English

Slavia ve svém jediném utkání v přípravě remizovala, gól dal Stanciu

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté ve svém jediném přípravném utkání před startem nového ročníku remizovali. V rakouském Ottensheimu nedaleko Lince hráli s Piast Gliwice 1:1. Generálka na novou sezonu výsledkově nevyšla ani dalším prvoligovým týmům.…

More from iDNES.cz / Sport

Mar 17

Slavia - Liberec 3:0, domácí odskočili až v závěru. Pomohlo jim břevno i Staněk

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté porazili v duelu 25. kola na domácím stadionu Liberec o tři góly. Konečný rozdíl ve skóre však dost dobře neodpovídá dění na hřišti. Dva góly dal Jurečka, jeden z nich z penalty. Trefil se také střídající Chytil.

Mar 9

Liberec - Karviná 1:0, jediný gól vstřelil v závěru z penalty Rabušic

iDNES.cz / Sport

Měli hodně šancí, gól ale nakonec vstřelili pouze z pokutového kopu. Fotbalisté Liberce zásluhou útočníka Rabušice porazili Karvinou, která i po 24. kole zůstává na posledním místě tabulky Fortuna ligy.

Aug 20

Slavia - Baník 1:0, Tijani rozhodl, ale neslavil. Liga má jediný stoprocentní tým

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté jsou posledním stoprocentním týmem ligy. V pátém kolem doma navzdory osmi změnám v základní sestavě přetlačili Baník Ostrava 1:0. Jedinou branku před výbornou kulisou na nově položeném trávníku vstřelil proti svému…

Feb 11

Liberec - Slovácko 0:1, až v nastavení dal jediný gól hostující Mihálik

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka zvítězili v 19. kole Fortuna ligy v Liberci 1:0. Souboj sousedů z tabulky rozhodl na konci druhé minuty nastavení střídající Ondřej Mihálik.

Oct 2

Slavia - Liberec 3:0, hotovo za půl hodiny, zářili Ousou se Ševčíkem

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se po 10. kole Fortuna ligy dotáhli na vedoucí Plzeň, jež má duel k dobru, na rozdíl jediného bodu. Slovan Liberec doma zdolali hladce 3:0, všechny branky vstřelili v rozmezí 16. a 29. minuty.

Mar 13

Liberec - Slavia 1:0, výhra v deseti i bez střely na bránu, rozhodl vlastní gól

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slavie koušou teprve třetí ligovou porážku sezony a cestu za další obhajobou mistrovského titulu si zkomplikovali. U Nisy v Liberci prohráli šest kol před koncem základní části 0:1 a v tabulce klesli na druhou příčku.

Nov 4

Slavia - M. Haifa 1:0, v bouřlivé kulise jediný gól, dal ho Kuchta

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté oplatili Maccabi Haifa porážku z Izraele a před bouřlivou kulisou v Edenu vyhráli čtvrtý zápas v Evropské konferenční lize 1:0. Krátce po změně stran rozhodl gól útočníka Kuchty.

Apr 18

Liberec - Slavia 0:1, bojovný zápas, hosté vyhráli díky penaltě v závěru

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se po konci v Evropské lize vrátili do české nejvyšší soutěže vítězstvím 1:0 nad Libercem. Zápas 27. kola rozhodl v 84. minutě z penalty Ondřej Kúdela.

Dec 13

Slavia - Liberec 3:0, výhru řídili Sima s Olayinkou, mistr vede o pět bodů

iDNES.cz / Sport

Slavia si v souboji dvou pohárových zástupců snadno poradila s Libercem, který v 11. ligovém kole sestřelili útočníci z ciziny: dva góly dal talent Sima, další přidal Olayinka. Domácí vyhráli 3:0.

