English

Sparta - Ostrava 1:0, v závěru rozhodl o postupu v poháru Hancko z penalty

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté jsou dalším čtvrtfinalistou domácího poháru. V nervózním utkání zdolali Baník Ostrava 1:0. Minutu před koncem rozhodl Hancko z penalty, která se pískala po faulu Kaloče na Krejčího.

More from iDNES.cz / Sport

Nov 12

Ostrava - Sparta 0:1, marný domácí tlak. Favorit přežíval, rozhodl gólem Panáka

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté proti Spartě herně ovládli první poločas, jenže gól nedali a krátce po přestávce inkasovali od Filipa Panáka. Lídr tabulky a úřadující šampion vydřel v 15. kole všechny tři body.

Oct 22

Teplice - Ostrava 0:1, proti oslabeným domácím potvrdil Almási formu Baníku

iDNES.cz / Sport

V sedmém ligovém zápase za sebou fotbalisté ostravského Baníku bodovali. Tentokrát naplno – ve 12. kole zdolali Teplice 1:0 zásluhou Almásiho. Domácím uškodilo, že celý druhý poločas hráli v deseti po vyloučení Mičeviče.

Apr 1

Ostrava - Liberec 0:0, domácí trápil Vliegen, hosté dohráli v deseti

www.idnes.cz

Fotbalisté Ostravy ve 25. kole nejvyšší soutěže doma s Libercem remizovali 0:0. Baník měl ve druhém poločase velkou převahu, zvýrazněnou vyloučením hostujícího Dominika Preislera v 65. minutě, ale skórovat nedokázal. Oba týmy v nejvyšší…

Mar 11

Baník - Sparta 0:3, laciné chyby domácí obrany trestali Kuchta s Čvančarou

iDNES.cz / Sport

Alespoň do večera budou v čele Fortuna ligy. Fotbalisté Sparty zvítězili ve 23. kole proti Baníku Ostrava 3:0 a o bod přeskočili rivala Slavii. Hned v úvodu favorit odskočil o dvě branky díky Kuchtovi a Čvančarovi, ten poté přidal ve…

Oct 9

Liberec - Ostrava 0:0, domácí hrozili i v deseti, zmar Baníku trvá

www.idnes.cz

Ačkoli hráli víc než poločas bez vyloučeného Gebre Selassieho, byli liberečtí fotbalisté proti ostravskému Baníku nebezpeční. I hosté měli na severu Čech šance, ale početní převahu nezužitkovali. Zápas 11. kola Fortuna ligy tak skončil…

Apr 23

Sparta - Baník Ostrava 3:1, domácí si pro výhru došli jistě

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté vstoupili do nadstavbové části vítězstvím 3:1 nad Baníkem Ostrava. I když jejich výkon nebyl přesvědčivý, se soupeřem si poradili celkem snadno. V první půli se trefil Krejčí mladší, v závěru se prosadili Čvančara a…

Mar 12

Slovácko - Ostrava 0:0, o čtvrté místo bez branek, zůstává na něm Baník

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka remizovali ve 25. kole první ligy s Ostravou bez branek. Oba týmy v nejvyšší soutěži bodovaly počtvrté za sebou. Baník před výtečnou kulisou zaplněného stadionu uhájil čtvrté místo v tabulce před Slováckem zásluhou…

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Sep 30

Sparta - Rangers 1:0, rozhodl Hancko z rohu, hostující Kamara vyloučen

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté ve svém druhém vystoupení v Evropské lize opět nedostali gól a konečně skórovali. Doma proti skotským Rangers zvítězili 1:0, po půlhodině se trefil stopero Hancko po rohovém kopu.

Aug 28

Sparta - Budějovice 1:0, domácí měli takřka třicet střel, gól dal jen Hancko

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté vyslali takřka třicet střel, ale dali jen jeden gól. I tak jim to stačilo na vítězství, v 6. kole Fortuna ligy porazili České Budějovice 1:0. Jediným úspěšným střelcem byl obránce Hancko.

