English

Opava - Jablonec 0:1, nebýt ofsajdů, vyhráli by domácí. Rozhodl Doležal

iDNES.cz / Sport

S nadsázkou: nebýt dvou ofsajdů, fotbalisté Opavy by zvítězili. Jejich branky ale na rozdíl od té jablonecké neplatily a ve 21. kole Fortuna ligy se tak ze tříbodového zisku radovali hosté. Jediný regulérní gól zápasu vstřelil Doležal.

More from iDNES.cz / Sport

Oct 29

Jablonec - České Budějovice 3:0, domácí konečně prolomili střelecký půst

www.idnes.cz

Jablonečtí prolomili čekání na vstřelený gól, které trvalo čtyři soutěžní zápasy. Ve 14. kole fotbalové Fortuna ligy zvítězili 3:0 proti Českým Budějovicím, které tak prohrály podruhé v řadě. Branky dávali Šulc, Chramosta a Černák.

Feb 5

Jablonec - Olomouc 1:0, vítězný vstup do jara zařídil gól Kratochvíla

iDNES.cz

Jablonečtí fotbalisté se posunuli z barážových příček výš poté, co v úvodním jarním kole skolili 1:0 Olomouc. Rozhodující gól utkání 20. kola vstřelil krátce po pauze Miloš Kratochvíl.

Aug 29

Olomouc - Jablonec 4:0, tři góly po půli, vítězové jsou nejlíp střílejícím týmem ligy

iDNES.cz / Sport

Olomoučtí fotbalisté dál udivují skvělou produktivitou. Podruhé za sebou dali čtyři góly, v 6. kole Fortuna ligy smetli Jablonec 4:0. Hosté, kteří v týdnu postoupili do Konferenční ligy, utrpěli v letošním ročníku už druhý debakl.

May 29

Pardubice - Jablonec 0:1, nováček končí sedmý, Doležal dal čtrnáctý gól

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté v posledním ligovém kole v pražském Ďolíčku porazili domácí Pardubice 1:0. Zápas rozhodl v 56. minutě Martin Doležal, který vstřelil čtrnáctý ligový gól v sezoně a od koruny krále střelců ho dělil jediný zásah.

Apr 24

České Budějovice - Jablonec 0:2, oba góly vítězů dal pohotový Doležal v první půli

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté pokračují v parádních výsledcích, v 29. kole první ligy vyhráli v Českých Budějovicích 2:0 a uhájili druhou příčku tabulky. Oba góly dal útočník Doležal už v první půli.

Feb 27

Opava - Jablonec 0:1, nebýt ofsajdů, vyhráli by domácí. Rozhodl Doležal

iDNES.cz / Sport

S nadsázkou: nebýt dvou ofsajdů, fotbalisté Opavy by zvítězili. Jejich branky ale na rozdíl od té jablonecké neplatily a ve 21. kole Fortuna ligy se tak ze tříbodového zisku radovali hosté. Jediný regulérní gól zápasu vstřelil Doležal.

Dec 22

Olomouc - Jablonec 1:3, tečka za skvělým podzimem, střílel opět Doležal

iDNES.cz / Sport

Posledních sedm zápasů podzimu bez porážky, z toho šest výher. Fotbalisté Jablonce otočili dva dny před Vánoci utkání 14. kola v Olomouci, vyhráli 3:1 a v tabulce se vyhoupli na druhé místo.

Oct 8

Fotbalisté Líšně jsou v karanténě. Pohárový duel s Jabloncem se odkládá

iDNES.cz / Sport

Sobotní zápas třetího kola fotbalového poháru MOL Cup mezi Líšní a prvoligovým Jabloncem byl kvůli koronaviru v brněnském celku odložen na neurčito. Líšeň o tom informovala na klubovém webu. Kvůli desetidenní karanténě byl odložen také…

Jun 3

Duel tápajících. Olomouc i České Budějovice „musí“ vyhrát

www.idnes.cz

Naposledy vyhráli ve 22. kole a od té doby ve fotbalové lize čtyřikrát nic. Ve středečním souboji dvou tápajících (18.00) tak může ukončit čekání na tři body nováček z Českých Budějovic, nebo hosté z Olomouce. „Musíme bodovat, abychom se…

