English

Bohemians - Karviná 2:0, zasloužená výhra, domácí měli i další šance

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté pražských Bohemians porazili ve 23. kole Fortuna ligy 2:0 Karvinou a vystřídali ji na dvanáctém místě v tabulce. Utkání otevřel ve 3. minutě Till Schumacher, pojistku přidal v závěru střídající David Bartek.

More from iDNES.cz / Sport

Mar 9

Bohemians - Ml. Boleslav 0:0, domácí měli víc ze hry, ale gól v Ďolíčku nepadl

iDNES.cz / Sport

Ani pátý jarní zápas fotbalisté Bohemians Praha 1905 nevyhráli. Ve 24. kole Fortuna ligy doma navzdory převaze zejména v první půli nedali gól Mladé Boleslavi a vzhledem k tomu, že hosté málem ani nevypálili na bránu, skončil duel 0:0.

Nov 11

Bohemians - Karviná 1:0, zkraje druhé půle se krásně trefil domácí Prekop

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians v posledním sobotním utkání 15. kola porazili v Ďolíčku Karvinou 1:0 a po šestém ligovém vítězství v sezoně se posunuli na osmé místo. Jedinou branku dal povedenou střelou levou nohou Erik Prekop. Hosté jsou v tabulce…

Mar 5

Olomouc - Bohemians 0:0, tyč, břevno i zahozená penalta, domácí zase bez gólu

www.idnes.cz

Olomoučtí fotbalisté podruhé v řadě remizovali na domácím Andrově stadionu 0:0 a potřetí za sebou v lize nedali ani gól. Proti Bohemians navíc v závěru první půle neproměnili penaltu.

Dec 1

Bohemians - Karviná 3:0, rozhodly dva slepené góly, hosté stále bez výhry

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté pražských Bohemians 1905 v dohrávce 13. ligového kola odčinili hrozivý debakl 0:6 s Plzně, v domácím prostředí porazili Karvinou 3:0. Ta nadále zůstává posledním celkem soutěže bez vítězství.

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Mar 14

Bohemians - Karviná 2:0, zasloužená výhra, domácí měli i další šance

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté pražských Bohemians porazili ve 23. kole Fortuna ligy 2:0 Karvinou a vystřídali ji na dvanáctém místě v tabulce. Utkání otevřel ve 3. minutě Till Schumacher, pojistku přidal v závěru střídající David Bartek.

Jan 27

Bohemians - Opava 0:0, remíza je málo pro oba týmy, gól domácího Květa neplatil

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians po třech dnech znovu hráli doma, ale zase neuspěli. V dohrávce 14. kola Fortuna ligy remizovali s poslední Opavou 0:0.

Aug 23

Bohemians - Boleslav 4:0, báječní domácí, na tři góly nahrál Vaníček

iDNES.cz / Sport

Druhé nejvyšší vítězství úvodního kola nové ligové sezony si připsali fotbalisté Bohemians. Do sítě Mladé Boleslavi nastříleli čtyři branky, po dvou v obou poločasech. U tří z nich asistoval Vaníček, čtvrtou dal Jindřišek z penalty po…

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Nov 1

Bohemians - Slovácko 0:0, bojovná předehrávka kola gól nepřinesla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali v 15. kole první ligy se Slováckem 0:0 a v Ďolíčku neprohráli ani posedmé v sezoně. Slovácko v nejvyšší soutěži po třech výhrách za sebou poprvé naplno nebodovalo, ale sérii neporazitelnosti natáhlo na…

Oct 26

Sparta - Bohemians 4:0, dva góly do půle, pak domácí dohrávali exhibičně

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté se snadno dostávali do šancí, které proměňovali. Pohotová zakončení Kozáka s Kangou v prvním poločase jim tak ve 14. kole Fortuna ligy dopomohla k přesvědčivému vítězství 4:0 nad Bohemians 1905, kteří naopak v…

Aug 17

Bohemians - Olomouc 3:2, velký obrat domácích, v nastavení rozhodl Bartek

iDNES.cz / Sport

Byť nebyli výrazně horší než jejich soupeř, prohrávali o dva góly a půlhodiny před koncem byli na ručník. Fotbalisté Bohemians se však v zaplněném Ďolíčku proti Olomouci nevzdali. Snížili, vyrovnali a ve čtvrté nastavené minutě výsledek…

May 25

Slovácko - Karviná 2:0, dva góly Sadílka, domácí potvrdili formu

iDNES.cz

Sezonu Fortuna ligy zakončili fotbalisté Slovácka výhrou. V závěrečném kole nadstavbové skupiny o udržení porazili 2:0 Karvinou, která míří do baráže, kde si zahraje dvojzápas s Jihlavou. Oba přesné zásahy zaznamenal Lukáš Sadílek.

Apr 21

Bohemians - Jablonec 1:0, po pěti měsících gól, výhru trefil Bartek

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians mají před závěrečným ligovým kolem naději, že se vyhnou bojům o záchranu a poskočí do prostřední skupiny. V domácím prostředí porazili Jablonec 1:0 a před vlastními fanoušky vyhráli teprve podruhé v sezoně.

Mar 9

Karviná - Bohemians 0:3, jasná záležitost, Koubek slaví první gól

iDNES.cz / Sport

V nečekaně jednoznačnou záležitost se změnil souboj domácí Karviné s fotbalisty Bohemians. Pražané si v prvním poločase utkání 24. kola Fortuna ligy vypracovali tříbrankový náskok, který udrželi až do konce.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Feb 17

Bohemians - Brno 1:0, gól z penalty, domácí závěr zvládli i v oslabení

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians zahájili jaro vítězně. Jediný gól v utkání 17. kola první ligy proti Brnu vstřelil v 63. minutě z penalty Dominik Mašek, kterého předtím fauloval gólman Melichárek. Domácí pak náskok 1:0 ubránili v deseti po druhé…

Sep 30

Slovácko - Karviná 0:0, žádný gól, jen tyč. Domácí čekání na výhru trvá

iDNES.cz / Sport

Už šest zápasů čekají fotbalisté Slovácka na vítězství. Proti Karviné navíc popáté z šesti posledních zápasů neskórovali a na domácím stadionu remizovali 0:0. Pro Karvinou jde o první letošní bod ze hřišť soupeřů.

Jul 29

Karviná - Jihlava 2:0, domácí k výhře nasměroval gól z penalty

iDNES.cz

Karvinští fotbalisté do nového ročníku první ligy vkročili správnou nohou, v úvodním kole porazili Jihlavu 2:0. K první brance jim pomohl pokutový kop, který proměnil Šisler. Po půli vedení pojistil Kalabiška.

Nov 26

Karviná - Bohemians 3:0, góly padaly po pauze, poprvé se trefil Panák

fotbal.idnes.cz

Karvinští fotbalisté zabrali. Po dvou porážkách a střeleckém půstu v 15. kole první ligy porazili Bohemians 3:0. Nováček o svém vítězství rozhodl ve druhém poločase, Bohemians naopak prohloubili nepovedené období, z posledních šesti zápasů…