English

Karviná - Brno 1:1, bod zařídil Pernica, hosté jsou však dál na sestup

iDNES.cz / Sport

Zbrojovka Brno je i po 22. ligovém kole na sestupových příčkách a její ztráta na klidné pozice narůstá. Nic na tom nezměnila ani remíza v Karviné, kterou ve druhém poločase zařídil stoper Pernica. Domácí gól předtím obstaral Tavares.

More from iDNES.cz / Sport

Mar 9

Liberec - Karviná 1:0, jediný gól vstřelil v závěru z penalty Rabušic

iDNES.cz / Sport

Měli hodně šancí, gól ale nakonec vstřelili pouze z pokutového kopu. Fotbalisté Liberce zásluhou útočníka Rabušice porazili Karvinou, která i po 24. kole zůstává na posledním místě tabulky Fortuna ligy.

Nov 11

Bohemians - Karviná 1:0, zkraje druhé půle se krásně trefil domácí Prekop

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians v posledním sobotním utkání 15. kola porazili v Ďolíčku Karvinou 1:0 a po šestém ligovém vítězství v sezoně se posunuli na osmé místo. Jedinou branku dal povedenou střelou levou nohou Erik Prekop. Hosté jsou v tabulce…

Oct 21

Karviná - Hradec Kr. 1:0, druhou domácí výhru za sebou trefil Ezeh

www.idnes.cz

Fotbalisté Karviné porazili ve 12. kole ligy Hradec Králové 1:0 a vyhráli doma podruhé za sebou. Svěřenci trenéra Juraje Jarábka navázali na vítězství nad Libercem 5:2 z konce září. Pro Karvinou to byl teprve druhý plný bodový zisk z…

Oct 30

Brno - Liberec 3:0, domácí zabrali ve druhém poločase a poskočili na páté místo

iDNES.cz / Sport

Zbrojovka Brno ve 14. kole Fortuna ligy přesvědčivě přehrála fotbalisty Liberce a v domácím prostředí zvítězila 3:0. Všechny branky padly ve druhém poločase, rozhodli Šural, Řezníček a Ševčík, který zároveň dvakrát asistoval.

Apr 23

Karviná - Zlín 1:1, bod je pro domácí málo, dohrávali v devíti

www.idnes.cz

Fotbalisté Karviné na úvod nadstavbové skupiny o záchranu remizovali se Zlínem 1:1 a barážové příčky se jim na poslední příčce tabulky vzdálily. Před vlastními fanoušky sice dokázali vyrovnat, ale dvěma červenými kartami se zbytečně…

Dec 18

Karviná - Plzeň 0:1, jediným střelcem Havel, domácí na podzim bez výhry

iDNES.cz

Plzeňští fotbalisté počtvrté za sebou berou ze zápasu plný počet bodů. V 19. kole Fortuna ligy zvítězili na stadionu Karviné 1:0 brankou obránce Havla ze závěru poločasu. Plzeň přezimuje druhá, Karviná poslední.

Mar 20

Karviná - Olomouc 0:1, domácí už bez kouče Jarábka v závěru ztrestal González

iDNES.cz / Sport

Karvinští fotbalisté se v lize představili poprvé bez odvolaného trenéra Juraje Jarábka, který v týdnu skončil hodně nečekaně. V duel 24. kola Fortuna ligy proti Olomouci neskórovali a v závěru inkasovali od Gonzáleze.

Mar 7

Karviná - Brno 1:1, bod zařídil Pernica, hosté jsou však dál na sestup

iDNES.cz / Sport

Zbrojovka Brno je i po 22. ligovém kole na sestupových příčkách a její ztráta na klidné pozice narůstá. Nic na tom nezměnila ani remíza v Karviné, kterou ve druhém poločase zařídil stoper Pernica. Domácí gól předtím obstaral Tavares.

Dec 19

Příbram - Karviná 0:1, domácí zůstávají předposlední, zápas rozhodl Bartošák

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Příbrami prohráli druhé utkání za sebou a setrvávají na předposledním místě Fortuna ligy. Doma podlehli Karviné 0:1, která se naopak vytáhla na šestou příčku.

