English

Czech Ham United i šílení rozhodčí. Jaké příběhy psala Premier League?

Seznam Zprávy

Nejvíce na pandemii koronaviru doplatil Liverpool FC. Ztráta obávaných fans kvůli zavřeným stadionům, ofenzivní hvězdy z formy, řada zranění, spořivé vedení klubu - to vše vedlo k pádu střemhlav tabulkou.

More from Seznam Zprávy

Mar 7

TMBK: Fotbalisté Liverpoolu přijeli do Prahy. Bohužel zrovna dnes

www.seznamzpravy.cz

Naštvaní zemědělci si pro kydání hnoje před Úřad vlády vybrali jedinčný den. Do Prahy přijíždí vážená fotbalová delegace z Liverpoolu. Fotbal vs. traktory očima TMBK pro Seznam Zprávy.

Feb 6

Skončí Manchester City v Premier League? Liga klub viní z finančních přečinů

www.seznamzpravy.cz

Vedení nejvyšší anglické fotbalové ligové soutěže předalo případ nezávislé vyšetřovací komisi. Slavnému klubu reálně hrozí peněžitý trest, nebo dokonce i vyloučení.

Oct 27

Souček prožívá šťastné dny. Narodila se mu další dcera a West Ham stoupá

Seznam Zprávy

West Hamu, anglickému klubu, který spoluvlastní Daniel Křetínský, se podařilo vyškrábat se v Premier League do horní poloviny tabulky.

Apr 8

Reds, nebo City? Přetahovaná o titul v Premier League je tady

www.seznamzpravy.cz

Anglická Premier League směřuje do strhujícího finiše. Hegemoni posledních let Manchester City a Liverpool se opět po roce přetahují o mistrovský titul. Už v neděli se napřímo utkají o průběžné prvenství. Na které hráče vsadit?

Feb 24

Nová éra fotbalu. Manchester City bude mít stadion s neomezenou kapacitou

www.seznamzpravy.cz

Nejde o žádný laciný vtip. Lídr anglické Premier League ve spolupráci s technologickými odborníky ze Sony chystá unikátní projekt. Ten má za cíl vybudovat pro fanoušky historicky první virtuální stadion.

Jan 21

Coutinho-mánie zachvátila Premier League

Seznam Zprávy

Po dlouhé době to vypadá na kompletní kolo, tedy hned 10 zápasů Premier League. Pátek servíruje „záchranářskou“ předehrávku mezi Watfordem a Norwichem. Nejžhavější Fantasy zboží se jmenuje Coutinho! Čím zaujal 400 tisíc manažerů?

Jan 13

Pololetní známkování Premier League

Seznam Zprávy

Anglická Premier League vkročila do druhého poločasu. Jak si na podzim vedla desítka nejlepších, hodnotí Karel Tvaroh.

Dec 16

Covid úřaduje v Premier League. Vsaďte na Arsenal, pokud bude hrát

Seznam Zprávy

Po úvodních 3 kolech měli poslední Gunners v tabulce 0 bodů, skóre 0:9 a byli všem pro smích. Nyní sice evidují trable s kapitánskou páskou, ale omlazený tým funguje na výbornou. Jenže nad osudem „zdravé“ Premier League se smráká.

Dec 14

Covidové peklo v Premier League obrátilo strategii naruby

Seznam Zprávy

Hra Fantasy má být zdrojem zábavy. Totéž platí o sledování Premier League. Nejnovější covidové nálezy mezi hráči ale zasévají sémě nejistoty. Karel Tvaroh se zamýšlí nad univerzálními pravidly pro zachování si duševního zdraví.

Dec 2

Coufal a Souček v nepoznané situaci. Role Čechů ve West Hamu se změnila

Seznam Zprávy

Tomáš Souček i Vladimír Coufal dokázali svými stabilními výkony pozvednout kdysi skomírající londýnský velkoklub. Současný West Ham je podle „Elo“ modelu na svém historickém maximu. Jaká je aktuální role Čechů v rozjetém mužstvu?

