Litvínov vletěl do extraligy s vervou. Po dvou zápasech má plný počet bodů a vede tabulku. „Pocit z toho máme dobrý, ale nic to neznamená, po 5. kole to může být zase obráceně. Ale věřím, že…

Mar 11

Litvínovský Hübl dostal za faul na Bernada trest na dva zápasy

iDNES.cz

Litvínovský útočník Viktor Hübl dostal od disciplinární komise hokejové extraligy zákaz startu ve dvou zápasech za faul na Davida Bernada z Mladé Boleslavi. Devětatřicetiletý ofenzivní lídr Vervy jej v 61. minutě pátečního utkání 2. kola…

Mar 6

Zatím tragédie. Finiš musí být lepší, tvrdí litvínovský útočník Hübl

hokej.idnes.cz

Nebude to lehké období pro hokejový Litvínov. Dnes v Chomutově rozjede play out, ale už teď je v podstatě jisté, že to pro Vervu bude jen příprava na mnohem složitější zkoušku; baráži o záchranu extraligy už se reálně vyhnout nemůže.

Sep 23

Třinečtí hokejisté v předehrávce zdolali Litvínov a jsou v čele extraligy

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Třince porazili v předehrávce 7. kola extraligy Litvínov 5:1 a minimálně do neděle se vyšvihli do čela tabulky. Oceláři své vítězství postavili na třech využitých přesilovkách, ve kterých dvakrát skóroval Erik Hrňa. Třinec vyhrál…

Jan 3

Brankář Hübl opouští Litvínov, sezonu dochytá v Pardubicích

iDNES.cz / Sport

Hokejový brankář Jaroslav Hübl odchází z Litvínova do Pardubic. S východočeským klubem se čtyřiatřicetiletý gólman, jenž by měl vytvořit dvojici s Martinem Růžičkou, dohodl na spolupráci do konce sezony.

Oct 7

Brankář Hübl bude pokračovat v Litvínově, uspěl na měsíční zkoušce

hokej.idnes.cz

Hokejový brankář Jaroslav Hübl bude působit do konce extraligové sezony v Litvínově. Třiatřicetiletý gólman uspěl v severočeském klubu na měsíční zkoušce a vytvoří dvojici s Jaroslavem Janusem. Verva to oznámila na svém webu.

Mar 18

Litvínovský problém: Hübl si přetrhal kolenní vazy, sezona mu končí

iDNES.cz / Sport

Litvínovští hokejisté se musí v boji o záchranu v nejvyšší soutěži obejít bez svého nejproduktivnějšího hráče Viktora Hübla. Vyšetření magnetickou rezonancí u něj odhalilo přetrhané kolenní vazy. Klub to uvedl na své facebookové stránce.

Oct 12

Litvínovská krize se prohlubuje. Hübl: Začneme hrát, až když to hoří

iDNES.cz / Sport

Třetí extraligová porážka v řadě = pád na třetí místo od konce. Hokejový mistři z Litvínova se v neděli sesunuli až za dosud utrápené Pardubice, které Hlinkův stadion vyrabovaly po výhře 2:1.