English

Sága rodu Maldini. V AC Milán mají přes tisíc zápasů, kam to dotáhne Daniel?

iDNES.cz / Sport

Na hřišti je úplně jiný, než bývali táta s dědou. Daniel, nejmladší ze zázračného rodu Maldini, se tlačí dopředu, vymýšlí, režíruje, libuje si v kombinacích na jeden dotek, nebojí se vystřelit. Nejradši nastupuje hned pod útočnou vozbou a…

More from iDNES.cz / Sport

Mar 18

Ibrahimovič je nejstarším střelcem italské ligy. AC Milán však Udine podlehlo

iDNES.cz / Sport

Zlatan Ibrahimovic se díky proměněné penaltě stal nejstarším střelcem v historii italské fotbalové ligy, víc důvodů k radosti v utkání 27. kola ale neměl. Mistrovský celek prohrál 1:3 v Udine, které se dočkalo první letošní domácí výhry.

Mar 13

Fotbalisté AC Milán v italské lize jen remizovali se Salernitanou

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán vybojovali v dohrávce 26. kola italské ligy jen bod za remízu 1:1 se Salernitanou. Po předchozí prohře s Fiorentinou nedokázali obhájci titulu podruhé za sebou naplno bodovat a v tabulce jsou čtvrtí.

Jan 18

Fotbalisté Interu obhájili výhru v italském Superpoháru, porazili AC Milán

www.idnes.cz

Fotbalisté Interu Milán vyhráli podruhé za sebou italský Superpohár. V Rijádu vítězové domácího poháru zdolali 3:0 úřadujícího ligového mistra AC Milán a sedmým triumfem se na městského rivala dotáhli v historické tabulce.

Jan 12

Turín vyřadil z Italského poháru mistrovský AC Milán, Zima přispěl k nule

www.idnes.cz

David Zima vybojoval s FC Turín postup do čtvrtfinále Italského fotbalového poháru přes úřadujícího ligového mistra AC Milán. Tým českého obránce ve středu na San Siru hrál od 70. minuty v deseti, přesto zvítězil 1:0 po prodloužení.

Apr 25

Cesta na italský trůn po jedenácti letech? Lvi z AC Milán cítí šanci

iDNES.cz / Sport

Jen co pravou špičkou postrčil balon do sítě, svlékl dres a hodil ho za sebe na trávník. Bylo mu úplně jedno, že dostane žlutou kartu za nesportovní chování, protože gól už mu nikdo vzít nemohl. Stále ještě jednadvacetiletý záložník Sandro…

Apr 4

AC Milán jen remizoval s Boloňou, italskou ligu vede před Neapolí o bod

www.idnes.cz

Plánovali, že Neapoli v čele italské ligy zase odskočí na tři body. Jenže fotbalisté AC Milán v pondělní dohrávce 31. kola selhali střelecky a doma nedokázali porazit Boloňu. Po bezbrankové remíze tak vedou tabulku pouze o bod.

Oct 26

Giroud dostal AC Milán na čelo italské ligy, Zima opět nehrál

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán zdolali v 10. kole italské ligy FC Turín 1:0 a po šesté výhře za sebou se dostali do čela tabulky tři body před Neapol. Český reprezentační obránce David Zima se v dresu turínského týmu nedostal na hřiště v třetím…

Oct 23

AC Milán využil přesilovku proti Boloni a dostal se do čela italské ligy

www.idnes.cz

Fotbalisté AC Milán vyhráli v 9. kole italské ligy v Boloni 4:2 a dostali se do čela neúplné tabulky o bod před Neapol, kterou v neděli čeká duel na hřišti AS Řím. Boloňa dohrávala zápas bez dvou vyloučených hráčů.

Sep 25

Už i nejmladší Maldini dal gól za AC Milán, Barák přispěl k remíze Verony

iDNES.cz / Sport

Daniel Maldini, který na rozdíl od svého otce Paola i dědečka Cesareho, nenastupuje v obraně, ale v záloze, dal svou první ligovou branku v černočerveném dresu AC Milán. Vítězství 2:1 na hřišti Spezie urval favorit až v závěru.