Nov 8

City zničili United, Vydra obral Chelsea a Souček a spol. zdolali Liverpool

Seznam Zprávy

Citizens se ani nenadřeli a svého městského rivala zašlapali do země. Chelsea a Liverpool, tedy další konkurenti v boji o titul, zaváhali. A prsty v tom měli v obou případech čeští reprezentanti. Víkend s Premier League nenudil.

Oct 28

Bude Křetínský šéfem Součka? Majitel Sparty chce koupit West Ham United

Seznam Zprávy

Křetínský vlastní od roku 2004 společně se skupinou J&T fotbalový klub AC Sparta Praha. V minulosti média psala o jeho zájmu o anglickou Chelsea a italské kluby AC Milán a AS Řím.

Aug 24

Kladiva se splašila, parta kolem Součka s Coufalem drtí Premier League

Seznam Zprávy

Stoprocentní bodový zisk, osm vstřelených branek a průběžné vedení v rámci čerstvě rozjeté Premier League. Bilance londýnského West Hamu po úvodu soutěže nemohla být růžovější. V čem tkví náhlý vzestup Hammers?

Jun 16

Na Euru jde Souček za postupem. Začínal v útoku a West Ham ho má na splátky

Seznam Zprávy

Každá hvězda se někde narodila. Tomáše Součka vzývají nyní příznivci české reprezentace na Euru, West Hamu v Premier League, doma nejvíc slávisté. Ale doslova zlatým pokladem se stal i pro klub z Havlíčkova Brodu, kde začínal.

May 23

Czech Ham United i šílení rozhodčí. Jaké příběhy psala Premier League?

Seznam Zprávy

Nejvíce na pandemii koronaviru doplatil Liverpool FC. Ztráta obávaných fans kvůli zavřeným stadionům, ofenzivní hvězdy z formy, řada zranění, spořivé vedení klubu - to vše vedlo k pádu střemhlav tabulkou.

Feb 23

Terminátor Souček za West Ham cedí krev. A fanoušci ho milují

Seznam Zprávy

Jako sovětský pěšák na předměstí Berlína v závěru druhé světové války vypadal Tomáš Souček při zápase West Hamu s rivalem z Tottenhamu. Český reprezentant svou obětavostí ještě víc upevnil své prominentní místo v srdcích fandů.

Jul 7

Tomáš Souček v Premier League boduje. Další skoky z Anglie do Slavie a zpět by mu neprospěly

Seznam Zprávy

Tomáš Souček už se v Premier League zapsal opravdu skvěle. A i v případě sestupu West Hamu by v Anglii pravděpodobně našel velmi dobré angažmá. Na tom se tentokrát shodli debatéři v čerstvé epizodě podcastu Angličan.

May 12

Známe výši předběžného účtu za nedohrání Premier League

www.seznamzpravy.cz

Je tu klíčový týden, kdy se rozhoduje o osudu nejvyšší anglické fotbalové soutěže. Za nedodržení smlouvy o televizních právech by kluby musely vracet astronomické sumy. Mezitím byl už třetí fotbalista Brightonu pozitivně testován.

Apr 19

Premier League plánuje návrat. Kdy a za jakých podmínek?

Seznam Zprávy

Nejlepší a rozhodně nejbohatší fotbalová liga světa již plánuje návrat hráčů na trávníky. Podle posledních informací se tak má stát v polovině června. Zasloužil se o to i dopis od UEFA.

Mar 31

Audio: Premier League je silně návyková. Potřebujeme ji a ona nás

www.seznamzpravy.cz

Pokud se letošní sezona Premier League nebude moci dohrát do konce června, měla by se zrušit, myslí se kapitán Tottenhamu a anglické fotbalové reprezentace Harry Kane. Stále ale existuje „divoký“ plán, jak ročník dohrát.