Mar 17

Sparta - Ostrava 1:0, v závěru rozhodl o postupu v poháru Hancko z penalty

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté jsou dalším čtvrtfinalistou domácího poháru. V nervózním utkání zdolali Baník Ostrava 1:0. Minutu před koncem rozhodl Hancko z penalty, která se pískala po faulu Kaloče na Krejčího.

Feb 23

Ostrava - Třinec 2:0, domácí nasměroval k postupu Pokorný, čeká je Sparta

iDNES.cz / Sport

Fotbalový pohár zná všechny osmifinalisty. Jako poslední se jim stal Baník Ostrava, který porazil dvěma góly stopera Pokorného druholigový Třinec vedený známým trenérem Františkem Strakou. Vítěze čeká v osmifinále Sparta v Praze na Letné.

Feb 20

Zlín - Sparta 0:3, poprvé pod Vrbou s nulou, góly dávali Karabec, Hancko a Kozák

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté pod novým trenérem Pavlem Vrbou poprvé neinkasovali a po dvou vydřených výhrách tentokrát zvítězili hladce. Ve Zlíně v utkání 20. kola dali tři góly, postupně se trefili Karabec, Hancko z penalty a Kozák.

Jan 17

Ostrava - Sparta 0:0, v třeskutém mrazu málo šancí, rozhodnout mohly oba týmy

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté dál nabírají ztrátu na vedoucí Slavii i druhý Jablonec. Ve svém úvodním ligovém utkání v roce 2021 neskórovali, i proto v 15. kole v třeskutém mrazu v Ostravě remizovali 0:0.

Oct 22

Baník Ostrava bojuje s virovou nákazou u dalších fotbalistů

www.idnes.cz

Trenér ostravských fotbalistů Luboš Kozel říká, že nynější pandemii je potřeba brát jako fakt. „Bohužel tady je a my se i tak snažíme připravovat, jako bychom měli hrát příští týden,“ řekl kouč.

Sep 12

Jablonec - Ostrava 2:0, domácí neporaženi, Baník dál čeká na výhru

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté si ve třetím kole první ligy připsali druhé vítězství a zůstávají neporažení, to Baník, kterému dali dva góly, čeká na výhru už deset zápasů. Rozhodly branky po změně stran, trefili se Schranz a Zelený.

Aug 23

Karviná - Baník Ostrava 0:0, ve slezském derby branka nepadla

iDNES.cz / Sport

Ve slezském derby v rámci 1. kola fotbalové nejvyšší soutěže diváci gól neviděli, domácí Karviná remizovala s favorizovaným Baníkem Ostrava 0:0.

Nov 29

Ostrava - Opava 0:0, domácí dlouho v oslabení, hosté trefovali tyče

iDNES.cz / Sport

Slezské fotbalové derby mezi Ostravou a Opavou skončilo bez branek. Domácí Baník přitom od 40. minuty hrál bez vyloučeného Jánoše, přesto ještě v nastavení druhé půle mohl rozhodnout. Hosté totiž své příležitosti v utkání 18. kola první…

Dec 14

Ostrava - Olomouc 0:0, tuhý boj bez gólů, nejblíž byl domácí Stronati

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté jdou minimálně do pondělí na třetí příčku ligové tabulky. V 19. kole totiž remizovali s Olomoucí 0:0 a o bod přeskočili Jablonec, který má dohrávku se Slavií k dobru. Diváci viděli velmi bojovné utkání s minimem šancí,…

Nov 26

Olomouc - Sparta 1:0, velký výkon domácích, skóre mohlo být výraznější

iDNES.cz / Sport

Do přestávky vyrovnaný duel, po ní ovšem olomoucká jízda s vítězným koncem. Sigma porazila na domácím hřišti v utkání 15. kola pražskou Spartu díky brance Martina Sladkého 1:0 a v tabulce si pojistila druhé místo.