English

Zeman plánuje vyjádření k dění kolem Vrbětic: Kdy a kde promluví?

Stars24.cz

Prezident Miloš Zeman se k vyhoštění ruských diplomatů z České republiky a informacím o výbuchu ve Vrběticích šířeji vyjádří příští neděli v televizi Prima. ČTK to sdělil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Někteří zástupci opozice kritizují,…

More from Stars24.cz

Dec 18

Nová spolupracovnice prezidenta Petra Pavla: Kdo nahradí mluvčí Řehákovou?

stars24.cz

Pražský hrad v neděli oznámil, že oddělení komunikace Kanceláře prezidenta republiky posílí Karolína Blinková. Někdejší mluvčí veřejnoprávní České televize nahradí bývalou mluvčí prezidenta Petra Pavla Markétu Řehákovou.

Nov 13

Čerstvě ženatý Jiří Ovčáček: První slova o svatbě!

Stars24.cz

Pomalu končí týden, v jehož průběhu zaskočila Česko především jedna zpráva. Mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček se podle dostupných informací oženil. A dokonce už se k celé záležitosti poprvé vyjádřil.

Nov 8

Jiří Ovčáček se oženil: PRVNÍ REAKCE z Pražského hradu!

Stars24.cz

Celé Česko v pondělí zaskočila zpráva o vstupu Jiřího Ovčáčka do manželství. Překvapeni byli i mnozí lidé z Pražského hradu, kde jako mluvčí současného prezidenta Miloše Zemana pracuje.

Nov 7

Jiří Ovčáček se údajně oženil: Utajená SVATBA mluvčího prezidenta!

Stars24.cz

Zajímavá a nečekaná zpráva přišla dnes z okolí Pražského hradu. Podle dostupných informací se během uplynulého týdne oženil Jiří Ovčáček, mluvčí končícího prezidenta Miloše Zemana.

Mar 3

Odměna za Putina: Boháč nabízí miliony, ruského prezidenta chce dostat před soud!

stars24.cz

Mnozí lidé jsou přesvědčeni, že existuje jediný způsob, jak ukončit probíhající válku na Ukrajině - zbavit se ruského prezidenta Vladimira Putina. Dokonce už se objevily výzvy k jeho odstranění.

Dec 22

Jiří Ovčáček: Co předcházelo jeho čtvrtečnímu trapasu?

stars24.cz

Jiří Ovčáček na sebe v uplynulých dnech upozornil způsobem, na který zkrátka nemůže být hrdý. Přesto neváhal na sociální síti prozradit, co jeho trapasu předcházelo.

Dec 21

Jiří Ovčáček: Průšvih žehlil u největšího fanouška prezidenta Zemana!

stars24.cz

Sám někdy působí dojmem, že je největší fanoušek prezidenta, přitom je jeho mluvčím. Jiří Ovčáček chce bezpochyby dát zapomenout na nedávný trapas.

Dec 18

Jiří Ovčáček se opil. Agresivního mluvčího měla za asistence policie odvézt sanitka!

Stars24.cz

Mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček měl být v pátek v noci převezen do nemocnice. Podle serveru aktu.cz u převozu asistovala policie, protože byl opilý a agresivní.

Nov 15

Jak teď vypadá Miloš Zeman? Ovčáček zveřejnil novou fotku!

stars24.cz

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) je po schůzce s prezidentem Milošem Zemanem překvapen, jak se jeho zdravotní stav zlepšil a v jak dobré kondici je. Fotku z jejich setkání zveřejnil na sociálních sítích mluvčí Jiří Ovčáček.

Nov 8

Miloš Zeman: Měsíc v nemocnici! Jak na tom prezident je?

Stars24.cz

V Parlamentu se dnes poprvé schází nová Poslanecká sněmovna, a to ve chvíli, kdy prezident Miloš Zeman zůstává hospitalizován v nemocnici. Jak na tom hlava státu momentálně je?

Oct 22

Jiří Ovčáček o prezidentovi: Je oslaben nemocí, ale vzdoruje!

stars24.cz

Hodně pozornosti se v posledních dnech soustředí také na Jiřího Ovčáčka, mluvčí ale o stavu prezidenta Miloše Zemana moc podrobně neinformuje. Jasno má však o pohnutkách politických rivalů hlavy státu.

Oct 21

Jiří Ovčáček jako mluvčí? Už je to s ním neúnosné, konstatují odborníci!

stars24.cz

Ostře sledované je v posledních dnech dění na Pražském hradě, respektive v okolí zdravotně indisponovaného prezidenta Miloše Zemana. Kritice je podrobován i hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

Oct 11

Miloš Zeman: Mluvčí Ovčáček vyzývá k modlitbě za prezidenta!

stars24.cz

Veřejnost stále nemá moc informací o stavu prezidenta Miloše Zemana, jemuž lidé přejí brzké uzdravení. Je totiž přinejmenším zřejmé, že nejde o žádnou banalitu. Mluvčí prezidenta se obrátil na občany s výzvou k modlitbě.

Oct 11

Miloš Zeman je druhým dnem v ÚVN: Mluvčí nemocnice prozradila aktuální stav!

Stars24.cz

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana je stabilizovaný. ČTK to dnes sdělila mluvčí Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) Jitka Zinke. V tiskové zprávě později uvedla, že o prezidenta pečuje tým zdravotníků specializovaných na intenzivní péči…

Oct 10

Miloš Zeman v nemocnici: Ovčáček sdělil další informace!

Stars24.cz

Současná hospitalizace prezidenta Miloše Zemana neohrožuje povolební vyjednávání a ústavní situaci. ČTK to dnes sdělil jeho mluvčí Jiří Ovčáček. Uvedl, že prezident nyní potřebuje klid na léčbu, o jejím průběhu a délce rozhodnou lékaři.…

Oct 8

Prezident Zeman odvolil! Mluvčí Ovčáček to doložil i fotografií!

Stars24.cz

Prezident Miloš Zeman, o jehož zdravotním stavu se v posledních dnech spekuluje, odevzdal dnes v prezidentském sídle v zámku v Lánech na Kladensku hlas ve volbách do Sněmovny. Volební komise přijela za ním. Podle předsedy komise Ivana…

Oct 5

Miloš Zeman se vrací do nemocnice? Ovčáček promluvil, pak přišel zvrat!

Stars24.cz

Velkým tématem posledních týdnů je zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana, především proto, že po volbách bude na něm, aby někoho pověřil sestavením vlády. Kolují však i nejrůznější spekulace.

Sep 21

Zeman zůstává v nemocnici: Mluvčí Ovčáček reagoval na útoky na prezidenta!

Stars24.cz

Velkým tématem posledních dní je zdravotní stav prezidenta republiky Miloše Zemana, který stále zůstává v nemocnici. Podle mluvčího navíc čelí útokům, ten se jej tak musel dnes zastat.

Apr 8

"Pozvěte hyeny!" Zeman počastoval novináře, mluvčí Ovčáček ho hájí!

stars24.cz

Miloš Zeman si ve středu během slavnostního aktu na Pražském hradě neodpustil další útok na novináře, které přirovnal k jistému druhu psovité šelmy. Prezident se za to stal terčem kritiky, jeho mluvčí ho ale hájí.

Oct 6

Jiří Ovčáček rozpoutal peklo: Tohle mu vzkázal potomek Karla IV.!

stars24.cz

Hodně ostrou dohru má tweet hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka o kanálu Dunaj-Odra-Labe a těch, kteří mnohamiliardový projekt kritizují. Navezl se totiž do předsedkyně TOP 09 Markéty Pekarové Adamové. Ona ani její kolegové si to ale…