Dec 8

Jediný tým, s kterým Leverkusen padl. Slavia zabojuje o první místo

iDNES.cz / Sport

Na čele bundesligy ztrácejí pouhý bod na vedoucí Bayern Mnichov a v kolonce porážek jim v domácí soutěži dál svítí nula. Fotbalisté Leverkusenu prohráli v aktuální sezoně jediný zápas se Slavií a říjnový výsledek 0:1 jí budou chtít v…

Dec 6

Liberec - Slavia 0:3, jasná záležitost lídra, dva góly zařídil Škoda

iDNES.cz / Sport

Tři góly, k tomu neproměněná penalta. Slávističtí fotbalisté si v předehrávce 19. kola Fortuna ligy poradili s domácím Libercem, kde vyhráli 3:0. Kapitán Škoda dal gól a na jeden přihrál Traorému. Dvě asistence měl Stanciu, skóroval i…

Aug 10

Slavia - Liberec 1:0, duel bez diváků rozhodl Masopust, Stanciu nezářil

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté ani napopáté v novém ročníku nejvyšší soutěže neprohráli a zůstávají první v tabulce. Před prázdným hledištěm v Edenu porazili v sobotu večer Liberec 1:0.

May 4

Liberec - Slavia 0:0, zlepšení po půli nestačilo, lídr pouze remizoval

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté v úvodu nadstavbové části první ligy remizovali v Liberci 0:0 a jejich náskok na čele skupiny o titul před Plzní se může v neděli smrsknout na dva body. Největší šanci mrazivého večera neproměnil útočník Olayinka.

Oct 21

Liberec - Slavia 0:1, hosté se vrací do čela, rozhodl brzký gól Stocha

iDNES.cz / Sport

Běžela třetí minuta, když se k rozehrávce přímého kopu postavil Miroslav Stoch a technickým pokusem otevřel skóre. Nakonec to byl ale gól jediný. Fotbalisté Slavie zvítězili ve 12. kole Fortuna ligy v Liberci 1:0 a v tabulce jim patří…

Jul 30

Plzeň - Liberec 1:0, mistr i podruhé vítězně, jediný gól dal Krmenčík

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté si Slavii a Spartu v tabulce utéct nenechali. V dohrávce 2. kola vydřeli vítězství nad houževnatým Libercem, jediný gól dal po hodině hry Krmenčík po akci z levé strany.

Apr 22

Liberec - Slavia 0:0, jen tyč, hostům klesly naděje na obhajobu titulu

iDNES.cz / Sport

Ne, kdepak. Slávističtí fotbalisté šlágr 25. kola v Liberci vítězně nezvládli a jejich naděje na obhajobu titulu se po bezbrankové remíze snížila, na vedoucí Plzeň ztrácejí sedm bodů. V Liberci měli málo šancí, Hušbauer trefil tyč a…

Sep 19

Slavia - Liberec 1:0, první výhru pod koučem Šilhavým zařídil Škoda

iDNES.cz / Sport

Trenér slávistických fotbalistů Jaroslav Šilhavý si užil vítěznou domácí premiéru. Jeho tým v utkání 7. ligového kola porazil Liberec gólem Milana Škody 1:0 a vyšvihl se do horní poloviny tabulky.

Feb 19

Jihlava - Slavia 0:0, hosté zahodili hromadu šancí, pak mohli i prohrát

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté byli dlouho lepším týmem, ale kvůli neschopnosti v koncovce poprvé na jaře ztratili body. V 18. kole první ligy remizovali v Jihlavě 0:0 a na třetí Mladou Boleslav, která hraje v neděli na Spartě, se bodově nedotáhli.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Jul 12

Slavia nasadila v přípravě poprvé střelce Škodu, s Ufou ale hrála 0:0

iDNES.cz / Sport

Útočník fotbalové Slavie Milan Škoda nastoupil po zranění poprvé do přípravného zápasu. Jeho přítomnost ale pražskému klubu příliš nepomohla, Slavia totiž v rámci rakouského soustředění hrála s ruskou Ufou bez branek. Škoda odehrál 57…