Aug 23

Fotbalisté AC Milán vyhráli v italské lize na hřišti Sampdorie

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AC Milán vstoupili do nové sezony italské ligy vítězstvím 1:0 na hřišti Sampdorie Janov. O triumfu úřadujících vicemistrů rozhodl už v deváté minutě Brahim Díaz.

May 11

Ibrahimovic se opět zranil a bude chybět AC Milán v závěru italské ligy

www.idnes.cz

Útočník Zlatan Ibrahimovic je opět zraněný a vynechá minimálně dva ze tří zápasů AC Milán v závěru italské fotbalové ligy. Devětatřicetiletý švédský kanonýr si poranil koleno v nedělním utkání s Juventusem, na jehož hřišti AC uspělo 3:0.

Feb 14

Inter střídá AC Milán na prvním místě italské ligy, AS Řím je před Juventusem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Interu Milán jsou novými lídry italské ligy. Po vítězství 3:1 nad Laziem střídají na prvním místě AC Milán, který v sobotu nečekaně zaváhal.

Jan 26

Ibrahimovic se nechal vyloučit, Inter vyřadil AC Milán z Italského poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Interu Milán si po vyloučení Zlatana Ibrahimovice ve čtvrtfinále Italského poháru poradili v derby s AC Milán, výhra 2:1 je posílá mezi čtyři nejlepší. Jejich dalším soupeřem bude Juventus Turín, nebo druholigový SPAL Ferrara.

Jan 20

Sága rodu Maldini. V AC Milán mají přes tisíc zápasů, kam to dotáhne Daniel?

iDNES.cz / Sport

Na hřišti je úplně jiný, než bývali táta s dědou. Daniel, nejmladší ze zázračného rodu Maldini, se tlačí dopředu, vymýšlí, režíruje, libuje si v kombinacích na jeden dotek, nebojí se vystřelit. Nejradši nastupuje hned pod útočnou vozbou a…

Dec 20

Šest vteřin a gól. Leao z AC Milán dal nejrychlejší branku v historii italské ligy

iDNES.cz / Sport

Portugalský útočník Rafael Leao z AC Milán dal nejrychlejší gól v historii italské fotbalové ligy. Od výkopu mu na to stačilo šest vteřin. AC Milán tak v 13. kole vyhrál 2:1 v Sassuolu a upevnil si vedení v tabulce.

Mar 21

Koronavirem se nakazili i Dybala z Juventusu a Maldini se synem

iDNES.cz / Sport

Argentinský fotbalový útočník Paulo Dybala na instagramu potvrdil, že on i jeho přítelkyně měli pozitivní test na koronavirus. Je tak třetím nakaženým z kádru Juventusu Turín. Už dříve se nákaza objevila u Daniele Ruganiho a Blaise…

Nov 26

AC Milán jasně vyhrál v Empoli a posunul se na druhé místo italské ligy

iDNES.cz / Sport

O vítězství v milánském derby přišli fotbalisté AC v minulém kole až v závěru. Na hřišti Empoli však ve 14. kole soutěže naplnili papírové předpoklady a vyhráli 3:1. V tabulce přeskočili AS Řím a jsou druzí za Juventusem.

Feb 22

Neapol remizovala s AC Milán, lídrem italské ligy zůstal Juventus

iDNES.cz

Juventus Turín zůstává v čele italské ligy, přestože v pátek ztratil body. Šanci znovu vystřídat lídra promarnili fotbalisté Neapole, kteří v dohrávce 26. kola remizovali s AC Milán 1:1.

Oct 4

AC Milán doma vybouchl, italskou ligu vede rozjetá Fiorentina

fotbal.idnes.cz

Už čtvrtý zápas v řadě vyhráli v italské lize fotbalisté Fiorentiny. Díky tomu jsou v čele tabulky, kde během neděle opět vystřídali Inter Milán. Ten v posledních dvou utkáních ztratil, o víkendu jen remizoval se Sampdorií. Ještě mnohem…

Aug 24

Italský fotbalista Balotelli se vrací z Liverpoolu do AC Milán

iDNES.cz / Sport

Fotbalový útočník Mario Balotelli se po neúspěšném ročním působení v Liverpoolu vrací do AC Milán. Italský reprezentant míří do svého bývalého klubu na roční hostování bez opce na přestup. V úterý na San Siru podle klubové televize…