English

Příbram - Liberec 0:2, dva góly za dvě minuty a hosté už jsou čtvrtí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se díky slepeným trefám Peška a Sadílka radují z vítězství 2:0 v Příbrami, které je v ligové tabulce vyneslo na čtvrté místo. Pátý Jablonec má ovšem jeden zápas k dobru.

More from iDNES.cz / Sport

Dec 2

Fotbalisté Liberce i Jablonce mají formu. Prodlouží své bodové série?

iDNES.cz / Sport

V 17. kole první ligy jdou dnes do akce oba fotbalové týmy z Libereckého kraje. Jablonečtí vyzvou doma od 15.00 Teplice, hráči Liberce nastoupí o tři hodiny později v Praze proti Bohemians 1905.

Oct 25

Fotbalisté Liberce porazili v dohrávce poháru Frýdek-Místek 6:0

www.idnes.cz

Fotbalisté Liberce v dohrávce 3. kola domácího poháru MOL Cupu bez problémů zvítězili ve Frýdku-Místku vysoko 6:0 a postoupili do osmifinále. Dvakrát se proti aktuálně desátému celku třetí ligy prosadil útočník Imad Rondič. Program 3. kola…

Sep 5

Fotbalisté Liberce dostali gól a pak do bránící Plzně marně bušili

www.idnes.cz

Fotbalisté Liberce utrpěli druhou prohru sezony. V sedmém kole na domácím stadionu U Nisy podlehli rozjeté mistrovské Plzni 0:1. Pro plzeňský tým to byla generálka na středeční zápas Ligy mistrů v Barceloně, zvládl ji hlavně díky…

May 2

Bez gólů, bez zájmu. Fotbalisté Liberce zakončili sezonu s pachutí

www.idnes.cz

Jak bídně sezonu začali, tak bídně ji zakončili. Fotbalisté Liberce prohráli v odvetě semifinále skupiny o umístění U Nisy s Olomoucí 0:2 a do souboje o sedmé místo postoupil soupeř. Domácí hráči předvedli před takřka prázdnými tribunami…

Dec 4

Fotbalisté Liberce proti nováčkovi, Jablonec zkusí vyklouznout z bídy

www.idnes.cz

Liberečtí fotbalisté hostí v sobotu U Nisy v utkání 17. kola první ligy nováčka z Hradce Králové, Jablonečtí míří do Prahy, kde se v neděli střetnou s týmem Bohemians 1905.

Nov 29

Frýdek dal gól „své“ Spartě, na body to fotbalistům Liberce ale nestačilo

www.idnes.cz

Fotbalisté Liberce po čtyřech výhrách v řadě padli. V 16. ligovém kole podlehli na Letné pražské Spartě 1:2. Vítěznou branku domácího týmu dal deset minut před koncem po rohu střídající Pulkrab.

Sep 26

Jablonec - Liberec 0:1, Tuptova paráda, pak hosté výhru v derby ubránili

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté slaví druhé vítězství v řadě: podještědské derby v Jablonci zvládli díky povedené střele Lubomíra Tupty z přímého kopu nejtěsnějším rozdílem 1:0. Domácí své šance pálili.

Mar 6

Příbram - Liberec 0:2, dva góly za dvě minuty a hosté už jsou čtvrtí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se díky slepeným trefám Peška a Sadílka radují z vítězství 2:0 v Příbrami, které je v ligové tabulce vyneslo na čtvrté místo. Pátý Jablonec má ovšem jeden zápas k dobru.

Sep 17

Boj o Evropskou ligu. Fotbalisté Liberce a Jablonce chtějí přivézt postup

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce i Jablonce ve čtvrtek vstupují do kvalifikace Evropské ligy. Oba týmy se ve 2. předkole soutěže představí na hřištích soupeřů: Liberečtí nastoupí od 18 hodin v litevském Vilniusu proti místnímu FK Riteriai, Jablonečtí…

Jul 7

Nejen derby. Liberec s Jabloncem na dálku zabojují o čtvrté místo

iDNES.cz / Sport

Skupina o titul ve fotbalové lize vyvrcholí středečním pátým kolem. Liberec a Jablonec se na dálku utkají o čtvrté místo, znamenající účast ve druhém předkole Evropské ligy. Slavia zakončí mistrovskou sezonu pražským derby se Spartou.

