English

Jednu sérii Slavii překazil, další rekord vytvořil. A co sezona bez porážky, trenére?

iDNES.cz / Sport

Jako by se snažil napravit, co kdysi fotbalové Slavii sám překazil. Trenér Jindřich Trpišovský před čtyřmi roky ještě s Libercem ukončil v Edenu soupeřovu přes rok trvající ligovou sérii neporazitelnosti, a nyní – už v červenobílých…

More from iDNES.cz / Sport

Nov 17

Nigerijec Usor už se do Slavie nevrátí, LASK na něj uplatnil opci

iDNES.cz / Sport

Nigerijský fotbalista Moses Usor se už do Slavie nevrátí. Rakouský klub LASK, ve kterém jednadvacetiletý křídelní hráč působí od ledna na hostování, uplatnil opci a uzavřel s ním smlouvu do roku 2028. Linecký i pražský celek o tom…

Jul 1

Fotbalová Plzeň uplatnila opci na nigerijského útočníka Durosinmiho

www.idnes.cz

Fotbalista Rafiu Durosinmi přestoupil z Karviné do Plzně, která uplatnila opci na jeho odkup. Dvacetiletý nigerijský útočník, který ve Viktorii už hostoval v jarní části minulé sezony, podepsal se západočeským klubem tříletou smlouvu.…

Mar 17

Bogdanovič podepsal novou smlouvu s Atlantou. Přijde si na 68 milionů dolarů

www.idnes.cz

Srbský basketbalista Bogdan Bogdanovič se dohodl v NBA na prodloužení smlouvy s Atlantou. Podle zámořských médií podepsal kontrakt na další čtyři roky, během nichž si vydělá 68 milionů dolarů. Vedení Hawks podmínky nezveřejnilo.

Aug 10

Jankto sparťanem. Fotbalový reprezentant přichází na roční hostování s opcí

iDNES.cz / Sport

O víkendu byl jako náhradník u toho, když Getafe v generálce na nový ročník španělské ligy podlehlo druholigovému Albacete (0:1). V neděli může poprvé nastoupit k zápasu české nejvyšší soutěže. Fotbalový reprezentant Jakub Jankto přichází…

Jun 17

Takács přestoupil ze Slavie do Ostravy, vedení Baníku uplatnilo opci

iDNES.cz / Sport

Fotbalista Ladislav Takács přestupuje ze Slavie do Ostravy. Baník proměnil uplatněním opce mezi kluby dosavadní hostování v řádný přestup a s hráčem podepsal dvouletou smlouvu.

Jan 10

Vrba do léta 2023. Kouč podepsal ve Spartě novou smlouvu

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Sparta a trenér Pavel Vrba, to spojení je nově stvrzeno do léta 2023. Původní kontrakt by osmapadesátiletému kouči vypršel letos v červnu. „Jsem rád, že jsme se na pokračování spolupráce domluvili,“ řekl Vrba.

Oct 2

Coufal podepsal ve West Hamu novou tříletou smlouvu s opcí, píší v Anglii

iDNES.cz

Fotbalový reprezentant Vladimír Coufal se po ročním působení ve West Hamu dohodl s vedením londýnského klubu na nové smlouvě. Mělo by jít o tříletý kontrakt s opcí na další rok.

Apr 7

Kouč Arsenalu vyzdvihl Slavii: Nesmírně odvážný tým, fotbalový trh ho sleduje

iDNES.cz / Sport

Nechtěl se pouštět do hodnocení jednotlivců, a tak na přímou otázku na Abdallaha Simu, jednu z nejvýraznějších postav současné Slavie, odpověděl Mikel Arteta, trenér Arsenalu, diplomaticky: „Spíš bych zdůraznil soupeřovu týmovost. Určitě…

Mar 12

Kouč Jarolím proti Slavii, jinak šlágry fotbalovému víkendu chybí. Co ukáže Baník?

iDNES.cz / Sport

Měl to být víkend, ve kterém Pavel Vrba coby nový kouč Sparty poprvé narazí na Plzeň, kde prožil nejúspěšnější léta trenérské kariéry. Jenže před 23. kolem ligu opět výrazněji zasáhl covid.

