English

Za 120 minut osm gólů, Sparta dvakrát zdolala Chrudim. Baník i Jablonec prohrály

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté v prvním přípravném utkání v roce 2021 smetli druholigovou Chrudim 6:0 a to se hrálo jen na dvakrát třicet minut. V druhém zápase stejných soupeřů vyhrála opět Sparta, ale padly už jen dvě branky.

More from iDNES.cz / Sport

Jan 17

Fotbalisté Kataru jsou na domácím mistrovství Asie v osmifinále

www.idnes.cz

Fotbalisté Kataru v druhém utkání na asijském šampionátu, který pořádají, porazili 1:0 Tádžikistán. Obhájci titulu si tak jako první zajistili postup do další fáze, navíc jako vítězové skupiny A, neboť mají před druhou Čínou čtyřbodový…

Nov 12

Ostrava - Sparta 0:1, marný domácí tlak. Favorit přežíval, rozhodl gólem Panáka

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté proti Spartě herně ovládli první poločas, jenže gól nedali a krátce po přestávce inkasovali od Filipa Panáka. Lídr tabulky a úřadující šampion vydřel v 15. kole všechny tři body.

Oct 22

Teplice - Ostrava 0:1, proti oslabeným domácím potvrdil Almási formu Baníku

iDNES.cz / Sport

V sedmém ligovém zápase za sebou fotbalisté ostravského Baníku bodovali. Tentokrát naplno – ve 12. kole zdolali Teplice 1:0 zásluhou Almásiho. Domácím uškodilo, že celý druhý poločas hráli v deseti po vyloučení Mičeviče.

Mar 11

Baník - Sparta 0:3, laciné chyby domácí obrany trestali Kuchta s Čvančarou

iDNES.cz / Sport

Alespoň do večera budou v čele Fortuna ligy. Fotbalisté Sparty zvítězili ve 23. kole proti Baníku Ostrava 3:0 a o bod přeskočili rivala Slavii. Hned v úvodu favorit odskočil o dvě branky díky Kuchtovi a Čvančarovi, ten poté přidal ve…

Oct 11

Fotbalisté Jablonce vypadli v domácím poháru s druholigovým Vyškovem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce ve 3. kole domácího poháru nečekaně prohráli s druholigovým Vyškovem 0:1 a v této sezoně MOL Cupu se stali druhým vyřazeným týmem z nejvyšší soutěže. Hosté rozhodli o překvapivém vítězství v 86. minutě gólem z penalty.

Oct 9

Liberec - Ostrava 0:0, domácí hrozili i v deseti, zmar Baníku trvá

www.idnes.cz

Ačkoli hráli víc než poločas bez vyloučeného Gebre Selassieho, byli liberečtí fotbalisté proti ostravskému Baníku nebezpeční. I hosté měli na severu Čech šance, ale početní převahu nezužitkovali. Zápas 11. kola Fortuna ligy tak skončil…

Aug 27

Jablonec - Baník Ostrava 1:1, v závěru domácím zkazil radost Klíma

www.idnes.cz

Jablonec je stále bez výhry. Severočeští fotbalisté o ni přišli v závěru utkání, když se v 85. minutě prosadil ostravský Klíma. Proti Baníku remizovali v 5. kole nejvyšší soutěže 1:1, gól domácích vstřelil z penalty v 66. minutě Chramosta.

