English

TNS - Plzeň 4:2, soupeř dal dvě penalty, debakl mírnili Beauguel a Ba Loua

iDNES.cz / Sport

Tak tohle se vůbec nepovedlo. Plzeňští fotbalisté si z Walesu odváží debakl 2:4 z úvodního zápasu 3. předkola Konferenční ligy s týmem The New Saints. Tři branky, z toho dvě penalty, dal Declan McManus. Výsledek se podařilo zmírnit až…

More from iDNES.cz / Sport

Feb 23

Hratelný soupeř. Plzeň jde na Servette, v osmifinále Konferenční ligy začne venku

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se v osmifinále Konferenční ligy utkají se Servette Ženeva, rozhodl o tom los v sídle UEFA v Nyonu. V osudí číhal například Ajax Amsterdam, lísteček se jménem Viktorie ale přišel na řadu při první možné příležitosti.

Aug 31

Plzeň - Kostanaj 3:0, opět vítězství, Viktoria jde do Konferenční ligy

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté postoupili do skupiny Konferenční ligy. V odvetě play off snadno porazili kazachstánský celek Tobol Kostanaj 3:0 a po úvodním vítězství 2:1 si poprvé zahrají hlavní fázi třetí pohárové soutěže UEFA. Soupeře se dozví při…

Jun 24

Fotbalistům Osasuny hrozí za korupční aféru vyloučení z Konferenční ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalovému klubu Osasuna Pamplona hrozí vyloučení z příštího ročníku Evropské konferenční ligy. Vedení sedmého týmu uplynulé sezony španělské ligy informovalo na svém webu, že o možném trestu dostalo vyrozumění od UEFA. Důvodem vyloučení…

Nov 7

Fiorentina s Barákem zahájí play off Evropské konferenční ligy proti Braze

www.idnes.cz

Fotbalisté Fiorentiny s reprezentačním záložníkem Antonínem Barákem narazí ve 1. vyřazovacím kole Evropské konferenční ligy na portugalskou Bragu. Norské Bodö/Glimt, ve kterém působí osmnáctiletý obránce Lucas Kubr, se utká s Lechem Poznaň.

Sep 7

Finále Evropské konferenční ligy v Česku? Fousek bude jednat s UEFA

www.idnes.cz

Podle předsedy Fotbalové asociace ČR Petra Fouska Česko uvažuje o pořádání finále Evropské konferenční ligy v roce 2023, nebo 2024. Jednáním o této možnosti s Unií evropských fotbalových asociací (UEFA) ho pověřil výkonný výbor FAČR.

Aug 18

Fotbalisté Celtiku jsou na cestě do Evropské ligy, poradili si s Alkmaarem

www.idnes.cz

Fotbalisté Celtiku Glasgow porazili v úvodním utkání čtvrtého předkola Evropské ligy Alkmaar 2:0. Odveta v Nizozemsku čeká skotský celek, který si v předchozí fázi soutěže poradil s Jabloncem, příští týden.

Aug 16

Ba Loua pomůže Plzni proti CSKA Sofia, pak odejde do Poznaně

iDNES.cz / Sport

Adriel Ba Loua opustí po odehrání 4. předkola Evropské konferenční ligy Plzeň a posílí fotbalisty Lechu Poznaň. Západočeský klub o tom informoval na svém webu, přestupovou sumu nezveřejnil.

Aug 5

TNS - Plzeň 4:2, soupeř dal dvě penalty, debakl mírnili Beauguel a Ba Loua

iDNES.cz / Sport

Tak tohle se vůbec nepovedlo. Plzeňští fotbalisté si z Walesu odváží debakl 2:4 z úvodního zápasu 3. předkola Konferenční ligy s týmem The New Saints. Tři branky, z toho dvě penalty, dal Declan McManus. Výsledek se podařilo zmírnit až…

Apr 14

Káčerova přihrávka před prázdnou? Byl to pro mě dáreček, rozplýval se Ba Loua

iDNES.cz / Sport

Neplatí za vyhlášeného kanonýra, branky střílí spíš vzácně. Ve své první sezoně za Plzeň ale Adriel Ba Loua gólově pookřál, ve středeční dohrávce pomohl Viktorii k ligové výhře 2:0 nad zlínskými fotbalisty už svým čtvrtým zásahem v sezoně.