May 17

Litvínov má posilu do útoku, Zdráhal podepsal roční smlouvu s opcí

www.idnes.cz

Další posilou hokejistů Litvínova je útočník Patrik Zdráhal. Pětadvacetiletý hráč, který v uplynulé sezoně nastupoval za Vítkovice a Plzeň, podepsal na severu Čech roční smlouvu s opcí.

May 7

Imaginární fotbalový zápas Brna se Slavií vynesl 1,2 milionu korun

www.idnes.cz

Fotbalová Zbrojovka Brno prodala na imaginární zápas se Slavií na pomoc v boji s novým koronavirem vstupenky za 1,2 milionu korun. Šek dnes představitelé klubu předali řediteli FN Brno-Bohunice Jaroslavu Štěrbovi. Peníze poputují ve…

May 14

Co může zastavit fotbalovou Slavii? Jen vlastní kolaps

iDNES.cz / Sport

Ještě není hotovo, šance na zvrat existuje. Ale... Umíte si vážně představit, že fotbalová Slavia ještě ztratí titul? Ve chvíli, kdy do konce zbývají tři kola a ona má v čele pětibodový náskok? Není to pravděpodobná varianta.

Feb 2

Fotbalový Sokolov pod koučem Hejretem zrychluje

www.idnes.cz

Leden - měsíc galejí. Únor - měsíc her. Objemový blok zimní přípravy zakončili sokolovští fotbalisté tradičním soustředěním u Plzně. „Vše jsme splnili, teď nás čeká postupné vyladění,“ říká trenér Vítězslav Hejret.

Jan 7

Vaněček už je hráčem Hearts, podepsal smlouvu na rok a půl s opcí

www.idnes.cz

Ví se o tom dlouho, nyní je to oficiálně potvrzené. Útočník David Vaněček po vypršení smlouvy v Teplicích podepsal s Heart of Midlothian kontrakt na rok a půl s opcí na další prodloužení.

Nov 13

Kouč Solari podepsal v Realu smlouvu až do léta 2021

iDNES.cz / Sport

Trenér Santiago Solari podepsal v Realu Madrid smlouvu až do léta 2021. Původně dočasný kouč a nástupce odvolaného Julena Lopeteguiho si vysloužil od vedení "Bílého baletu" důvěru na trvalé angažmá a bude u týmu úřadujícího vítěze…

Jan 29

Zlín uplatnil opci na Honejska, novou smlouvu má Freibergs

iDNES.cz / Sport

První je druhým nejlepším střelcem mužstva, druhý nejproduktivnějším obráncem týmu. Hokejisté Zlína si oba klíčové hráče pojistili na další dobu.

May 28

Potvrzeno. Sparta má kouče z Itálie, Stramaccioni už podepsal smlouvu

iDNES.cz / Sport

Novým trenérem fotbalové Sparty se podle předpokladů stal Andrea Stramaccioni. Italský kouč se zkušenostmi z Interu Milán nebo Udinese střídá Petra Radu, jenž tým vedl na jaře. Smlouvu podepsal na dva roky.

Jan 27

Obránce Mikula jde ze Slavie do Liberce na hostování s opcí

iDNES.cz / Sport

V posledních týdnech už věděl, že jeho budoucnost leží jinde než ve fotbalové Slavii. Teď obránce Jan Mikula našel nové angažmá v Liberci, kam odchází na hostování do konce sezony. Severočeský klub na něj poté může uplatnit opci.

Dec 1

CEFC napumpovala do fotbalové Slavie 300 milionů, většina šla na hráče

iDNES.cz / Sport

Čínská společnost CEFC vložila do fotbalové Slavie, kterou více než rok vlastní, už skoro 300 milionů korun. Klub většinu této částky využil nebo využije na posílení kádru a platy hráčů. Zároveň za sezonu 2015/2016 vykázal ztrátu ve výši…

Jul 1

Vondrka jde za oblíbeným koučem Růžičkou: podepsal Chomutovu

iDNES.cz / Sport

Hokejista Michal Vondrka přestupuje na tři roky do extraligového Chomutova. Třiatřicetiletý reprezentační útočník jde za oblíbeným koučem Vladimírem Růžičkou, kterého na sever Čech následovala celá řada bývalých slávistů.