English

Liberec postoupil do čtvrtfinále extraligy, hokejisty Plzně čeká předkolo

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Liberce doplnili první Spartu, druhý Třinec a třetí Mladou Boleslav ve čtveřici, co po 52 kolech základní části extraligy postoupila rovnou do čtvrtfinále. Týmy teď budou čekat, který soupeř pro ně vzejde z předkola, toho se…

More from iDNES.cz / Sport

Aug 17

Hokejisté Liberce podruhé v přípravě porazili Mladou Boleslav, opět s nulou

www.idnes.cz

Hokejisté Liberce porazili podruhé v přípravě na blížící se start extraligy Mladou Boleslav a opět bez inkasované branky. Gólman Dávid Hrenák si tak při výhře 2:0 připsal druhé čisté konto.

Aug 3

Hokejisté Liberce na úvod přípravy jasně přehráli Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Liberce a Mladé Boleslavi dnes jako první změřili síly během přípravy extraligových klubů na novou sezonu. Souboj dvou nedalekých rivalů vyzněl jednoznačně pro domácí Bílé Tygry, kteří zvítězili 4:0. Při premiéře v dresu…

Sep 16

Hoftych se vrací do Liberce. Jako trenér Mladé Boleslavi

www.idnes.cz

Fotbalisty libereckého Slovanu dovedl během ročníků 2019/20 a 2020/21 v první lize na 5. a 6. místo, do finále domácího poháru a hlavně do základní skupiny Evropské ligy. Po mizerném startu minulé sezony ale trenér Pavel Hoftych u…

Mar 4

Florbalisté Liberce chtějí sérii s Mladou Boleslaví zdramatizovat

www.idnes.cz

Do čtvrtfinále superligy proti obhájci titulu a vítězi základní části Mladé Boleslavi vstupovali florbalisté FBC Liberec v roli jasného outsidera. Na palubovce favorita sice minulý víkend dvakrát prohráli, ale dokázali ho pořádně potrápit.

Sep 2

Třinec ztratil duel s Fribourgem, Špaček srazil Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Třince prohráli v úvodním domácím utkání v novém ročníku Ligy mistrů se švýcarským celkem Fribourg-Gottéron 3:4, přestože po první třetině vedli už 3:0. Úřadující český šampion i po třetím duelu zůstává bez bodového zisku a…

Apr 19

Třinec si veze do Liberce náskok 2:0. Druhé finále rozhodly přesilovky

iDNES.cz / Sport

Třinec ovládl také druhé finále play off hokejové extraligy. Slezané po úvodní vítězství 6:2 zvládli i pondělní bitvu na svém ledě, tenkrát přehráli Liberec 3:1. Na sever Čech si proto poveze komfortní vedení 2:0, série pokračuje ve…

Apr 12

Série mezi Třincem a Mladou Boleslaví vrcholí. Přibývá rvaček

iDNES.cz

Také v pátém semifinálovém utkání extraligy hokejoví Oceláři Třinec dali první gól. A potřetí zvítězili. V neděli porazili Mladou Boleslav 3:0 a ujali se vedení 3:2 na zápasy. Šestý duel se hraje v úterý v Mladé Boleslavi.

Mar 4

Play off extraligy volejbalistek začalo hladkou výhrou Liberce

www.idnes.cz

Play off extraligy volejbalistek začalo hladkou výhrou favorizovaného Liberce. Nejlepší tým základní části porazil v úvodním čtvrtfinále Přerov 3:0 po setech 25:11, 25:14 a 25:21.

Aug 20

Hokejisté Liberce, Třince a Pardubic vyhráli skupiny poháru

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Třince, Pardubic, Plzně, Zlína a Liberce si výhrami v závěrečném šestém kole Poháru Generali České pojišťovny zajistili postup do čtvrtfinále play off letní soutěže. Oceláři porazili doma Vítkovice 6:2 a vyhrají skupinu D; Dynamo…

Jul 20

Hokejisté Liberce, Třince, Pardubic, Olomouce či Budějovic vyjeli na led

iDNES.cz / Sport

Konečně se sklouznou na ledě. Extraligoví hokejisté vstupují do další fáze přípravy na novou sezonu, v pondělí zase začali po krátké přestávce s tréninkovým drilem hráči Liberce, Třince, Pardubic, Olomouce či Českých Budějovic.

