English

Plzeň - Jablonec 1:1, desátým gólem v sezoně vystřelil hostům bod Schranz

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce ve 27. kole první ligy remizovali v Plzni 1:1 a po středečním vítězství 1:0 nad Spartou obrali o body dalšího favorita. Pátá Viktoria protáhla sérii bez porážky na osm kol. Domácí poslal do vedení na konci prvního…

More from iDNES.cz / Sport

Apr 20

Jablonec - Zlín 0:0, hosté nevystřelili, přesto v deseti vyválčili bod

www.idnes.cz

Zlínští fotbalisté odjíždějí z Jablonce s cenným bodem za remízu 0:0, kterou vybojovali i přesto, že hráli více než polovinu zápasu v deseti. V závěru první půle se totiž nechal vyloučil obránce Pidro.

Apr 6

Karviná - Plzeň 0:0, další ztráta. Hosté přišli o dva body i zraněného Sýkoru

www.idnes.cz

V minulém kole doma nestačili na Liberec (1:3), tentokrát v Karviné ani neskórovali a remizovali 0:0. Plzeňští fotbalisté ve 27. kole Fortuna ligy navíc přišli o záložníka Jana Sýkoru, který po čtvrt hodině opouštěl trávník na nosítkách.

Dec 16

Jablonec - Karviná 0:0, zase remíza, tentokrát ovšem góly nepadly

www.idnes.cz

Fotbalisté Jablonce a Karviné si i ve druhém vzájemném ligovém zápase sezony rozdělili body za remízu. Zatímco v srpnu to bylo 1:1, tentokrát v 19. kole branky nepadly.

Apr 19

Fotbalisté Karviné využili prohry Příbrami a jsou v čele druhé ligy

www.idnes.cz

Fotbalisté Karviné porazili doma po obratu ve 23. kole druhé ligy Chrudim 2:1 a posunuli se do čela neúplné tabulky. O bod za Slezany je Líšeň po vítězství 3:1 nad Táborskem. Oba celky využily zaváhání dosud vedoucí Příbrami. Středočeši…

Jul 31

Jablonec - Bohemians 0:3, hosté na startu ligy excelovali, trefil se i Jánoš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians, kteří se na jaře zachraňovali až v baráži, vstoupili do nové sezony vysokým vítězstvím v Jablonci. Na góly Petráka s Květem v závěru navázal i Jánoš, jedna z letních posil.

May 1

Po souboji na Slavii má k titulu blíž Plzeň, z fotbalové ligy padá Karviná

iDNES.cz / Sport

Slavia obhajobu ve fotbalové lize už nemá ve svých rukách. V přímém souboji o první příčku remizovala s Plzní 1:1 a tři kola před koncem má pořád dvoubodové manko. Rozhodnuto už je o sestupujícím, do druhé ligy po porážce v Jablonci padá…

Mar 19

Jablonec - Plzeň 0:0, na hrbolatém drnovišti podržel domácí brankář Hanuš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně budou první i po reprezentační přestávce. Ve 26. kole nejvyšší soutěže se na hřišti Jablonce tlačili za vítěznou brankou, ale své šance i kvůli několika skvělým zákrokům domácího gólmana Hanuše nevyužili. Po remíze 0:0…

Dec 18

Karviná - Plzeň 0:1, jediným střelcem Havel, domácí na podzim bez výhry

iDNES.cz

Plzeňští fotbalisté počtvrté za sebou berou ze zápasu plný počet bodů. V 19. kole Fortuna ligy zvítězili na stadionu Karviné 1:0 brankou obránce Havla ze závěru poločasu. Plzeň přezimuje druhá, Karviná poslední.

Sep 12

Jablonec - Karviná 1:0, vzpruha před poháry, výhru zařídil Malínský

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté ukončili sérii pěti zápasů bez tříbodového zisku a v 7. kole nejvyšší soutěže porazili Karvinou 1:0. Brankou v nastavení prvního poločasu o vítězství rozhodl Tomáš Malínský.

