English

Liberec - Sparta 0:5, demolice po půli, zaveleli k ní Karabec s Hložkem

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté tak pohodový zápas v Liberci ještě nezažili. Po absolutní převaze utkání druhého kola Fortuna ligy vyhráli 5:0. Domácí za stavu 0:1 přišli o Gebre Selassieho, který byl po dvou žlutých kartách za fauly vyloučen.

More from iDNES.cz / Sport

Sep 3

Liberec - Sparta 0:2, domácí se dlouho drželi, pak přišel Haraslín a rozhodl

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté hodinu odpočívali, pak zabrali a Haraslín dal dva góly. V 7. kole Fortuna ligy nakonec v Liberci s přehledem vyhráli 2:0. Domácí sbírali jen fauly, žluté karty i jednu červenou, ale do vyložené šance se za celé utkání…

Apr 1

Ostrava - Liberec 0:0, domácí trápil Vliegen, hosté dohráli v deseti

www.idnes.cz

Fotbalisté Ostravy ve 25. kole nejvyšší soutěže doma s Libercem remizovali 0:0. Baník měl ve druhém poločase velkou převahu, zvýrazněnou vyloučením hostujícího Dominika Preislera v 65. minutě, ale skórovat nedokázal. Oba týmy v nejvyšší…

Nov 30

Fotbalisté Liberce už bez Talovjerova vstupují do zimní ligy

www.idnes.cz

Po sobotním domácím vítězství 4:1 v osmifinále MOL Cupu nad Olomoucí pokračují fotbalisté Slovanu Liberec v přípravě na jarní část první ligy Svěřence trenéra Luboše Kozla čekají v nadcházejících dvou týdnech kromě tréninkového režimu také…

Oct 9

Liberec - Ostrava 0:0, domácí hrozili i v deseti, zmar Baníku trvá

www.idnes.cz

Ačkoli hráli víc než poločas bez vyloučeného Gebre Selassieho, byli liberečtí fotbalisté proti ostravskému Baníku nebezpeční. I hosté měli na severu Čech šance, ale početní převahu nezužitkovali. Zápas 11. kola Fortuna ligy tak skončil…

Apr 9

Bohemians - Liberec 0:0, domácí posedmé bez výhry, jednou trefili břevno

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians ani v prvním domácím utkání pod trenérem Jaroslavem Veselým nezvítězili a s Libercem se rozešli smírně 0:0. Pro hosty šlo o třetí ztrátu v řadě, účasti v elitní skupině o titul se dvě kola před koncem nepřiblížili.

Aug 18

Fotbalisté Celtiku jsou na cestě do Evropské ligy, poradili si s Alkmaarem

www.idnes.cz

Fotbalisté Celtiku Glasgow porazili v úvodním utkání čtvrtého předkola Evropské ligy Alkmaar 2:0. Odveta v Nizozemsku čeká skotský celek, který si v předchozí fázi soutěže poradil s Jabloncem, příští týden.

Jan 27

Fotbalisté Liberce hrají v Ostravě. Kdo se přiblíží ke špičce ligy?

iDNES.cz

Fotbalisty Liberce čeká přímý souboj o páté místo v prvoligové tabulce. V dohrávaném utkání 9. kola, na podzim odloženého kvůli koronaviru, se od 16 hodin představí na hřišti Baníku Ostrava.

Nov 25

Fotbalisté Hoffenheimu se před Evropskou ligou v Liberci uzdravují

iDNES.cz

Fotbalisté Hoffenheimu, kteří se ve čtvrtek večer představí v Evropské lize v Liberci, mohou vyrazit pod Ještěd v téměř plné síle. Německým celkem se v minulých týdnech prohnala vlna nákazy koronavirem, která kosila hráče i realizační tým,…

Jul 22

Fotbalisté první domácí zápas Ligy národů odehrají v Olomouci

iDNES.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace vstoupí do druhého ročníku Ligy národů 4. září proti Slovensku v Bratislavě a první domácí utkání ji čeká 7. září v Olomouci se Skotskem. O upřesnění dějišť dnes informovalo vedení národního týmu.

