English

Liberec i Plzeň stoupají, Slavia měla kliku. Pomohly si Teplice či Boleslav

iDNES.cz / Sport

Slavia na cestě za třetím mistrovským titulem po sobě nezakopla, byť v 22. ligovém kole proti oslabenému Baníku měla nečekané starosti. Dařilo se Liberci i Plzni, které dorážejí na pohárová místa. Důležité body pro boj o záchranu získaly…

More from iDNES.cz / Sport

May 26

Slavia - Mladá Boleslav 4:0, Jurečka je králem střelců, platil i gól z ofsajdu

www.idnes.cz

Slávističtí fotbalisté si užili domácí rozlučku proti Mladé Boleslavi, kterou v poklidném tempu porazili 4:0. Na konci se slavnostně loučili s útočníkem Teclem, který končí kariéru. A ještě předtím dotlačili Jurečku ke střelecké koruně.

May 5

Teplice - Liberec 2:0, dvěma krásnými góly rozhodli Fila s Havelkou

iDNES.cz / Sport

Po úvodním semifinále skupiny o Evropu mají k postupu blíže tepličtí fotbalisté, kteří doma porazili Liberec 2:0. Oba góly padly až po přestávce, na parádní Filovu střelu zpoza vápna navázal v závěru střídající Havelka.

Apr 28

Plzeň - Teplice 3:0, góly až po přestávce, dvakrát se trefil Chorý

www.idnes.cz

Až do druhého poločasu si diváci v Plzni počkali na branky, po poločase ale viděli rovnou tři. Domácí fotbalisté porazili ve 30. kole Teplice 3:0, o dva góly se postaral Tomáš Chorý, jednou se prosadil další útočník Matěj Vydra.

Dec 10

Slavia - Mladá Boleslav 2:0, půle bez gólů, pak pálili Holeš a Jurečka z penalty

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté po vítězství 2:0 nad Mladou Boleslaví v závěrečném utkání 18. ligového kola zmírnili náskok vedoucí Sparty na pět bodů. K dobru navíc mají ještě dohrávku ve Zlíně.

Sep 2

Ostrava - Mladá Boleslav 2:0, Tanko zařídil gól, Baník doma zvítězil i potřetí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava potvrdili aktuální dobrou formu a zvítězili i nad Mladou Boleslaví. Výsledek 2:0 v sedmém kole Fortuna ligy zajistili Ewerton a Tanko, jehož trefu nakonec ligoví statistici připsali jako vlastní hostujícímu…

Oct 17

Teplice - Plzeň 0:1, podeváté výhra o gól, body pro lídra trefil Beauguel

iDNES.cz / Sport

Zase o gól. Plzenští fotbalisté nejtěsnějším poměrem vyhráli od začátku sezony už devátý zápas, v 11. kole jim na tři body v Teplicích stačil jediný gól, který sal už po pěti minutách nejlepší střelec týmu Beauguel. Teplice pod novým…

Mar 14

Mladá Boleslav - Slavia 0:3, krásné góly Stancia, výhru stvrdil Júsuf

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté zvítězili v rámci 23. kola Fortuna ligy v Mladé Boleslavi 3:0. V první půli rozhodl dvěma góly Nicolae Stanciu, z pokutového kopu přidal třetí branku střídající Júsuf.

Mar 7

Liberec i Plzeň stoupají, Slavia měla kliku. Pomohly si Teplice či Boleslav

iDNES.cz / Sport

Slavia na cestě za třetím mistrovským titulem po sobě nezakopla, byť v 22. ligovém kole proti oslabenému Baníku měla nečekané starosti. Dařilo se Liberci i Plzni, které dorážejí na pohárová místa. Důležité body pro boj o záchranu získaly…

Dec 20

Plzeň utrpěla debakl, Slavia body vydřela a Teplice se vzpamatovaly

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté podruhé na podzim inkasovali čtyři góly. V utkání 13. kola utrpěli debakl 0:4 na Slovácku a před Štědrým dnem hostí Slavii. Ta udolala houževnaté Bohemians 2:1. Druhá Sparta v Opavě kvůli karanténnímu opatření ve…

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Jun 19

Startuje nadstavba. Slavia zase na Baníku, Sparta s Libercem a Plzeň s Jabloncem

iDNES.cz / Sport

Střety elitních klubů mezi sebou. Také play off i přímé souboje o záchranu, které přinášejí pro aktéry větší stres než zápasy o titul a poháry. Nakonec baráž. Fotbalová liga dospěla do závěrečné části. Startuje nadstavba.

