English

Jablonec - Liberec 2:1, druhé vedení už domácí udrželi, rozhodl Kubista

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté jsou zpátky na třetím místě tabulky. Vzali si ho v přímém souboji a ještě k tomu v regionálním derby, v němž v 24. kole porazili Liberec 2:1. Celkem 56. vzájemný duel obou rivalů rozhodl krátce po půli Kubista.

More from iDNES.cz / Sport

Oct 11

Fotbalisté Jablonce vypadli v domácím poháru s druholigovým Vyškovem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce ve 3. kole domácího poháru nečekaně prohráli s druholigovým Vyškovem 0:1 a v této sezoně MOL Cupu se stali druhým vyřazeným týmem z nejvyšší soutěže. Hosté rozhodli o překvapivém vítězství v 86. minutě gólem z penalty.

Aug 26

V Jablonci jsem doma, na tom se nic nezmění, vyznává se Kubista

www.idnes.cz

Stal se symbolem klubové věrnosti. Kromě jepičích hostování ve Spartě (jako mládežník), Jihlavě, Karviné a Mladé Boleslavi prožil celý fotbalový život v rodném Jablonci nad Nisou. Univerzální záložník, v nouzi i obránce, Vojtěch Kubista…

Feb 25

Fotbalové derby U Nisy pro pět tisíc lidí: Liberec proti Jablonci

www.idnes.cz

Podještědské derby s pořadovým číslem 58. Fotbalisté Liberce vyzvou v sobotu doma U Nisy od 15 hodin v utkání 23. kola první ligy sousedního rivala z Jablonce. Do ochozů už může dorazit více než pět tisíc fanoušků.

Sep 26

Jablonec - Liberec 0:1, Tuptova paráda, pak hosté výhru v derby ubránili

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté slaví druhé vítězství v řadě: podještědské derby v Jablonci zvládli díky povedené střele Lubomíra Tupty z přímého kopu nejtěsnějším rozdílem 1:0. Domácí své šance pálili.

Mar 20

Jablonec - Liberec 2:1, druhé vedení už domácí udrželi, rozhodl Kubista

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté jsou zpátky na třetím místě tabulky. Vzali si ho v přímém souboji a ještě k tomu v regionálním derby, v němž v 24. kole porazili Liberec 2:1. Celkem 56. vzájemný duel obou rivalů rozhodl krátce po půli Kubista.

Mar 19

Podještědské derby číslo 56: Liberec bojuje s Jabloncem o třetí místo

www.idnes.cz

Již 56. podještědské derby bude mít v sobotu kromě tradičně velké prestiže další atraktivní náboj. V utkání 24. prvoligového kola totiž půjde o přímou bitvu o průběžné 3. místo a co nejlepší výchozí pozici do závěrečných bojů o Evropu.…

Jul 8

Jablonec jde na poslední chvíli před Liberec, vyhecované derby bez gólu

iDNES.cz / Sport

V závěrečném kole nadstavbové skupiny o titul přeci jen došlo k jediné možné změně v konečném umístění: Liberec totiž po debaklu 0:4 v Plzni a remíze Jablonce s Ostravou (1:1) klesl ze čtvrté příčky na pátou a o svou účast v evropských…

Jul 7

Nejen derby. Liberec s Jabloncem na dálku zabojují o čtvrté místo

iDNES.cz / Sport

Skupina o titul ve fotbalové lize vyvrcholí středečním pátým kolem. Liberec a Jablonec se na dálku utkají o čtvrté místo, znamenající účast ve druhém předkole Evropské ligy. Slavia zakončí mistrovskou sezonu pražským derby se Spartou.

Jun 2

Jablonec - Liberec 0:1, podještědské derby rozhodl v závěru Malinský

www.idnes.cz

Liberečtí fotbalisté pokračují ve vítězných tažení. V 27. kole Fortuna ligy uspěli v podještědském derby v Jablonci (1:0). O jejich sedmé výhře z posledních osmi zápasů rozhodl v závěru po samostatné akci a povedené střele Malinský.

