English

Jablonec - Slovácko 0:3, hosté dál válí, mají osmou výhru v devátém zápase

iDNES.cz / Sport

Poosmé z posledních devíti zápasů vyhráli a upevnili si třetí místo v tabulce. Fotbalisté Slovácka v dohrávce 18. ligového kola v Jablonci nastříleli tři góly a ukázali, že to s útokem na evropské poháry myslí vážně.

More from iDNES.cz / Sport

May 25

Jablonec - Zlín 1:0, hosté potřebovali vyhrát, do druhé ligy je poslal Krulich

www.idnes.cz

Zlínští fotbalisté potřebovali v Jablonci zvítězit, aby odvrátili přímý přestup. Jenže v 5. kole nadstavbové části Fortuna ligy prohráli 0:1. Jediný gól dal mladý útočník Krulich, který v minulých týdnech pomáhal jabloneckému dorostu v…

Apr 5

Fotbalisté Jablonce v lize kosí soupeře, pokoří v dohrávce i Slovácko?

www.idnes.cz

Fotbalisté Jablonce nabrali parádní formu a kosí jednoho soupeře za druhým. Díky čtyřem výhrám v řadě - nad Teplicemi, Hradcem Králové, Brnem a Pardubicemi - se v prvoligové tabulce vyšvihli od barážových příček až na 7. místo a na elitní…

Oct 25

Fotbalisté Liberce porazili v dohrávce poháru Frýdek-Místek 6:0

www.idnes.cz

Fotbalisté Liberce v dohrávce 3. kola domácího poháru MOL Cupu bez problémů zvítězili ve Frýdku-Místku vysoko 6:0 a postoupili do osmifinále. Dvakrát se proti aktuálně desátému celku třetí ligy prosadil útočník Imad Rondič. Program 3. kola…

Sep 7

Příbramští fotbalisté remizovali v dohrávce druhé ligy s Prostějovem

www.idnes.cz

Příbramští fotbalisté remizovali v domácí dohrávce pátého kola druhé ligy s Prostějovem 2:2. Středočeši neprohráli pátý zápas po sobě a posunuli se na osmé místo. Prostějov čeká na výhru šest kol a zůstal na předposledním 15. místě.

Jul 31

Jablonec - Bohemians 0:3, hosté na startu ligy excelovali, trefil se i Jánoš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians, kteří se na jaře zachraňovali až v baráži, vstoupili do nové sezony vysokým vítězstvím v Jablonci. Na góly Petráka s Květem v závěru navázal i Jánoš, jedna z letních posil.

Feb 22

Pardubice - Slovácko 0:0, vyrovnaná dohrávka, hosté mají první jarní bod

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté pátého Slovácka v dohrávce 20. kola nejvyšší soutěže na trávníku Pardubic získali první bod po zimní přestávce za remízu 0:0. Nejprve měli víc ze hry hosté, kteří dokonce slavili gól, ale pro ofsajd nemohl být uznán. Po změně…

Nov 21

Slovácko - Sparta 4:0, ostudný výkon hostů, domácí v boji o druhé místo kralovali

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté v souboji o druhé místo zcela propadli. V utkání 15. kola Fortuna ligy byli na Slovácku jasně slabším týmem a podlehli vysoko 0:4. Domácí hráli báječně, dva góly dali do půle Kalabiška s Jurečkou, další přidali po…

Apr 6

Olomouc - Slovácko 0:0, spousta šancí, v dohrávce zvonily tyče i břevna

iDNES.cz / Sport

Tutovky na obou stranách, skvělé zásahy brankářů, střely do tyčí i břeven. V dohrávce 23. kola fotbalové ligy bylo k vidění všelicos, jen ne góly – a tak se Olomouc rozešla se Slováckem smírně 0:0.

Mar 17

Fotbalisté Sevilly porazili v dohrávce španělské ligy Elche

www.idnes.cz

Fotbalisté Sevilly zvítězili v dohrávce 2. kola španělské ligy nad Elche 2:0 a v tabulce si upevnili čtvrté místo zajišťující postup do Ligy mistrů. Duel, v němž byl český gólman Tomáš Vaclík opět jen na lavičce, rozhodli brankami En…

Feb 24

Jablonec - Slovácko 0:3, hosté dál válí, mají osmou výhru v devátém zápase

iDNES.cz / Sport

Poosmé z posledních devíti zápasů vyhráli a upevnili si třetí místo v tabulce. Fotbalisté Slovácka v dohrávce 18. ligového kola v Jablonci nastříleli tři góly a ukázali, že to s útokem na evropské poháry myslí vážně.

