English

Slavia - Arsenal 0:4, kruté loučení s Evropou, domácím došly síly

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté nezvládli odvetu čtvrtfinále Evropské ligy a s Arsenalem na vlastním hřišti padli nečekaně vysoko 0:4. Rozhodnuto bylo po necelé půlhodině, kterou hosté ovládli. Zbytek střetnutí si jen zkušeně hlídali.

More from iDNES.cz / Sport

May 27

Volejbalisté vstoupili do Evropské ligy domácí výhrou nad Slovenskem

iDNES.cz / Sport

Čeští volejbalisté vstoupili vítězně do zlaté Evropské ligy, v níž obhajují triumf. V duelu se Slovenskem sice ve Zlíně prohráli úvodní set 24:26, ale pak potvrdili roli favorita a další tři sady získali v poměru 25:20, 25:19 a 25:17.…

Oct 20

Arsenal si výhrou nad PSV Eidhoven zajistil play off Evropské ligy

iDNES.cz

Fotbalisté Arsenalu porazili doma 1:0 PSV Eindhoven a postoupili do play off Evropské ligy. Dohrávku 2. kola skupiny A rozhodl jedinou brankou v 71. minutě kapitán „Kanonýrů“ Granit Xhaka.

Aug 18

Fotbalisté Celtiku jsou na cestě do Evropské ligy, poradili si s Alkmaarem

www.idnes.cz

Fotbalisté Celtiku Glasgow porazili v úvodním utkání čtvrtého předkola Evropské ligy Alkmaar 2:0. Odveta v Nizozemsku čeká skotský celek, který si v předchozí fázi soutěže poradil s Jabloncem, příští týden.

Jun 7

Volejbalistky se v semifinále Evropské ligy střetnou s domácími Bulharkami

iDNES.cz / Sport

České volejbalistky se v semifinále Evropské ligy střetnou s Bulharkami. Final Four se uskuteční právě na půdě soupeřek ve městě Ruse od 19. do 20. června. Druhou dvojici tvoří Španělky s Chorvatkami.

Apr 15

Slavia - Arsenal 0:4, kruté loučení s Evropou, domácím došly síly

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté nezvládli odvetu čtvrtfinále Evropské ligy a s Arsenalem na vlastním hřišti padli nečekaně vysoko 0:4. Rozhodnuto bylo po necelé půlhodině, kterou hosté ovládli. Zbytek střetnutí si jen zkušeně hlídali.

Apr 8

Arsenal - Slavia 1:1, domácí zahazovali šance, v nastavení je ztrestal Holeš

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté ve vyřazovací fázi Evropské ligy opět neprohráli. V prvním čtvrtfinále na stadionu Arsenalu remizovali 1:1, když ve třetí minutě nastavení vyrovnal Holeš hlavou po rohu.

Mar 19

Zase na ostrovy. Slavia v boji o semifinále Evropské ligy vyzve Arsenal

iDNES.cz / Sport

Potřetí na ostrovy. Slávističtí fotbalisté i v dalším kole vyřazovací fáze Evropské ligy narazí na klub z Velké Británie. Ve čtvrtfinále je čeká Arsenal, první duel se hraje v Londýně. Rozhodl o tom páteční los v Nyonu.

Mar 15

Vsetín je ve čtvrtfinále první ligy, Slavia a Sokolov si vynutily páté duely

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Vsetína jsou ve čtvrtfinále play off první ligy. Ve čtvrtém duelu předkola vyhráli v Ústí nad Labem 4:3 a sérii ovládli v poměru 3:1. Jejich dalším soupeřem bude Vrchlabí. Rozhodující páté duely si vynutily týmy Slavie a Sokolova…

Aug 6

Ve čtvrtfinále Evropské ligy jsou i Sevilla, Leverkusen, Basilej a Wolverhampton

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Sevilly s reprezentačním brankářem Tomášem Vaclíkem na lavičce si po pětiměsíčním přerušení Evropské ligy zajistili účast ve čtvrtfinále. Španělský tým v utkání hraném na neutrální půdě v německém Duisburgu porazil AS Řím 2:0 a…

Jul 22

Fotbalisté první domácí zápas Ligy národů odehrají v Olomouci

iDNES.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace vstoupí do druhého ročníku Ligy národů 4. září proti Slovensku v Bratislavě a první domácí utkání ji čeká 7. září v Olomouci se Skotskem. O upřesnění dějišť dnes informovalo vedení národního týmu.