May 26

Jablonec - Liberec 1:0, podještědské derby rozhodl Holeš, hrál i Lischka

iDNES.cz / Sport

Po dvou bezbrankových remízách v základní části má podještědské derby poprvé v sezoně vítěze. Stal se jím Jablonec, který v 5. kole nadstavbové části porazil rivala z Liberce 1:0, gól dal krátce po půli obránce Holeš. Poražení přišli o…

May 25

Jablonecký Kubista: Derby s Libercem je pro mě top zápas

www.idnes.cz

Proti Slovanu Liberec hrál rivalské fotbalové duely jako mladší a starší žák, mladší a starší dorostenec a následně i jako dospělý v první lize. Další Podještědské derby v dresu FK Jablonec čeká odchovance tohoto klubu Vojtěcha Kubistu v…

Apr 7

Liberec - Jablonec 0:0, podještědské derby zase skončilo bez branek

www.idnes.cz

Padesátý ligový souboj Liberce s Jabloncem skončil stejným výsledkem jako na podzim - 0:0. Hosté byli hlavně v druhé půli aktivnější, ale žádnou z šancí neproměnili.

May 13

Liberec - Jablonec 1:1, drama v derby, v nastavení vyrovnal Mehanovič

fotbal.idnes.cz

Liberečtí fotbalisté v podještědském derby mířili k vítězství, ale ve čtvrté minutě nastavení po nešikovném obranném zákroku Součka o něj přišli. Z poslední akce zápasu 28. kola vyrovnal akrobaticky střídající Mehanovič. Liberec tak…

Mar 1

Fotbalisté Liberce doplnili sestavu čtvrtfinalistů domácího poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se stali posledními čtvrtfinalisty domácího poháru. V dohrávaném utkání osmifinále zvítězili na půdě druholigového Táborska 3:1.

Nov 19

Jablonec - Liberec 3:0, v derby vládli domácí, Tecl dal dva góly

iDNES.cz / Sport

Podještědské derby mělo tentokrát jednoznačný vývoj. Radost přineslo fotbalistům Jablonce, kteří doma porazili Liberec 3:0. Hosté ještě za bezbrankového stavu nedali penaltu, pak už byli jasně horší a zaslouženě prohráli.

Nov 4

Sparta jede do Liberce, Plzeň čeká Jablonec, Slavia se chystá na derby

iDNES.cz / Sport

Ve fotbalové lize je o víkendu na programu 13. kolo. Plzeň čeká domácí zápas proti Jablonci, ve kterém bude hájit první místo v tabulce. Sparta jede do Liberce, čili jde o zápas dvou pohárových účastníků. Slavia ve vršovickém derby vyzve…

Feb 20

Liberec - Jablonec 3:2, v podještědském derby řádil útočník Bakoš

iDNES.cz / Sport

Sledované podještědské derby v 18. kole fotbalové ligy rozhodl Marek Bakoš. Slovenský útočník vstřelil tři góly a Liberec díky němu porazil jabloneckého rivala 3:2. Vítězný tým se posunul na čtvrtou příčku před Slavii.

Aug 16

Jablonec - Liberec 1:1, rivalové bojují v podještědském derby

iDNES.cz / Sport

Čtvrté kolo fotbalové ligy má na programu poslední zápas. Jablonec hostí Liberec. Podještědské derby sledujeme on-line minutu po minutě.

May 13

Ve finále fotbalového poháru dojde na derby Jablonce s Libercem

fotbal.idnes.cz

Ve finále domácího fotbalového poháru se utkají rivalové z libereckého regionu. Jablonec a Liberec v semifinálových odvetách uhájily nadějné pozice z úvodních zápasů. Jablonec nad Mladou Boleslaví vyhrál i druhý zápas, Liberec v Teplicích…

May 10

Jablonec - Liberec 2:0, výhru v derby obstaraly dva góly po přestávce

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté ztrácejí tři kola před koncem na druhou Spartu jen tři body. Na sobotní zaváhání letenského týmu totiž zareagovali výhrou 2:0 v derby proti Liberci. Zkraje druhého poločasu se trefili Jan Kopic a Martin Pospíšil.