Nov 7

Sparta hraje v poháru doma s Baníkem, Plzeň hostí Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté se ve čtvrtfinále domácího poháru utkají doma s Baníkem Ostrava, posledním finalistou soutěže. Plzeň hraje s Mladou Boleslaví, Olomouc přivítá Jablonec a Slovácko se utká s Libercem. Rozhodl o tom čtvrteční los v…

May 3

Teplice - Boleslav 0:8, demolice už v půli, dva góly dal Komličenko

iDNES.cz / Sport

Po třech minutách 0:2, po pětadvaceti 0:4, v poločase 0:6. Totální kolaps postihl teplické fotbalisty v úvodním semifinále skupiny o Evropu v nadstavbové části první ligy. Hostující Mladá Boleslav koncertovala, sedmý a osmý gól dala v…

Feb 15

Teplice - Boleslav 0:2, výhra i v deseti, Komličenko dal dvacátý gól

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi prožívají vydařený vstup do jarní části. Po minulé remíze s mistrovskou Plzní v páteční předehrávce 21. kola první ligy zvítězili v Teplicích 2:0. Nikolaj Komličenko dal z penalty svůj dvacátý gól sezony.

Nov 30

Teplice - Liberec 1:0, body z ligové předehrávky trefil v úvodu Hora

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté neprodloužili čtyřzápasovou sérii neporazitelnosti a v předehrávce 17. ligového kola padli v Teplicích. O vítězství 1:0 rozhodl zkraje utkání Jakub Hora, další velké šance vychytal hostující brankář Filip Nguyen.

Jul 29

Slavia - Teplice 1:0, sestava náhradníků vyhrála gólem ze sporné penalty

iDNES.cz / Sport

Už podruhé v tomto týdnu vyhráli fotbalisté Slavie gólem z penalty. Po Lize mistrů vyhráli těsně 1:0 i v prvním kole nového ročníku domácí soutěže. Z hodně sporného pokutového kopu dal jediný gól už v 9. minutě Halil Altintop. Obhájci…

Mar 4

Hradec Králové - Mladá Boleslav 0:0, nováček má první bod na jaře

iDNES.cz

Fotbalisté Hradce Králové mají na jaře první bod, v 19. kole první ligy ho získali za bezbrankovou remízu s Mladou Boleslaví. Ta remizovala počtvrté za sebou a prodloužila sérii bez výhry na devět zápasů.

Nov 19

Mladá Boleslav - Plzeň 0:0, bez šancí, bez gólů, slabý šlágr nenadchl

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté poprvé v letošním ligovém ročníku nedali gól, ve šlágru 14. kola tak s vedoucí Plzní po oboustranně nepovedeném představení remizovali 0:0. Lídr ztratil část svého náskoku, před druhým Zlínem vede jen o dva body.

Aug 23

Liberec - Teplice 2:0, rozhodly dva góly domácího náhradníka Bakoše

iDNES.cz / Sport

Dva góly Marka Bakoše rozhodly o vítězství fotbalistů Liberce v domácím utkání proti Teplicím. Slovenský útočník přitom začal zápas na lavičce a do hry se dostal až když v prvním poločase střídal zraněného Folprechta.

Apr 4

Teplice - Mladá Boleslav 5:0, kanonáda dává šanci na čtvrté místo

fotbal.idnes.cz

Tepličtí fotbalisté si ve 22. kole zastříleli. Na domácím stadionu porazili Mladou Boleslav 5:0 a přiblížili se jí v tabulce na čtyři body. Čtvrtá příčka přitom zaručuje postup do kvalifikace Evropské ligy.