English

Jak na Wales. Měl by kouč do sestavy vrátit krajánky z bundesligy?

iDNES.cz / Sport

Dát důvěru sestavě, která v sobotu odehrála parádní zápas proti Belgii (1:1), nebo do základní jedenáctky na úterní duel ve Walesu vrátit hráče z německé bundesligy? Nebo jen někoho? A jak byste se rozhodovali vy?

More from iDNES.cz / Sport

Jan 27

Fotbalisté Angoly a Nigérie jsou ve čtvrtfinále mistrovství Afriky

www.idnes.cz

Prvními čtvrtfinalisty mistrovství Afriky, které se hraje v Pobřeží slonoviny, jsou týmy Angoly a Nigérie. Angola porazila Namibii 3:0 a mezi osm nejlepších postoupila poprvé od roku 2010, kdy byla hostitelskou zemí. Trojnásobný vítěz z…

Jan 17

Fotbalisté Kataru jsou na domácím mistrovství Asie v osmifinále

www.idnes.cz

Fotbalisté Kataru v druhém utkání na asijském šampionátu, který pořádají, porazili 1:0 Tádžikistán. Obhájci titulu si tak jako první zajistili postup do další fáze, navíc jako vítězové skupiny A, neboť mají před druhou Čínou čtyřbodový…

Apr 27

Čeští házenkáři vyhráli v Estonsku a zpečetili postup na mistrovství Evropy

iDNES.cz / Sport

Čeští házenkáři postoupili na mistrovství Evropy. Svěřenci španělského trenéra Xaviera Sabatého v předposledním z šesti utkání kvalifikace zvítězili v Estonsku 32:30 a po čtvrté výhře ve skupině stvrdili účast na šampionátu v příštím roce…

Aug 16

České pozemkáře čekají kvalifikace o postup na mistrovství Evropy

www.idnes.cz

České pozemkáře čekají kvalifikace o postup na mistrovství Evropy. Muži si o účast na šampionátu v roce 2023 zahrají od středy v Ourense s domácím Španělskem, Polskem a Portugalskem, ženy v Dublinu narazí na Irsko, Polsko a Turecko.

Dec 23

Čeští fotbalisté klesli v žebříčku FIFA na 32. místo, dál vede Belgie

iDNES.cz

Čeští fotbalisté v prosincovém vydání žebříčku reprezentací FIFA klesli o jednu pozici a kalendářní rok zakončí na 32. místě. Pořadí národních týmů nadále vede Belgie. FIFA zveřejnila nejnovější vydání na svých webových stránkách.

Nov 19

Čeští fotbalisté zůstávají v žebříčku FIFA na 31. místě, vede Belgie

iDNES.cz / Sport

Čeští fotbalisté zůstali i po listopadových zápasech v žebříčku reprezentací FIFA na 31. místě. Figurují na stejné pozici už čtvrtý měsíc po sobě. Pořadí nadále vévodí Belgie, druhá Brazílie se dotáhla na rozdíl pouhých dvou bodů. FIFA…

Nov 14

Kalas bude českým fotbalistům proti Estonsku chybět, ještě nedoléčil zranění

iDNES.cz / Sport

Čeští fotbalisté se musí v úterním závěrečném utkání kvalifikační skupiny o postup na mistrovství světa proti Estonsku obejít bez Tomáše Kalase. Osmadvacetiletý stoper anglického druholigového Bristolu nestihl vyléčit zranění, s nímž už…

Nov 13

Fotbalisté Belgie a Francie se stali dalšími účastníky mistrovství světa

iDNES.cz

Fotbalisté Belgie v kvalifikaci mistrovství světa 2022 porazili Estonsko 3:1, vyhráli "českou" skupinu E a zajistili si účast na šampionátu v Kataru. Postup si dnes vybojovali také Francouzi. Obhájci zlata i díky čtyřem gólům Kyliana…

Dec 8

Těžký rozjezd kvalifikace: po Estonsku mají Češi hned Belgii a Wales venku

iDNES.cz / Sport

Čeští fotbalisté kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2022 v Kataru zahájí březnovými zápas v Estonsku, doma proti Belgii a ve Walesu. Pořadí zápasů ve skupině E určila Mezinárodní fotbalové federace (FIFA).

