English

Sparta se pod Vrbou rozstřílela, slaví i Baník. Trápení Boleslavi trvá

iDNES.cz / Sport

Sparta vyhrála i druhý zápas pod vedením trenéra Pavla Vrby a v tabulce odskočila třetímu Jablonci, jenž nezvládl duel v Ostravě. Ligové 19. kolo bylo jinak ve znamení remíz, nerozhodně skončilo hned pět zápasů z devíti.

More from iDNES.cz / Sport

Oct 28

Baník - Jablonec 0:1, druhou výhru v sezoně vystřelil Chramosta

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté si proti Baníku Ostrava připsali teprve druhou ligovou výhru v aktuálním ročníku. Oba týmy se v zápase 13. kola Fortuna ligy dostaly do několika šancí a nakonec rozhodl jediným zásahem útočník Jan Chramosta, který do…

May 14

Druhá šance na únik z baráže: fotbalistům Jablonce stačí bod

www.idnes.cz

Místo klidného závěrečného zápasu ještě čekají jablonecké fotbalisty pořádné nervy. V úterý ztratili jistotu záchrany v první lize v domácím utkání s Bohemians v poslední sekundě, a tak musí o únik z baráže ještě tvrdě bojovat ve Zlíně v…

Feb 16

Fotbalisté Jablonce vyzvou v poháru Boleslav, vítěze čeká Sparta

www.idnes.cz

Na Střelnici se ve středu uskuteční čtvrtfinálový souboj domácího poháru MOL Cupu. Fotbalisté Jablonce nastoupí na svém stadionu proti rivalovi z nedaleké Mladé Boleslavi. Výkop je již ve 14 hodin. Utkání se mělo původně odehrát už před…

Apr 14

Jablonec - Sparta 1:0, souboj o druhé místo rozhodl v závěru Schranz

iDNES.cz / Sport

Opět bez gólu, opět bez bodu. Sparťanští fotbalisté po nedělním prohraném derby selhali i v dohrávce 22. kola Fortuna ligy v Jablonci, kde podlehli 0:1. Souboj o druhé místo rozhodl dvě minuty před koncem Schranz ze standardky.

Feb 24

Sparta přijde o ligové duely s Příbramí a v Jablonci i o pohár s Baníkem

iDNES.cz / Sport

Ligová fotbalová asociace (LFA), která řídí profesionální soutěže, odložila nejbližší dva ligové duely Sparty s Příbramí a v Jablonci. Pražané jsou od úterý kvůli vyššímu počtu nakažených koronavirem v týmu v karanténě.

Sep 21

Ml. Boleslav - Jablonec 2:0, první body zajistili Zahustel s Maškem

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté získali ve čtvrtém ligovém kole premiérové body v sezoně a už nejsou poslední. Před vlastními fanoušky zdolali Jablonec 2:0, v první půli se trefil Zahustel, v závěru pečetil vítězství Mašek.

Jun 19

Startuje nadstavba. Slavia zase na Baníku, Sparta s Libercem a Plzeň s Jabloncem

iDNES.cz / Sport

Střety elitních klubů mezi sebou. Také play off i přímé souboje o záchranu, které přinášejí pro aktéry větší stres než zápasy o titul a poháry. Nakonec baráž. Fotbalová liga dospěla do závěrečné části. Startuje nadstavba.

Jun 14

Slovan Liberec - Baník Ostrava 0:0, pro elitní skupinu stačil hostům bod

www.idnes.cz

Fotbalisté ostravského Baníku udrželi šesté místo v tabulce a v nadstavbě je tak čeká elitní skupina. Stačil jim k tomu bod ve 30. kole Fortuna ligy za remízu 0:0 na stadionu pátého Liberce.

Jun 14

Slovácko - Sparta 0:2, body za druhou půli, zlepšení přinesli náhradníci

iDNES.cz

Sparťanští fotbalisté se protrápili poločasem, až střídající hráči vnesli do jejího projevu v utkání 30. kola nejvyšší soutěže na Slovácku život. A díky jejich souhře dali dva góly, vyhráli 2:0 a posunuli se na třetí příčku.

