English

Šťastné pondělí: Babiš to dělá dobře. Kvůli Hamáčkovi se zapomnělo, že mu hrozí vězení

Seznam Zprávy

Vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček rozehrál zpravodajskou hru a pokusil se nás zastrašit. Piráti se zjevně bojí žen a Andrej Babiš nás začal rovnou urážet.

More from Seznam Zprávy

Feb 11

Babiš: „Jsem lídr ANO a kandidát na premiéra. Tečka“

www.seznamzpravy.cz

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš, který v sobotu obhájil pozici v čele hnutí, oznámil, že v příštích volbách do Poslanecké sněmovny bude lídrem ANO i kandidátem na premiéra. ODS považuje za hlavního soupeře.

Jan 28

Chceme, aby Andrej zůstal, zní po porážce z ANO. Sám Babiš mlžil

www.seznamzpravy.cz

Andrej Babiš odmítl odpovědět na otázky, zda i po prohře v prezidentských volbách zůstane poslancem. Straníci mu ale vyjadřují podporu.

Aug 18

Hnutí ANO má další dva kandidáty na prezidenta, tvrdí Babiš

www.seznamzpravy.cz

Sám Babiš chce své rozhodnutí ohledně kandidatury oznámit 28. října. Do té doby nebudeme nic řešit, říká Alena Schillerová.

Dec 3

Policie: Seznam Zprávy se vůči Hamáčkovi nedopustily pomluvy

Seznam Zprávy

Národní centrála boje s organizovaným zločinem odložila trestní oznámení, které letos v květnu podal na reportéry Seznam Zpráv vicepremiér Jan Hamáček. Okolnosti jeho cesty do Moskvy naopak nadále vyšetřuje.

Sep 30

Hamáček: Až se Babiš vzdá premiéra, bude se na ANO stát fronta. I já bych jednal

Seznam Zprávy

Takovou situaci jako před letošními sněmovními volbami ČSSD nepamatuje. I když její lídři nešetří sebevědomím, straně poprvé reálně hrozí, že vypadne z Poslanecké sněmovny. Co stojí za pádem strany?

Sep 27

ANO si prosadilo rozpočet na příští rok. Navzdory ministrům za ČSSD

Seznam Zprávy

Vláda schválila rozpočet na příští rok se schodkem 376,6 miliard korun. Návrh ale nepodpořili ministři za ČSSD. Sněmovna ve stávajícím složení jej už neschválí.

Sep 24

Babiš: ANO do prezidentských voleb postaví kandidáta, konkrétní jméno prý nemá

Seznam Zprávy

Vládní hnutí ANO postaví do prezidentských voleb v roce 2023 vlastního kandidáta. Dnes to při otevření železniční stanice Praha-Zahradní Město řekl premiér a předseda ANO Andrej Babiš.

Aug 2

ČSSD na poslední chvíli sháněla kandidáty. Ulovila bývalou tvář ANO

Seznam Zprávy

Na hradě, ale bez silné družiny svých spolustraníků. Jihomoravští sociální demokraté na brněnském Špilberku představili na poslední chvíli upravovanou kandidátku do sněmovních voleb.

May 20

Proti Hamáčkovi mluví Zeman i šéf tajné služby

Seznam Zprávy

Vysvětlení Hamáčkovy cesty do Moskvy dostalo za posledních pět dnů tři tvrdé rány: od prezidenta Miloše Zemana, pak od Národní centrály proti organizovanému zločinu a ve středu v Senátu od šéfa Vojenského zpravodajství.

May 14

Hamáčkovi kritici zakládají vlastní platformu. Čekají, jak ČSSD dopadne u voleb

Seznam Zprávy

Předseda ČSSD odstřihává od moci své kritiky a názorové oponenty. Ti začínají připravovat vlastní plán pro tuzemskou levici.

May 10

Šťastné pondělí: Babiš to dělá dobře. Kvůli Hamáčkovi se zapomnělo, že mu hrozí vězení

Seznam Zprávy

Vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček rozehrál zpravodajskou hru a pokusil se nás zastrašit. Piráti se zjevně bojí žen a Andrej Babiš nás začal rovnou urážet.

May 6

Kolář o Hamáčkovi: Trumbera a nedouk. Ztrapnil nás před celým světem

Seznam Zprávy

Seznam Zprávy přinesly svědectví člena ČSSD, kterému vicepremiér Jan Hamáček potvrdil, že skutečně hodlal vycestovat do Moskvy kvůli Sputniku. Jak reálná by taková cesta byla? Odpovídal bývalý velvyslanec v Moskvě.

May 5

O Hamáčkovi chce za zavřenými dveřmi znovu jednat jak ČSSD, tak opozice

Seznam Zprávy

Vedení ČSSD ráno vystoupilo ve Sněmovně s tím, že dále stojí za svým předsedou Janem Hamáčkem. Nová zjištění Seznam Zpráv ke kauze Vrbětice označili za nesmysl. Chtějí, aby dnes pokračovalo uzavřené jednání sněmovny na toto téma.

May 4

Tajné jednání o Hamáčkovi skončilo blamáží. Poslanci se hádají, kdo za to může

Seznam Zprávy

Uzavřené jednání o cestě ministra vnitra Jana Hamáčka skončilo neslavně. Po hodině a půl jednání bod skončil, aniž by vystoupili šéfové zpravodajských služeb.

May 4

Tajná schůze o Hamáčkovi bez verdiktu. Zpravodajci ani nedostali slovo

Seznam Zprávy

Na jednání přijeli také šéfové tajných služeb. Nakonec se ale vůbec nedostali ke slovu. Během schůze za zavřenými dveřmi mluvil pouze vicepremiér Jan Hamáček.

Apr 8

Sjezd ČSSD: Proti Hamáčkovi se na poslední chvíli spojili dva vyzyvatelé

Seznam Zprávy

Den před volebním sjezdem ČSSD oznámili dva kandidáti na předsedu, že se rozhodli spojit síly proti obhajujícímu Janu Hamáčkovi.

Feb 22

Jan Hamáček bude obhajovat funkci předsedy ČSSD

Seznam Zprávy

Před týdnem už svou kandidaturu na šéfa sociálních demokratů oznámil místopředseda ČSSD a ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček.

Feb 20

Babiš se vložil do výběrů testů pro děti. Žádá po Hamáčkovi vysvětlení

Seznam Zprávy

Premiér Andrej Babiš chce vysvětlení po ministru Janu Hamáčkovi, proč vybral v miliardovém tendru na antigenní testování firmu, která nesplnila nastavené podmínky.

Nov 26

Babiš: Hamáček slíbil, že ČSSD rozpočet podpoří

www.seznamzpravy.cz

Premiér jen obtížně shání podporu pro návrh státního rozpočtu na příští rok. V rozpočtovém výboru nebyla pro ani koaliční ČSSD, podle Babiše ale rozpočet nakonec podpoří.

Nov 19

Jediné hlasování, které rozhodne o Hamáčkovi

Seznam Zprávy

Chudým brát a bohatým dávat. Takové jsou výsledky spolupráce ČSSD s Andrejem Babišem v roli premiéra.