Dec 19

Čeští fotbalisté jsou v žebříčku FIFA na 45. místě, na čele se drží Belgie

iDNES.cz / Sport

Čeští fotbalisté zůstali v žebříčku reprezentací mezinárodní federace FIFA na 45. místě. V čele jsou se udrželi Belgičané před mistry světa z Francie a Brazílií.

Jun 23

Fotbalisté Argentiny jsou po výhře nad Katarem ve čtvrtfinále Copy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Argentiny zdolali v závěrečném utkání základní skupiny B jihoamerického šampionátu Katar 2:0 a po první výhře na turnaji v Brazílii si zajistili postup do čtvrtfinále. Skupinu bez ztráty bodu ovládla Kolumbie, která na závěr…

Aug 24

Volejbalistky ukončí v Estonsku první část evropské kvalifikace

sport.idnes.cz

České volejbalistky se pokusí ve čtvrtém kole kvalifikace mistrovství Evropy v sobotu v Tallinnu podruhé porazit Estonsko. Ve středečním prvním vzájemném duelu v Jablonci nad Nisou se svěřenkyně trenéra Zdeňka Pommera po dvou prohrách se…

Nov 11

ZNÁMKY: Jak hodnotíte výkon českých fotbalistů proti Kataru

iDNES.cz

Jak se vám (ne)líbil výkon české fotbalové reprezentace v přípravném utkání proti domácímu Kataru Ohodnoťte hráče jako ve škole - nejlepším jedničky, nejhorším pětky. Češi vyhráli 1:0.

Jun 8

Čeští hokejbalisté udolali ve čtvrtfinále mistrovství světa Indii

iDNES.cz / Sport

Čeští hokejbalisté zdolali ve čtvrtfinále domácího mistrovství světa v Pardubicích po dramatické bitvě Indii 3:1. V pátek od 21:15 čeká tým trenéra Drahomíra Kadlece souboj o postup do finále proti obhájcům titulu Slovákům.

Feb 22

Čeští fotbalisté vyzvou Hazarda a spol., domluvili si přípravu v Belgii

iDNES.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace bude hrát na začátku června přípravný zápas v Belgii, tedy proti pátému týmu světového žebříčku. Přátelské utkání poslouží jako generálka na následnou kvalifikaci v Norsku.

Sep 25

Volejbalisté s postupem v kapse podlehli na závěr kvalifikace Estonsku

iDNES.cz / Sport

Tahle porážka už nemusí tolik bolet. Čeští volejbalisté podlehli v posledním duelu kvalifikace mistrovství Evropy estonskému výběru 0:3, postup na šampionát do Polska v roce 2017 už si však v Jablonci zajistili v sobotu.

Sep 15

Úspěšný vstup do kvalifikace o ME. Volejbalisté porazili Estonsko

iDNES.cz / Sport

Čeští volejbalisté zahájili kvalifikaci o mistrovství Evropy vítězně. Na turnaji v Rumunsku přehráli Estonce 3:0 po setech 25:20, 25:19, 25:14.

Jun 20

Možnosti českých fotbalistů: Wales, Francie, Itálie. Nebo cesta domů

iDNES.cz / Sport

Po dohrání skupiny B je možné říci: jestliže čeští fotbalisté jakkoli porazí Turecko (úterý od 21:00) a nedostanou aspoň tři žluté nebo jednu červenou kartu, mají jistý postup do osmifinále. Tak velí složitá matematika na Euru.

Dec 8

České florbalistky vyzvou ve čtvrtfinále mistrovství světa Polsko

iDNES.cz / Sport

Soupeřkami českých florbalistek ve čtvrtfinále mistrovství světa v Tampere budou hráčky Polska, které zdolaly v předkole play-off Rusko 4:1. Čtvrtfinálový zápas se bude hrát ve středu od 14:30 SEČ.

Oct 10

Wales, Belgie a Itálie si zajistily postup na mistrovství Evropy

iDNES.cz / Sport

Fotbalová reprezentace Walesu poprvé v historii postoupila na mistrovství Evropy, i když tentokrát prohrála v Bosně. V předposledním kole kvalifikace si účast na závěrečném turnaji zajistily také Belgie a Itálie.