Apr 23

Sparta - Baník Ostrava 3:1, domácí si pro výhru došli jistě

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté vstoupili do nadstavbové části vítězstvím 3:1 nad Baníkem Ostrava. I když jejich výkon nebyl přesvědčivý, se soupeřem si poradili celkem snadno. V první půli se trefil Krejčí mladší, v závěru se prosadili Čvančara a…

Mar 12

Slovácko - Ostrava 0:0, o čtvrté místo bez branek, zůstává na něm Baník

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka remizovali ve 25. kole první ligy s Ostravou bez branek. Oba týmy v nejvyšší soutěži bodovaly počtvrté za sebou. Baník před výtečnou kulisou zaplněného stadionu uhájil čtvrté místo v tabulce před Slováckem zásluhou…

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Mar 27

Fotbalisté Jablonce přešli v domácím poháru přes Vlašim, čeká je Sparta

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce vyhráli v dohrávce osmifinále domácího poháru MOL Cupu ve Vlašimi 3:2 a stali se posledními čtvrtfinalisty soutěže. Zápas proti druholigovému soupeři rozhodl hattrickem Václav Pilař, který proměnil dvě penalty a jednou…

Feb 23

Ostrava - Třinec 2:0, domácí nasměroval k postupu Pokorný, čeká je Sparta

iDNES.cz / Sport

Fotbalový pohár zná všechny osmifinalisty. Jako poslední se jim stal Baník Ostrava, který porazil dvěma góly stopera Pokorného druholigový Třinec vedený známým trenérem Františkem Strakou. Vítěze čeká v osmifinále Sparta v Praze na Letné.

Feb 19

Jablonec kontumačně porazil Líšeň 3:0 a je v osmifinále MOL Cupu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce postoupili bez boje do osmifinále domácího poháru. Několikrát odložený zápas 3. kola s Líšní byl na žádost druholigového brněnského klubu kontumován výsledkem 3:0 ve prospěch severočeského týmu..

Jan 6

Za 120 minut osm gólů, Sparta dvakrát zdolala Chrudim. Baník i Jablonec prohrály

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté v prvním přípravném utkání v roce 2021 smetli druholigovou Chrudim 6:0 a to se hrálo jen na dvakrát třicet minut. V druhém zápase stejných soupeřů vyhrála opět Sparta, ale padly už jen dvě branky.

Oct 22

Baník Ostrava bojuje s virovou nákazou u dalších fotbalistů

www.idnes.cz

Trenér ostravských fotbalistů Luboš Kozel říká, že nynější pandemii je potřeba brát jako fakt. „Bohužel tady je a my se i tak snažíme připravovat, jako bychom měli hrát příští týden,“ řekl kouč.

Sep 12

Jablonec - Ostrava 2:0, domácí neporaženi, Baník dál čeká na výhru

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté si ve třetím kole první ligy připsali druhé vítězství a zůstávají neporažení, to Baník, kterému dali dva góly, čeká na výhru už deset zápasů. Rozhodly branky po změně stran, trefili se Schranz a Zelený.

Aug 23

Karviná - Baník Ostrava 0:0, ve slezském derby branka nepadla

iDNES.cz / Sport

Ve slezském derby v rámci 1. kola fotbalové nejvyšší soutěže diváci gól neviděli, domácí Karviná remizovala s favorizovaným Baníkem Ostrava 0:0.

Apr 27

Jablonec - Sparta 2:0, domácí přiblížily do finále střely z dálky

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté se přiblížili postupu do finále domácího poháru. V úvodním semifinále porazili na svém stadionu Spartu 2:0. Nejdřív se z přímého volného kopu trefil Ján Greguš, potom krásnou střelou zvýšil Michal Trávník.

Nov 17

Sparta klopýtla v prvním osmifinále domácího poháru v Pardubicích

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Sparty prohráli v prvním utkání osmifinále domácího poháru MOL Cupu na půdě druholigových Pardubic 0:1. když se ve 32. minutě trefil Korejec Kim Te-won. Odveta se hraje 3. prosince na Letné.

Mar 14

Jablonec - Sparta 0:0, ligový šlágr v mlze skončil bez gólů

fotbal.idnes.cz

Dlouho očekávaný zápas ve fotbalové lize mezi třetím Jabloncem a druhou Spartou skončil bez gólů. Oba týmy tak dávají možnost Viktorii Plzeň, která v neděli může na prvním místě navýšit náskok.