Aug 18

Plzeň jen remizovala, Jablonec uhájil druhé místo. Tři body má i Sparta

iDNES.cz / Sport

Už tři ligová utkání v řadě se svěřencům Pavla Vrby nepodařilo vyhrát. V šestém kole fotbalové Fortuna ligy pouze remizovali v Teplicích 1:1. Plzeň se propadla na čtvrté místo, na třetím ji předskočilo Slovácko, její přemožitel z minulého…

Nov 30

Teplice - Liberec 1:0, body z ligové předehrávky trefil v úvodu Hora

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté neprodloužili čtyřzápasovou sérii neporazitelnosti a v předehrávce 17. ligového kola padli v Teplicích. O vítězství 1:0 rozhodl zkraje utkání Jakub Hora, další velké šance vychytal hostující brankář Filip Nguyen.

Sep 30

Ligová tlačenice. Slavii, Plzeň, Spartu a Baník dělí na čele jen dva body

iDNES.cz / Sport

Základní část fotbalové ligy je ve třetině. A je pořádně vyrovnaná. Na stejné čáře stojí po deseti odehraných zápasech Slavia s Plzní, o krok vzad stepuje Sparta a hned za ní Baník Ostrava. Tým, který v nedělním boji 10. kola skolil lídra.

Apr 29

Jablonec - Liberec 2:0, vítěz přeskočil Spartu, první gól dal z ofsajdu

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté střídají Spartu na čtvrté příčce v ligové tabulce. Podještědské derby s Libercem vyhráli ve 26. kole 2:0 díky brankám Doležala s Divišem, úvodní gól však platit neměl, padl z ofsajdu.

Mar 11

Jablonec - Baník 2:0, hosté trefili tyč, ale druhou půli nezvládli

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava na příčky zajišťující záchranu ztrácejí sedm bodů. V utkání 20. kola v Jablonci se dlouho drželi, měli i blíž k prvnímu gólu, ale krátce po půli inkasovali od Doležala. V závěru pak domácí výhru stvrdil Jovovič.

Oct 21

Jablonec - Sparta 0:3, druhou venkovní výhru vystřílel Šural hattrickem

iDNES.cz / Sport

Až v šestém venkovním zápase sezony Sparta jasně vyhrála. V 11. kole fotbalové ligy porazila 3:0 Jablonec díky hattricku Josefa Šurala. Soupeře, kterého na jeho hřišti sparťané zdolali po čtyřech letech, vystřídali na čtvrtém místě tabulky.

Mar 19

Mladá Boleslav - Jablonec 1:0, tři body domácím zařídil v závěru Kúdela

iDNES.cz / Sport

Už se zdálo, že zápas skončí bez branek, o to větší radost fotbalisté Mladé Boleslavi měli. Gólem Ondřeje Kúdely čtyři minuty před koncem rozhodli o vítězství 1:0 nad Jabloncem a upevnili si průběžné třetí místo. Minimálně na den se…

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Apr 14

Mátožná Sparta končí v poháru, dál jdou Jablonec, Liberec a Boleslav

fotbal.idnes.cz

Sparťanští fotbalisté pohárovou trofej neobhájí. Ve čtvrtfinálové odvetě po mizerném vystoupení prohráli v Jablonci 0:2, což přebilo její výhru z prvního zápasu 2:1. Do semifinále postoupily také Mladá Boleslav, která si poradila se…

Mar 16

Sparta - Jablonec, díl druhý. Tři dny po ligovém šlágru rozehrají pohár

fotbal.idnes.cz

V sobotu spolu hrály v lize (0:0) a jen tři dny nato se utkají znovu. Úterním zápasem Sparta - Jablonec startuje jarní část domácího fotbalového poháru. „Velký rozdíl v těch zápasech nečekám,“ uvedl jablonecký záložník Tomáš Čížek.

Mar 14

Jablonec - Sparta 0:0, ligový šlágr v mlze skončil bez gólů

fotbal.idnes.cz

Dlouho očekávaný zápas ve fotbalové lize mezi třetím Jabloncem a druhou Spartou skončil bez gólů. Oba týmy tak dávají možnost Viktorii Plzeň, která v neděli může na prvním místě navýšit náskok.