Apr 14

Plzeň - Zlín 2:0, dohrávku zvládli domácí v pohodě, trefili se Beauguel a Ba Loua

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté v dohrávce 24. kola Fortuna ligy porazila Fastav Zlín 2:0. Po půlhodině otevřel skóre Beauguel po rohu, krátce po přestávce se po akci Káčera trefil Ba Loua.

Dec 5

Plzeň - Karviná 0:1, matný výkon, potřetí bez gólu, rozhodl Papadopulos

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté jsou v herní i výsledkové krizi. Potřetí za sebou nedali gól, i proto v utkání 10. kola doma překvapivě podlehli Karviné 0:1. V závěru půle hlavou po rohu rozhodl Papadopulos.

Jun 10

Jablonec - Karviná 1:0, krátce po půli rozhodl Sýkora, vítězové jsou třetí

iDNES.cz

Fotbalisté Jablonce zvítězili v 29. kole první ligy nad Karvinou 1:0. Zápas rozhodl v 58. minutě Jan Sýkora. Severočeši vyhráli podruhé za sebou a před posledním kolem základní části se dostali na třetí místo tabulky. Karviná pět ligových…

Nov 3

Karviná - Jablonec 0:1, domácí prokletí trvá, rozhodl Doležal

iDNES.cz

Ani na sedmý pokus se to nepodařilo, Karviná stále čeká na domácí vítězství. S Jabloncem před vlastními fanoušky v 15. kole první ligy prohrála 0:1, bezbrankový stav změnil v 77. minutě hostující forvard Doležal.

Sep 15

Karviná - Bohemians 0:0, hosté si po boji připisují první bod zvenku

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians poprvé v ročníku bodovali na stadionu soupeře, v devátém kole ligy uhráli v Karviné remízu 0:0. Po bojovném střetnutí tak nadále platí, že domácí tým před vlastními fanoušky ještě nezvítězil. Slezané navíc potřetí za…

Mar 16

Slovácko - Jablonec 0:0, hostům zachránil bod v závěru gólman Hrubý

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka v 25. kole Fortuna ligy remizovali s Jabloncem 0:0 a elitní šestce se nepřiblížili. Vyhrát mohly oba týmy, největší šanci měl tři minuty před koncem domácí Juroška, ale perfektní zákrok předvedl gólman Hrubý.

Oct 31

Ostrava v prodloužení zlomila Plzeň, Jablonec neuspěl v Karviné

iDNES.cz / Sport

Byl to tvrdý boj až do konce, nakonec se ale z postupu mezi nejlepší osmičku MOL Cupu radují fotbalisté Ostravy, kteří v Plzni zvítězili 3:2 po prodloužení. Končí loňský finalista Jablonec, jenž podlehl Karviné.

Apr 28

Plzeň - Karviná 2:0, konečně úspěch doma, Viktoria je výhru od titulu

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté můžou v příštím utkání na Slavii získat pátý mistrovský titul. Ve 26. kole první ligy totiž na pátý pokus na jaře zvítězili doma, Karvinou zdolali díky Hořavovým gólům 2:0.

Apr 14

Jablonec - Olomouc 0:0, domácí pálili tutovky, bod vychytal Buchta

iDNES.cz / Sport

Místy měli velkou převahu, spoustu vyložených šancí. Přesto fotbalisté Jablonce v zápase 24. kola s Olomoucí, sousedem v ligové tabulce, jen bez gólů remizovali. Hosty zachránil perfektní výkon brankáře Miloše Buchty.

Aug 6

Jablonec - Plzeň 0:1, tři body za gól ze standardky, trefil se Hájek

iDNES.cz / Sport

Ještě nedostali gól a neztratili ani bod. Plzeňští fotbalisté si spravili chuť po zklamání v kvalifikaci o Ligu mistrů a v druhém kole první ligy zvítězili v Jablonci 1:0.

Sep 29

Austria Vídeň - Plzeň 0:0, český mistr vybojoval v Rakousku bod

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté remizovali ve druhém zápase základní skupiny Evropské ligy na hřišti Austrie Vídeň 0:0 a do tabulky si připsali druhý bod. Po průběhu utkání musejí být spokojení, protože do šancí se nedostávali.