Feb 17

Jablonec - Příbram 4:0, jasná záležitost. Doležal navíc zahodil penaltu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce porazili v posledním duelu 21. kola první ligy poslední Příbram hladce 4:0 a upevnili si tak třetí místo v tabulce. Na druhou Plzeň ztrácejí tři body, před čtvrtým Baníkem Ostrava jsou o čtyři body. Výhra svěřenců…

Nov 3

Karviná - Jablonec 0:1, domácí prokletí trvá, rozhodl Doležal

iDNES.cz

Ani na sedmý pokus se to nepodařilo, Karviná stále čeká na domácí vítězství. S Jabloncem před vlastními fanoušky v 15. kole první ligy prohrála 0:1, bezbrankový stav změnil v 77. minutě hostující forvard Doležal.

Jul 12

Jablonec - Bohemians 2:0, první duel sezony patřil Matouškovi, dal oba góly

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté zvládli úvodní utkání nového ročníku díky Janu Matouškovi, hostovi ze Slavie. Jedna z mnoha letních posil vstřelila při vítězství 2:0 nad Bohemians oba góly.

May 11

Jablonec - Ostrava 2:0, čtvrtou příčku zajistily góly Trávníka a Doležala

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté ve skupině o titul prohráli i druhý zápas. Po minulé porážce na Spartě podlehli v Jablonci 0:2 a svého soupeře už v tabulce nepřeskočí, skončí nejlíp pátí. Jablonec si po gólech Trávníka z penalty a Doležala zajistil…

Apr 27

Jablonec - Ostrava 4:0, v boji o čtvrtou příčku zazářil hattrickem Doležal

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté v přímém souboji o čtvrtou příčku deklasovali ostravský Baník 4:0 a soupeři se vzdálili na šest bodů. Tři góly v utkání závěrečného kola základní části Fortuna ligy dal útočník Doležal.

Feb 8

Olomouc - Jablonec 1:2, góly padaly v závěru, rozhodl Doležal

iDNES.cz / Sport

Olomoučtí fotbalisté vstoupili na jarní cestu za záchranou v první lize porážkou, ve 20. kole základní části podlehli doma Jablonci 1:2. Souboj čtrnáctého týmu tabulky proti dosud čtvrtému rozhodl minutu před koncem Doležal, někdejší…

Feb 4

Ani Kutlákův gól nepomohl. České Budějovice jsou zase čtvrté

www.idnes.cz

Třetí místo v tabulce si moc neužili. Hokejisté Českých Budějovic se po sobotní prohře 2:4 v Kladně znovu propadli na čtvrté místo. Další utkání čeká na Motor až po reprezentační přestávce v neděli, kdy na jih přijede bojovat Havířov.

Aug 26

Jablonec - Olomouc 3:0, třetí výhra v řadě, řádil forvard Doležal

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce navázali na vítězství nad Slavií dalším triumfem, před vlastními fanoušky porazili v 6. kole Olomouc 3:0. Dvě branky domácích vstřelil Doležal, na tu třetí přihrál Trávníkovi. Sigma v lize počtvrté za sebou prohrála.

Aug 26

Slovácko - Olomouc 0:0, domácí trefili břevno, duel však góly nenabídl

iDNES.cz / Sport

Zatímco fotbalisté Olomouce, nováčka fotbalové ligy, remizovali v sezoně poprvé, Slovácko si rozdělilo body se soupeřem v aktuálním ročníku už potřetí. Po bezgólovém skóre zůstávají oba týmy v první polovině tabulky, hosté jsou dokonce o…

Oct 6

Duel českých fotbalistů v Německu bude řídit rumunský sudí Hategan

iDNES.cz / Sport

Sobotní kvalifikační utkání o mistrovství světa 2018 mezi českými fotbalisty a Německem bude v Hamburku řídit rumunský rozhodčí Ovidiu Hategan. Šestatřicetiletý arbitr v minulosti vedl zápasy české seniorské reprezentace, jedenadvacítky i…

Sep 6

Turecko - Nizozemsko 2:0, ztráta hostů by pomohla českým fotbalistům

iDNES.cz / Sport

Pokud nizozemští fotbalisté nevyhrají v Turecku, dají šanci české reprezentaci. Ta by v případě výhry v Lotyšsku postoupila na mistrovství Evropy 2016. Sledujte průběh skóre.