Apr 14

Plzeň - Zlín 2:0, dohrávku zvládli domácí v pohodě, trefili se Beauguel a Ba Loua

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté v dohrávce 24. kola Fortuna ligy porazila Fastav Zlín 2:0. Po půlhodině otevřel skóre Beauguel po rohu, krátce po přestávce se po akci Káčera trefil Ba Loua.

Aug 1

Chci prostě vyhrávat, říká posila plzeňské zálohy Ba Loua

iDNES.cz / Sport

Pocítí velkou změnu. V ambicích, tlaku, kvalitě spoluhráčů i taktickém stylu. Ofenzivní záložník Adriel D’Avila Ba Loua si musí po přestupu zvykat na spoustu nového. „Ale jsem fakt nažhavený,“ neskrývá nejnovější přírůstek plzeňské…

Jul 29

Po Stanciovi měl nejvíc asistencí. Ba Loua podepsal smlouvu v Plzni

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Plzeň má čtvrtou posilu. Tříletou smlouvu podepsal žádaný křídelník Adriel Ba Loua z Karviné. „Jde o velmi zajímavého hráče do ofenzivy, který má obrovský potenciál," prohlásil generální manažer Adolf Šádek.

Jun 8

Ba Loua dál čeká na první gól. Potřebuju být agresivnější a zlepšit střelbu

www.idnes.cz

Nejméně tři hodně slibné šance měl karvinských záložník Adriel Ba Loua, jenže stejně jako jeho spoluhráči neuspěl... Fotbalisté MFK Karviná remizovali s Českými Budějovicemi 0:0 a klesli na čtrnáctou, barážovou příčku.

May 19

Čtvrtá posila pro Plzeň. Na cestě je karvinské křídlo Ba Loua

iDNES.cz / Sport

Karvinský fotbalista Adriel Ba Loua by mohl být další posilou Viktorie Plzeň. Křídelního ofenzivního hráče zástupci klubu dlouhodobě sledují, přestoupit by mohl v létě.

May 28

Ba Loua z Karviné, nový ligový mistr přihrávek. Výjimečný talent, říká kouč

iDNES.cz / Sport

Posledních pět kol základní části byl k nepřehlédnutí. Zářil při nečekané výhře 3:1 na Spartě, povedly se mu i ostatní zápasy. Karvinský fotbalista Adriel Ba Loua je novým ligovým králem asistencí.

May 3

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy díky výhře 2:0 nad Burnley ve 37. kole Premier League. Za poražené hrál dvacet minut Matěj Vydra.

Apr 7

Musíme držet koučovo tempo, nabádá karvinský útočník Ba Loua

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté MFK Karviná ve středečním čtvrtfinálovém utkání domácího poháru sice dostali od pražské Slavie výprask 0:5, ale útočník Adriel Ba Loua se upíná k minulé ligové výhře 2:0 nad ostravským Baníkem.

Sep 5

Karvinský hit Ba Loua si hned získal fandy: Už se těším na další zápas

iDNES.cz / Sport

Je rychlý, hbitý. Umí pohotově vystřelit. Nebojí se soubojů jeden na jednoho. To vše předvedl karvinský fotbalista Adriel D´Avila Ba Loua při premiéře v nejvyšší české soutěži.

May 5

Ve finále Evropské ligy si to rozdají fotbalisté Liverpoolu a Sevilly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liverpoolu se postarali o to, že finálové duely evropských pohárů nebudou čistě španělskou záležitostí. V odvetě semifinále Evropské ligy zdolali Villarreal 3:0 a ve finále změří 18. května v Basileji síly se Sevillou. Ta po…

Jul 9

Fotbalisté Boleslavi se v předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem

iDNES.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve druhém předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem. Norský celek vyřadil albánský Partizani Tirana, když po domácí výhře 3:1 v odvetě vyhrál 1:0 gólem v nastavení v podání obránce Valsvika.