Sep 20

Liberec - Karviná 1:1, bod hostům zachránil v nastavení Eduardo Santos

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté nenavázali nenavázali na sérii dvou výher. Ve čtvrtém kole Fortuna ligy jim tři body v utkání s Karvinou vyfoukl brazilský obránce Eduardo Santos, který srovnal na 1:1 v první minutě nastavení.

Aug 30

Brno - Bohemians 0:0, domácí vyválčili bod, hosté ještě neinkasovali

iDNES.cz / Sport

Potřetí v řadě skončil ligový zápas mezi Brnem a Bohemians na stadionu v Srbské ulici bez gólů. Pro domácí Zbrojovku to znamená zisk prvního bodu po návratu do nejvyšší fotbalové soutěže.

Nov 3

Karviná - Jablonec 0:1, domácí prokletí trvá, rozhodl Doležal

iDNES.cz

Ani na sedmý pokus se to nepodařilo, Karviná stále čeká na domácí vítězství. S Jabloncem před vlastními fanoušky v 15. kole první ligy prohrála 0:1, bezbrankový stav změnil v 77. minutě hostující forvard Doležal.

Aug 18

Karviná - Liberec 0:1, hosté dohráli v devíti, o výhře rozhodl Pešek

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Karviné se ani v šestém kole Fortuna ligy nedočkali výhry. V domácím prostředí podlehli Liberci 0:1. Severočeši dohrávali od 68. minuty v deseti. Vyloučit se nechal Oscar Dorley, který asistoval při gólu Jakuba Peška. Druhým…

Aug 3

Liberec - Olomouc 0:1, sporný moment připravil domácí o bod

iDNES.cz

Olomoučtí fotbalisté si vezou ze severu Čech tři body po výhře 1:0 nad Libercem ve 4. kole Fortuna ligy. O jediný zásah se zasloužil v první půli Jakub Plšek. Domácí Slovan byl blízko vyrovnání, míč po střele Jakuba Peška však podle…

May 18

Karviná - Bohemians 0:1, vítězům stačí už jen bod, poražený jde do baráže

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians opustili kolo před koncem nadstavbové části o udržení barážové příčky a definitivní jistotě záchrany jim stačí jediný bod. Urputnou bitvu v Karviné rozhodl jediným gólem v utkání kapitán Josef Jindřišek, domácí tým…

Jul 21

Liberec - Karviná 1:0, výhru trefil střídající Pázler v závěru

iDNES.cz

Byl na hřišti sotva tři minuty, když náhradník Pázler konečně rozradostnil Liberec. Útočný fotbal přinesl jediný gól proti urputně bránícímu soupeři, v úvodním kole Fortuna ligy tak Liberec a jeho nový kouč Hornyák berou tři body.

Mar 31

Brno - Karviná 0:0, břevno, tyč, břevno a nic. Domácím nebylo souzeno

iDNES.cz

Brněnští fotbalisté propásli možnost posunout ze sestupové příčky, ve 22. kole proti Karviné nedokázali skórovat, remizovali 0:0 a zůstali předposlední. Domácí měli smůlu, třikrát nastřelili brankovou konstrukci.

Dec 3

Brno - Karviná 1:1, domácí zachránili bod až v nastaveném čase

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Brna v posledním podzimním kole remizovali s Karvinou 1:1. Ještě v 90. minutě prohrávali, ale nakonec v nastaveném čase dokázali díky brance Vraštila srovnat na 1:1. Zbrojovka přezimuje na čtrnáctém místě, naopak nováček z…

Oct 1

Slavia - Karviná 1:0, domácí byli nejdřív jaloví, pak rozhodl Mešanovič

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slavie pod novým trenérem Šilhavým dál vítězí. V lize vyhráli už třetí zápas za sebou, když v 9. kole doma po boji porazili nováčka z Karviné 1:0. Tři body zařídil střídající útočník Muris Mešanovič, pro něhož to byla pátá trefa…

Aug 6

Karviná - Brno 1:1, nováček překvapil favorita a získal první bod

iDNES.cz

Karvinští fotbalisté získali po návratu do nejvyšší soutěže první bod. Ve druhém kole doma remizovali s favorizovaným Brnem 1:1. Po gólu Pavola Jurča vedli, ale Jakub Řezníček záhy vyrovnal.