Feb 15

Sparta - Liberec 0:2, úvod jara domácí zpackali, ztrestal je Malinský

iDNES.cz / Sport

Na jaře mají co napravovat, ale první krok fotbalistům Sparty hrubě nevyšel: s Libercem doma po mizerném výkonu prohráli 0:2. V neúplné tabulce tak klesli na páté místo, mají stejně bodů jako šesté Budějovice.

May 3

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy díky výhře 2:0 nad Burnley ve 37. kole Premier League. Za poražené hrál dvacet minut Matěj Vydra.

Dec 15

Bohemians - Liberec 0:0, sedmá remíza pro oba, domácí poosmé nevyhráli

iDNES.cz

Ani na závěr podzimu si fotbalisté Bohemians 1905 náladu nezlepšili, nezvítězili poosmé v řadě a stejně jako Liberec si připisují sedmý nerozhodný výsledek v ročníku. Duel 19. kola skončil 0:0.

May 26

Bohemians - Sparta 0:0, bezradný výkon hostů, více šancí měli domácí

iDNES.cz

Fotbalisté Sparty se budou muset v příští sezoně o účast v Evropské lize bít ve zrádné kvalifikaci. V posledním kole domácí soutěže nevybojovali třetí místo, oni dokonce na hřišti Bohemians ani nevyhráli. Utkání v Ďolíčku skončilo bez…

Mar 1

Fotbalisté Liberce doplnili sestavu čtvrtfinalistů domácího poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se stali posledními čtvrtfinalisty domácího poháru. V dohrávaném utkání osmifinále zvítězili na půdě druholigového Táborska 3:1.

Nov 6

Liberec - Sparta 0:0, domácí přesilovku po Dočkalově zkratu nevyužili

iDNES.cz / Sport

Popáté za sebou odjíždějí sparťanští fotbalisté z Liberce bez vítězství. Na stadionu U Nisy hráli celý druhý poločas bez vyloučeného Bořka Dočkala a domů si odvážejí alespoň bod za bezbrankovou remízu. V tabulce po 13. kole zůstávají pátí.

Sep 26

Fotbalisté Liberce zůstávají v karanténě. Stihnou Evropskou ligu?

fotbal.idnes.cz

Dál zůstávají v karanténě, pořád nemohou trénovat. Přesto v Liberci věří, že se zdravotní stav fotbalistů zlepší a že odehrají čtvrteční domácí zápas základní skupiny Evropské ligy s PAOK Soluň.

Aug 18

Larnaka - Liberec 0:1, postup do Evropské ligy přiblížil Coufal

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté pokračují v parádním tažení pohárovou kvalifikací. V úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy na hřišti AEK Larnaka zvítězili 1:0. Po půlhodině se po centru Bartošáka prosadil Coufal, pohárový střelec.

May 5

Ve finále Evropské ligy si to rozdají fotbalisté Liverpoolu a Sevilly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liverpoolu se postarali o to, že finálové duely evropských pohárů nebudou čistě španělskou záležitostí. V odvetě semifinále Evropské ligy zdolali Villarreal 3:0 a ve finále změří 18. května v Basileji síly se Sevillou. Ta po…

Nov 22

Liberec - Sparta 1:0, rušný zápas po hodině rozhodl domácí Delarge

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté už v první lize nejsou první. V jednom ze šlágrů 14. kola podlehli v Liberci 0:1 a z čela tabulky, kde byli od 9. srpna, je sesadila Plzeň. Sparťané byli v Liberci většinu utkání aktivnější, jenže neproměnili šance a…

Jul 9

Fotbalisté Boleslavi se v předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem

iDNES.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve druhém předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem. Norský celek vyřadil albánský Partizani Tirana, když po domácí výhře 3:1 v odvetě vyhrál 1:0 gólem v nastavení v podání obránce Valsvika.