English

Jablonec - Karviná 3:0, tři góly do půle, domácí se posunuli na druhé místo

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce hravě zvládli domácí utkání 28. ligového kola proti Karviné a po vítězství 3:0 jsou v tabulce na druhém místě. Vydrží tam minimálně do středy.

More from iDNES.cz / Sport

Dec 16

Jablonec - Karviná 0:0, zase remíza, tentokrát ovšem góly nepadly

www.idnes.cz

Fotbalisté Jablonce a Karviné si i ve druhém vzájemném ligovém zápase sezony rozdělili body za remízu. Zatímco v srpnu to bylo 1:1, tentokrát v 19. kole branky nepadly.

Oct 28

Baník - Jablonec 0:1, druhou výhru v sezoně vystřelil Chramosta

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté si proti Baníku Ostrava připsali teprve druhou ligovou výhru v aktuálním ročníku. Oba týmy se v zápase 13. kola Fortuna ligy dostaly do několika šancí a nakonec rozhodl jediným zásahem útočník Jan Chramosta, který do…

May 13

Jablonec vyzve doma Baník. Prolomí Severočeši sérii bez vítězství?

www.idnes.cz

Boje o setrvání v nejvyšší soutěži pokračují druhým z pěti kol. Jablonec by po sedmi zápasech bez vítězství potřeboval zabrat, výhra nad Ostravou by ho přiblížila k jistotě záchrany. Od hranice baráže dělí Severočechy pět bodů.

Mar 19

Fotbalisté Karviné porazili doma Olomouc B a ve druhé lize jsou třetí

www.idnes.cz

Fotbalisté Karviné zdolali v 19. kole druhé ligy olomoucké „béčko“ 1:0 a posunuli se na třetí místo. Sparta B remizovala bez branek s Chrudimí a zůstala předposlední. Táborsko hrálo s Jihlavou 1:1.

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Sep 12

Jablonec - Karviná 1:0, vzpruha před poháry, výhru zařídil Malínský

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté ukončili sérii pěti zápasů bez tříbodového zisku a v 7. kole nejvyšší soutěže porazili Karvinou 1:0. Brankou v nastavení prvního poločasu o vítězství rozhodl Tomáš Malínský.

Feb 19

Jablonec kontumačně porazil Líšeň 3:0 a je v osmifinále MOL Cupu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce postoupili bez boje do osmifinále domácího poháru. Několikrát odložený zápas 3. kola s Líšní byl na žádost druholigového brněnského klubu kontumován výsledkem 3:0 ve prospěch severočeského týmu..

Sep 12

Jablonec - Ostrava 2:0, domácí neporaženi, Baník dál čeká na výhru

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté si ve třetím kole první ligy připsali druhé vítězství a zůstávají neporažení, to Baník, kterému dali dva góly, čeká na výhru už deset zápasů. Rozhodly branky po změně stran, trefili se Schranz a Zelený.

Aug 23

Karviná - Baník Ostrava 0:0, ve slezském derby branka nepadla

iDNES.cz / Sport

Ve slezském derby v rámci 1. kola fotbalové nejvyšší soutěže diváci gól neviděli, domácí Karviná remizovala s favorizovaným Baníkem Ostrava 0:0.

Jun 10

Jablonec - Karviná 1:0, krátce po půli rozhodl Sýkora, vítězové jsou třetí

iDNES.cz

Fotbalisté Jablonce zvítězili v 29. kole první ligy nad Karvinou 1:0. Zápas rozhodl v 58. minutě Jan Sýkora. Severočeši vyhráli podruhé za sebou a před posledním kolem základní části se dostali na třetí místo tabulky. Karviná pět ligových…

Nov 3

Karviná - Jablonec 0:1, domácí prokletí trvá, rozhodl Doležal

iDNES.cz

Ani na sedmý pokus se to nepodařilo, Karviná stále čeká na domácí vítězství. S Jabloncem před vlastními fanoušky v 15. kole první ligy prohrála 0:1, bezbrankový stav změnil v 77. minutě hostující forvard Doležal.

Sep 30

Ostrava - Příbram 3:0, Baník doma umí, hotovo bylo za devět minut

iDNES.cz / Sport

Venkovní prokletí fotbalistů Příbrami trvá. Nadále platí, že na stadionech soupeřů nezískali bod a nedali ani jedinou branku, Baníku Ostrava podlehli 0:3. V dohrávce 11. kola první ligy bylo takřka rozhodnuto už v deváté minutě, trefili se…

Aug 1

Jablonec - Pjunik 0:0, domácí nedotáhli ztrátu a v Evropě brzy končí

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté se s Evropskou ligou loučí hned ve druhém předkole. V odvetě s Pjunikem Jerevan totiž doma jen remizovali 0:0 a vzhledem k tomu, že první zápas skončil 2:1, jde dál arménské mužstvo. Oba týmy dohrávaly poslední minuty…

Dec 2

Bohemians - Dukla 0:0, soužení nekončí, doma poosmé bez vítězství

iDNES.cz

Byl červenec, když fotbalisté Bohemians naposledy vyhráli domácí zápas. V 17. kole ztratili v Ďolíčku proti Dukle už poosmé za sebou. Malé pražské derby skončilo bez branek.

Nov 25

Karviná končí ve třetím kole Poháru EHF, maďarský sok vyhrál i podruhé

sport.idnes.cz

Evropské touhy házenkářů Karviné vyhasly ve třetím kole Poháru EHF. Doma podlehli maďarskému týmu Balatonfüredi KSE 33:34 a jejich vyřazení podtrhla porážka 29:32 v odvetě na palubovce soupeře.

Apr 28

Plzeň - Karviná 2:0, konečně úspěch doma, Viktoria je výhru od titulu

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté můžou v příštím utkání na Slavii získat pátý mistrovský titul. Ve 26. kole první ligy totiž na pátý pokus na jaře zvítězili doma, Karvinou zdolali díky Hořavovým gólům 2:0.

Mar 11

Jablonec - Baník 2:0, hosté trefili tyč, ale druhou půli nezvládli

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava na příčky zajišťující záchranu ztrácejí sedm bodů. V utkání 20. kola v Jablonci se dlouho drželi, měli i blíž k prvnímu gólu, ale krátce po půli inkasovali od Doležala. V závěru pak domácí výhru stvrdil Jovovič.

Sep 9

Zlín i Bohemians doma vedou, Baník bleskově srovnal duel s Jabloncem

iDNES.cz / Sport

Třemi duely hranými od 17 hodin pokračuje šesté kolo fotbalové ligy. Tým s nejhorší obranou - Baník - hraje s Jabloncem. Zlín se před premiérou v Evropské lize střetne s Teplicemi a Bohemians zkusí prolomit střeleckou mizérii proti…

Jun 20

České tenistky v prvním kole Fed Cupu vyzvou doma Španělsko

iDNES.cz / Sport

České tenistky nastoupí v prvním kole Fed Cupu v domácím prostředí proti Španělsku. Hrát se bude v termínu 11. a 12. února 2017. Rozhodl o tom los v Záhřebu.

Jan 20

Leicester končí v FA Cupu, ve třetím kole nestačil na Tottenham

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Leicesteru vypadli ve třetím kole anglického FA Cupu. Překvapení sezony Premier League a momentálně druhý tým tabulky prohrál v opakovaném utkání s prvoligovým konkurentem Tottenhamem na domácím hřišti 0:2. Prvním zápas na…