Jul 20

Hokejisté Liberce, Třince, Pardubic či Českých Budějovic vyjeli na led

iDNES.cz / Sport

Konečně se sklouznou na ledě. Extraligoví hokejisté vstupují do další fáze přípravy na novou sezonu, v pondělí zase začali po krátké přestávce s tréninkovým drilem hráči Liberce, Třince, Pardubic či Českých Budějovic.

Jun 6

Liberec ve vítězné náladě, potvrdí formu i s Mladou Boleslaví?

www.idnes.cz

Statistické indicie z posledních týdnů a let hovoří jasně pro fotbalisty Liberce. V jarní části ligy dokázali ze sedmi utkání šest vyhrát, což je katapultovalo na 3. místo tabulky, zato Mladá Boleslav se na jaře trápí, když získala jen…

Jun 2

Florbalistky Liberce nahradí v extralize Mladá Boleslav

iDNES.cz / Sport

Florbalistky Liberce opouštějí extraligu, kterou v letech 2001 až 2006 šestkrát za sebou ovládly. Poslední tým uplynulého ročníku sice po předčasném konci soutěže kvůli pandemii koronaviru nemusel bojovat o záchranu a měl právo účasti, ale…

Dec 27

Brankář Peters míří z Liberce na hostování do Mladé Boleslavi

iDNES.cz

Kanadský brankář Justin Peters opouští po necelých osmi měsících tým Bílých Tygrů Liberec. Sezonu dochytá v Mladé Boleslavi, kde bude do 30. dubna působit na hostování.

Oct 7

Chodov zdolal Liberec a vede superligu před Mladou Boleslaví

iDNES.cz

Florbalisté Chodova zdolali v 5. kole superligy doma Liberec 4:3 a vedou tabulku bez ztráty bodu o skóre před Mladou Boleslaví. Třetí Sparta ztrácí bod, v pondělní dohrávce zdolala Bohemians 7:6 v prodloužení.

Jan 5

Hokejisté Liberce přehráli v dohrávce Boleslav a vedou extraligu

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Liberce zdolali v dohrávce 32. kola extraligy před vyprodaným hledištěm Mladou Boleslav 4:1, díky čemuž se probojovali do čela tabulky. Před druhým Třincem mají náskok jednoho bodu.

Sep 19

Hokejisté Liberce porazili v dohrávce extraligy Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Duel sousedů ze středu tabulky v dohrávce 5. kola hokejové extraligy skončil výhrou domácího Liberce nad Mladou Boleslaví v poměru 3:1.

Dec 1

Liberec vyzrál v prodloužení na Mladou Boleslav a pojistil si vedení

iDNES.cz / Sport

Už o pět bodů vedou hokejisté Liberce neúplnou tabulku hokejové extraligy. Další dva body vydolovali v předehrávce 26. kola, když doma udolali Mladou Boleslav 2:1. Vítězný gól vstřelil v prodloužení bek Ondřej Vitásek.

Jul 12

Nečekaný přesun: Baroš vymění Mladou Boleslav za Liberec

iDNES.cz / Sport

V české lize se chystá velký přestup. Hvězdný fotbalový útočník Milan Baroš podle zdrojů iDNES.cz skončil předčasně své angažmá v Mladé Boleslavi a přesune se o pár kilometrů na sever do Liberce.

Aug 4

Pardubice opět porazily Mladou Boleslav, Třinec nedal Olomouci gól

iDNES.cz / Sport

Pardubičtí hokejisté porazili v přípravě před novou extraligovou sezonou Mladou Boleslav i v odvetě na soupeřově ledě. Stejně jako Středočeši prohrál také své druhé vystoupení finalista minulého ročníku Třinec, který nestačil na Olomouc.