Dec 8

Fotbalisté Jablonce po dvou výhrách venku hostí v dohrávce Bohemians

www.idnes.cz

V odloženém utkání 9. kola první ligy nastoupí v úterý fotbalisté FK Jablonec doma na Střelnici od 17 hodin (O2 TV) proti Bohemians 1905. Zápas se měl původně odehrát 29. listopadu, ale Pražané museli kvůli koronaviru do karantény.

Nov 11

Fotbalisté Táborska vyhráli v dohrávce druhé ligy nad Vyšehradem

www.idnes.cz

Fotbalisté Táborska zvítězili v dohrávce třetího kola druhé ligy 2:0 na hřišti Vyšehradu a v tabulce se posunuli na osmé místo. Skóre otevřel v úvodu druhé půle David Čapek, v 63. minutě přidal druhý gól Petr Plachý.

Nov 7

Slovácko - Olomouc 0:0, vyrovnané utkání, hosté prodloužili sérii bez prohry

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácko potřetí za sebou neskórovali a doma v novém ligovém ročníku ještě nevyhráli, v 7. kole remizovali s Olomoucí 0:0. Ta bodovala popáté za sebou.

May 26

Slovácko - Olomouc 0:0, dvanáctá remíza, hosté za ni mohou být rádi

iDNES.cz

Olomoučtí fotbalisté podvanácté v ročníku remizovali, nikdo jiný si body nedělil tak často. V 25. kole Fortuna ligy nedokázali skórovat na hřišti Slovácka a zůstali desátí. Víc šancí měli domácí, ale ani jim se při obnovení sezony nedařilo.

Mar 8

Teplice - Slovácko 0:0, hosté nevyužili šanci poskočit na čtvrté místo

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slovácka nevyužili příležitost se minimálně do pondělního večera posunout na čtvrtou příčku před Ostravu. Ve 24. kole totiž na hřišti tápajících Teplic remizovali 0:0. Domácí dohrávali závěrečné minutky v deseti po vyloučení…

Oct 26

Slovácko hájí šesté místo, může pomoct i fotbalistům Zlína

www.idnes.cz

Kolo před koncem první poloviny základní části se fotbalisté Slovácka můžou pevněji usadit v elitní šestce ligové tabulky. Potřebují k tomu v sobotu zdánlivou maličkost - „povinnou“ domácí výhru nad Opavou. Jenže...

Jul 28

Jablonec - Slovácko 6:0, hosté zkolabovali po půli, dostali pět branek

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slovácka po senzačním vítězstvím v úvodním kole na Spartě znovu tvrdě narazili. A hodně tvrdě. Ve 3. kole v Jablonci inkasovali šest branek, z toho pět ve druhém poločase a prohráli 0:6. Dvěma góly se blýskl Sýkora.

Mar 16

Slovácko - Jablonec 0:0, hostům zachránil bod v závěru gólman Hrubý

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka v 25. kole Fortuna ligy remizovali s Jabloncem 0:0 a elitní šestce se nepřiblížili. Vyhrát mohly oba týmy, největší šanci měl tři minuty před koncem domácí Juroška, ale perfektní zákrok předvedl gólman Hrubý.

Oct 7

Jablonec - Slovácko 2:0, tři body za půli, hosté prohráli pošesté v řadě

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté potvrzují parádní formu z posledních dnů. V 11. kole Fortuna ligy zdolali Slovácko 2:0, bylo to jejich třetí vítězství za sebou a herně navázali na slušný duel ze čtvrtečního pohárového střetu proti Dynamu Kyjev (2:2).

Feb 18

Slovácko - Jablonec 0:0, na gól se čekalo marně, padla jen červená karta

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka a Jablonce vstoupili do druhé poloviny sezony bezbrankovou remízou. Ta nakonec mohla o trochu víc vyhovovat domácím, kteří se v závěru museli bránit po vyloučení Daníčka a trenéra Levého rozhodčí vykázal na tribunu.