English

Sparta poprvé pod Vrbou nevyhrála, Slavia vede už o šestnáct bodů, Baník prohrál

iDNES.cz / Sport

Trenér sparťanských fotbalistů Pavel Vrba poprvé ve svém novém angažmá nevyhrál, v 24. kole Fortuna ligy jeho tým po nevýrazném výkonu remizoval v Českých Budějovicích. Baník Ostrava podlehl na Slovácku. Slavia po jasné výhře nad Opavou…

More from iDNES.cz / Sport

Jun 7

Kouč Hapal pokračuje u fotbalistů Ostravy, podepsal smlouvu na další sezonu

www.idnes.cz

Fotbalisty Baníku Ostrava povede nadále Pavel Hapal. Slezané prodloužili se čtyřiapadesátiletým trenérem smlouvu o další sezonu s možností opce. Čtvrtý tým uplynulého ročníku první ligy o tom informoval na klubovém webu.

Apr 26

Fotbalisté Salernitany jsou prvním sestupujícím z italské ligy

www.idnes.cz

Fotbalisté Salernitany jsou prvním sestupujícím z italské ligy. Čtyři kola před koncem o tom rozhodla jejich porážka 0:3 na hřišti Frosinone. Do druhé ligy se tým z Kampánie vrátí po třech letech.

Dec 21

Slavia má nového majitele. Miliardář Tykač s Číňany podepsal smlouvu

iDNES.cz

Avizovaný obchod dotažen. Český miliardář Pavel Tykač ve čtvrtek koupil od čínské společnosti CITIC Group fotbalovou Slavii Praha. Jeden z nejbohatších Čechů usedne v čele dozorčí rady klubu, který nadále povede Jaroslav Tvrdík.

Jul 21

Boxerský šampion fotbalistou. Usyk podepsal smlouvu s nováčkem ukrajinské ligy

www.idnes.cz

Neporažený boxerský šampion v těžké váze Oleksandr Usyk podepsal roční smlouvu s fotbalovým klubem Polissja Žytomyr, který letos postoupil do nejvyšší ukrajinské soutěže. Na klubovém webu to oznámil šéf ligového nováčka Hennadij Butkevič.

Nov 24

Fotbalisté Baníku musí dohánět špatný start do ligy. Udrží si v týmu Plavšiće?

www.idnes.cz

Pavel Vrba – jedenáct zápasů, jedenáct bodů. Pavel Hapal – pět utkání, devět bodů. Taková je bilance trenérů, kteří během podzimní části první ligy vedli fotbalisty Baníku Ostrava. Ti po 16 kolech zimují s 20 body na desáté příčce.

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Oct 22

Baník Ostrava bojuje s virovou nákazou u dalších fotbalistů

www.idnes.cz

Trenér ostravských fotbalistů Luboš Kozel říká, že nynější pandemii je potřeba brát jako fakt. „Bohužel tady je a my se i tak snažíme připravovat, jako bychom měli hrát příští týden,“ řekl kouč.

Oct 4

Ostrava - Slavia 0:1, rozhodla penalta Stancia, Baník cítí křivdu

iDNES.cz / Sport

Po středečním vypadnutí z kvalifikace Ligy mistrů se fotbalisté Slavie v nejvyšší soutěži přiblížili vedoucí Spartě na dva body, v Ostravě zvítězili 1:0. Jediný gól bojovného zápasu 6. kola vstřelil Nicolae Stanciu.

Jun 8

Fotbalisté sokolovského Baníku na Hané neuspěli

www.idnes.cz

Koncovka. To byl ten největší rozdíl mezi fotbalisty Prostějova a Sokolova ve 21. kole Fortuna národní ligy. Svěřenci trenéra Pilného nakonec prohráli na Hané nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Dec 30

Páník už není trenérem Baníku Ostrava. Kdo bude jeho nástupcem?

iDNES.cz / Sport

Bohumil Páník už není trenérem fotbalistů Baníku Ostrava. Ačkoliv je tým po podzimu dva body od čtvrté příčky, nepanovala u vedení klubu spokojenost s hrou a s celkovou prací Paníka. Jeho nástupce bude znám v nejbližších dnech, v minulých…

Sep 21

Baník Souš, Baník Most, Sokolov, Ostrava. Fleišmanovi je Baník souzený

www.idnes.cz

Kam se podívá, tam má fotbalový obránce Jiří Fleišman ve své kariéře Baník, dokonce čtyřikrát. V Baníku Souš začínal. Prošel Baníkem Most i Baníkem Sokolov a nyní je... v Baníku Ostrava.