May 10

Arsenal s Čechem vyhrál ve Valencii, ve finále Evropské ligy vyzve Chelsea

iDNES.cz / Sport

Petr Čech se může s kariérou rozloučit velkolepě. S Arsenalem postoupil po výhře 4:2 ve Valencii (první duel 3:1) do finále Evropské ligy, kde narazí na bývalé spoluhráče z Chelsea. Ta i v domácí odvetě remizovala s Frankfurtem 1:1 a po…

May 9

Arsenal s Čechem bude útočit na postup do finále Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Arsenalu s českým brankářem Petrem Čechem budou ve čtvrteční odvetě semifinále Evropské ligy ve Valencii bojovat o postup finále. Londýňané budou v odvetě ve Španělsku hájit náskok 3:1 z úvodního duelu. V druhém semifinále…

May 3

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy díky výhře 2:0 nad Burnley ve 37. kole Premier League. Za poražené hrál dvacet minut Matěj Vydra.

Mar 15

Vysněný los. Slavia ve čtvrtfinále Evropské ligy vyzve Chelsea

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se ve čtvrtfinále Evropské ligy utkají s Chelsea. První zápas se 11. dubna hraje v Edenu, odveta o týden později v Londýně. Rozhodl o tom páteční los v Nyonu, sídle Evropské fotbalové unie (UEFA).

Apr 13

Arsenal se o finále Evropské ligy utká s Atlétikem, Marseille se Salcburkem

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Arsenalu narazí v semifinále Evropské ligy na favorizované Atlético Madrid. Rozhodl o tom los v Nyonu, který do druhé dvojice spojil Marseille a Salcburk. Úvodní duely se hrají 26. dubna, odvety jsou na programu 3. května.

Apr 12

Arsenal je v semifinále Evropské ligy, Čech vychytal v Moskvě remízu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Arsenalu s gólmanem Petrem Čechem jsou v semifinále Evropské ligy. Ve čtvrtfinálové odvetě v Moskvě hráli s CSKA 2:2 a udrželi náskok 4:1. Ve hře zůstaly slavné kluby Atlético Madrid a Marseille a překvapení ze Salcburku. V…

Mar 16

Brabec a Černý jsou ve čtvrtfinále Evropské ligy, uspěl i Manchester

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Genku s českým obráncem Jakubem Brabcem postoupili přes jiný belgický celek Gent do čtvrtfinále Evropské ligy. Po úvodní výhře 5:2 jim v domácí odvetě stačila remíza 1:1. Dál jde také Ajax Amsterodam s dalším Čechem Václavem…

May 5

Ve finále Evropské ligy si to rozdají fotbalisté Liverpoolu a Sevilly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liverpoolu se postarali o to, že finálové duely evropských pohárů nebudou čistě španělskou záležitostí. V odvetě semifinále Evropské ligy zdolali Villarreal 3:0 a ve finále změří 18. května v Basileji síly se Sevillou. Ta po…

Jul 9

Fotbalisté Boleslavi se v předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem

iDNES.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve druhém předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem. Norský celek vyřadil albánský Partizani Tirana, když po domácí výhře 3:1 v odvetě vyhrál 1:0 gólem v nastavení v podání obránce Valsvika.

Feb 15

Do čtvrtfinále FA Cupu prošly Arsenal, Liverpool i tým ze třetí ligy

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Bradfordu ze třetí ligy prošli do čtvrtfinále FA Cupu, tedy Anglického poháru, nejstarší klubové soutěže planety. Překvapivě si poradili s prvoligovým Sunderlandem. Dál jdou i favorité Arsenal či Liverpool.