English

Teplice - Boleslav 1:3, odplata za vyřazení z poháru, hosté výsledek otočili

iDNES.cz / Sport

V týdnu Teplice vyřadily Mladou Boleslav ve čtvrtfinále domácího poháru, ale v lize na soupeře už nestačily. V utkání 26. kola neudržely vedení, prohrály doma 1:3 a klesly na patnácté místo tabulky.

More from iDNES.cz / Sport

Nov 12

Fotbalisty Jablonce čeká v podzimním loučení Boleslav, Liberec zase Teplice

www.idnes.cz

Fotbalisté FK Jablonec se v závěru podzimní části první ligy představí doma. V utkání 16. kola nastoupí v sobotu v 15 hodin na stadionu Střelnice proti soupeři z nedaleké Mladé Boleslavi. „Není to sice tak prestižní jako s Libercem, ale…

Apr 9

Bohemians - Liberec 0:0, domácí posedmé bez výhry, jednou trefili břevno

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians ani v prvním domácím utkání pod trenérem Jaroslavem Veselým nezvítězili a s Libercem se rozešli smírně 0:0. Pro hosty šlo o třetí ztrátu v řadě, účasti v elitní skupině o titul se dvě kola před koncem nepřiblížili.

Dec 19

Teplice - Boleslav 0:1, domácí nedali penaltu, v první půli rozhodl Ladra

iDNES.cz / Sport

Jeden gól neplatil kvůli ofsajdu, k tomu neproměněná penalta. Tepličtí fotbalisté na vítězný hattrick nedosáhli, po dvou výhrách tentokrát v 19. kole Fortuna ligy podlehli doma Mladé Boleslavi 0:1. Jediný gól dal Ladra v závěru půle z…

Aug 15

Teplice - Jablonec 1:0, po Skotsku porážka i v lize, domácí slaví poprvé

iDNES.cz / Sport

Fotbalové Teplice už nejsou v lize poslední. Po třech porážkách zabraly proti Jablonci, který porazily díky brzkému gólu záložníka Krunerta 1:0. Pro hosty je to další rána: v lize uspěli jen v prvním kole a za sebou mají i neúspěšnou…

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Mar 14

Bohemians - Karviná 2:0, zasloužená výhra, domácí měli i další šance

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté pražských Bohemians porazili ve 23. kole Fortuna ligy 2:0 Karvinou a vystřídali ji na dvanáctém místě v tabulce. Utkání otevřel ve 3. minutě Till Schumacher, pojistku přidal v závěru střídající David Bartek.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Aug 23

Bohemians - Boleslav 4:0, báječní domácí, na tři góly nahrál Vaníček

iDNES.cz / Sport

Druhé nejvyšší vítězství úvodního kola nové ligové sezony si připsali fotbalisté Bohemians. Do sítě Mladé Boleslavi nastříleli čtyři branky, po dvou v obou poločasech. U tří z nich asistoval Vaníček, čtvrtou dal Jindřišek z penalty po…

Jul 4

Ml. Boleslav - Bohemians 3:0, Budínský přiblížil domácí k boji o Evropu

iDNES.cz / Sport

Skvělý výsledek si do odvety finále prostřední nadstavbové skupiny povezou fotbalisté Mladé Boleslavi. V úvodním duelu doma porazili Bohemians 3:0, dvakrát se trefil Lukáš Budínský. Druhé utkání, tentokrát v Ďolíčku, je na programu v úterý.

Nov 3

Karviná - Jablonec 0:1, domácí prokletí trvá, rozhodl Doležal

iDNES.cz

Ani na sedmý pokus se to nepodařilo, Karviná stále čeká na domácí vítězství. S Jabloncem před vlastními fanoušky v 15. kole první ligy prohrála 0:1, bezbrankový stav změnil v 77. minutě hostující forvard Doležal.

Dec 15

Bohemians - Liberec 0:0, sedmá remíza pro oba, domácí poosmé nevyhráli

iDNES.cz

Ani na závěr podzimu si fotbalisté Bohemians 1905 náladu nezlepšili, nezvítězili poosmé v řadě a stejně jako Liberec si připisují sedmý nerozhodný výsledek v ročníku. Duel 19. kola skončil 0:0.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Aug 29

Pohárová střelba Teplic, dál jdou i Bohemians, Karviná a Boleslav

iDNES.cz / Sport

Žádný ze čtyř ligových týmů ve středečním programu druhého kola domácího fotbalového poháru nedopustil senzaci. Teplice vyhrály v Mol Cupu na pražské Admiře drtivě 6:0, jasně zvítězila i Karviná, která veze ze hřiště brněnské Líšně…

Mar 18

Bohemians - Teplice 2:0, třetí domácí výhra v řadě pojistila záchranu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians zdolali na domácím hřišti v 21. kole ligy Teplice 2:0 a přehoupli se přes hranici třiceti bodů, která zpravidla stačí k záchraně v nejvyšší soutěži. Góly vstřelili ve druhé půli David Bartek a Lukáš Hůlka.

Mar 31

Boleslav - Jablonec 0:0, domácí předvedli málo, hosté téměř nic

iDNES.cz / Sport

Deset rohů, střely především mimo bránu, minimum šancí, poloprázdné hlediště. Po reprezentační přestávce pokračovala fotbalová liga předehrávkou 22. kola, ale mezi Mladá Boleslaví a Jabloncem to žádný šlágr nebyl. Souboj skončil…

Mar 19

Mladá Boleslav - Jablonec 1:0, tři body domácím zařídil v závěru Kúdela

iDNES.cz / Sport

Už se zdálo, že zápas skončí bez branek, o to větší radost fotbalisté Mladé Boleslavi měli. Gólem Ondřeje Kúdely čtyři minuty před koncem rozhodli o vítězství 1:0 nad Jabloncem a upevnili si průběžné třetí místo. Minimálně na den se…

Mar 12

Teplice - Boleslav 0:0, domácí obrali favorita, ale na výhru čekají

fotbal.idnes.cz

Tepličtí fotbalisté remizovali ve 21. ligovém kole s Mladou Boleslaví 0:0. Obrali tak o body třetí tým tabulky, ale zároveň nevyhráli už počtvrté za sebou.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Apr 28

Je tu semifinále poháru: Liberec vs. Teplice, Boleslav vs. Jablonec

fotbal.idnes.cz

Úvodními zápasy začne v tomto týdnu semifinále fotbalového Poháru FAČR. Liberec v úterý řivítá Teplice, ve středu pak dojde na reprízu předloňského finále mezi čtvrtým týmem ligové tabulky Mladou Boleslaví a třetím Jabloncem.

Apr 17

Jablonec v semifinále poháru narazí na Boleslav, Liberec na Teplice

fotbal.idnes.cz

V semifinále domácího fotbalového Poháru FAČR narazí Jablonec na Mladou Boleslav. Druhou dvojici tvoří Liberec a Teplice. Rozhodl o tom páteční los v pražském sídle asociace na Strahově.