Jul 16

Baník má hráčů hodně, někdo musí z kola ven, říká kouč Pánik

www.idnes.cz

Z letních posil fotbalistů Baníku Ostrava v úvodním duelu nové sezony s Libercem (1:2) nastoupili v základní sestavě záložník Rudolf Reiter a útočník Tomáš Smola. „Smola byl výborný, odvedl spoustu práce v soubojích. Na mě jako devítka (na…

Dec 5

Jihlava už si vybrala, koučem fotbalistů bude Kučera

iDNES.cz

Oficiálně sice jeho jméno vedení fotbalové Jihlavy ještě neoznámilo, nicméně vše směřuje k tomu, že novým hlavním trenérem druholigového A-týmu bude čtyřiačtyřicetiletý Radim Kučera. Smlouvu přijede podepsat ve čtvrtek.

Aug 6

Slavia by začala další kolo Ligy mistrů v Amsterdamu, či Lutychu

iDNES.cz / Sport

Úspěšnější z dvojice Slavia - Dynamo Kyjev se v závěrečném kole kvalifikace fotbalové Ligy mistrů utká s lepším z duelu Standard Lutych - Ajax Amsterdam nejprve venku. Rozhodl o tom polední los ve švýcarském Nyonu.

Feb 23

Fotbalisté Wolfsburgu s novým koučem remizovali v Mohuči

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Wolfsburgu v prvním utkání pod vedením nového trenéra Bruna Labbadii remizovali 1:1 na hřišti Mohuče. Po dnešní předehrávce 24. kola německé ligy je tak od pásma sestupu dělí dva body, zatímco jejich soupeře jeden.

Feb 13

Bývalý reprezentant Procházka podepsal v Baníku, v sobotu může hrát

iDNES.cz / Sport

Stoper Václav Procházka je sedmou zimní posilou fotbalistů Baníku Ostrava. Bývalý reprezentant a trojnásobný mistr s Viktorií Plzeň podepsal v Ostravě kontrakt a proti Slovácku už v sobotu může nastoupit. Délku smlouvy klub nezveřejnil.

Nov 24

Slavia má už potřetí zástupce v ideální sestavě kola Evropské ligy

fotbal.idnes.cz

Fotbalista Slavie Josef Hušbauer se dostal do ideální sestavy 5. kola Evropské ligy. Pražský celek tak má zástupce mezi jedenácti nejlepšími hráči ve třetím z dosavadních pěti kol. V prvním to byl Eduard Sobol a ve druhém ho následoval…

Sep 27

Baník Ostrava si třetí kolo poháru nekomplikoval, nastřílel šest branek

iDNES.cz

Fotbalisté Ostravy v dohrávce 3. kola domácího poháru MOL Cupu zvítězili na půdě třetiligového Valašského Meziříčí vysoko 6:0 a aspoň částečně si zvedli náladu při současném tápání v nejvyšší soutěži.

May 24

Baník a Olomouc by stoprocentně hrály střed ligy, říkal kouč Petržela

iDNES.cz / Sport

Fotbalový bard Vlastimil Petržela je svérázný rétor, který kolem sebe střílí výroky ostré jako rány bodlem. Částečně je to od trenéra Baníku hra, která má sejmout tlak z týmu, jindy naopak vyšle vzkaz do kabiny. Jako když o vlastním…

Jul 1

Vondrka jde za oblíbeným koučem Růžičkou: podepsal Chomutovu

iDNES.cz / Sport

Hokejista Michal Vondrka přestupuje na tři roky do extraligového Chomutova. Třiatřicetiletý reprezentační útočník jde za oblíbeným koučem Vladimírem Růžičkou, kterého na sever Čech následovala celá řada bývalých slávistů.