Jun 2

Jablonec - Liberec 0:1, podještědské derby rozhodl v závěru Malinský

www.idnes.cz

Liberečtí fotbalisté pokračují ve vítězných tažení. V 27. kole Fortuna ligy uspěli v podještědském derby v Jablonci (1:0). O jejich sedmé výhře z posledních osmi zápasů rozhodl v závěru po samostatné akci a povedené střele Malinský.

Feb 3

Hokejisté Liberce znovu dali jediný gól a padli i v derby s Boleslaví

www.idnes.cz

Hokejisté Liberce neprožili povedený víkend. Po páteční domácí prohře s Vítkovicemi 1:2 na nájezdy padli i včera v derby v Mladé Boleslavi 1:4.

May 26

Jablonec - Liberec 1:0, podještědské derby rozhodl Holeš, hrál i Lischka

iDNES.cz / Sport

Po dvou bezbrankových remízách v základní části má podještědské derby poprvé v sezoně vítěze. Stal se jím Jablonec, který v 5. kole nadstavbové části porazil rivala z Liberce 1:0, gól dal krátce po půli obránce Holeš. Poražení přišli o…

May 11

Jablonec - Ostrava 2:0, čtvrtou příčku zajistily góly Trávníka a Doležala

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté ve skupině o titul prohráli i druhý zápas. Po minulé porážce na Spartě podlehli v Jablonci 0:2 a svého soupeře už v tabulce nepřeskočí, skončí nejlíp pátí. Jablonec si po gólech Trávníka z penalty a Doležala zajistil…

Apr 7

Liberec - Jablonec 0:0, podještědské derby zase skončilo bez branek

www.idnes.cz

Padesátý ligový souboj Liberce s Jabloncem skončil stejným výsledkem jako na podzim - 0:0. Hosté byli hlavně v druhé půli aktivnější, ale žádnou z šancí neproměnili.

Apr 3

Fotbalisté Liberce i Jablonce šlapou dál a útočí na evropské poháry

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Liberce se po výhře 1:0 na Slovácku udrželi na 3. místě ligy a na druhou Slavii už ztrácejí jen bod. Jablonec domácí výhrou 2:1 nad Bohemians potvrdil svou neskutečnou jarní fazonu: šest zápasů, šest výher, 5. příčka v tabulce.

Apr 25

Čtyři góly od Příbrami? Fotbalisté Jablonce dostali pokutu ve výši prémií

iDNES.cz / Sport

Mizerný výkon a nedělní porážka 2:4 od Příbrami ve 25. kole první ligy na domácím stadionu Střelnice vedení FK Jablonec pořádně dopálily. Fotbalisté dostali za prohru s v té době nejhorším týmem soutěže pokutu ve výši prémií za případné…

Nov 19

Jablonec - Liberec 3:0, v derby vládli domácí, Tecl dal dva góly

iDNES.cz / Sport

Podještědské derby mělo tentokrát jednoznačný vývoj. Radost přineslo fotbalistům Jablonce, kteří doma porazili Liberec 3:0. Hosté ještě za bezbrankového stavu nedali penaltu, pak už byli jasně horší a zaslouženě prohráli.

Nov 4

Sparta jede do Liberce, Plzeň čeká Jablonec, Slavia se chystá na derby

iDNES.cz / Sport

Ve fotbalové lize je o víkendu na programu 13. kolo. Plzeň čeká domácí zápas proti Jablonci, ve kterém bude hájit první místo v tabulce. Sparta jede do Liberce, čili jde o zápas dvou pohárových účastníků. Slavia ve vršovickém derby vyzve…

May 10

Jablonec - Liberec 2:0, výhru v derby obstaraly dva góly po přestávce

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté ztrácejí tři kola před koncem na druhou Spartu jen tři body. Na sobotní zaváhání letenského týmu totiž zareagovali výhrou 2:0 v derby proti Liberci. Zkraje druhého poločasu se trefili Jan Kopic a Martin Pospíšil.