English

Z klubu v troskách přichází Messi do Paříže, kde místo peněz řeší ambice

Seznam Zprávy

Fotbaloví fanoušci jsou u vytržení. Lionel Messi, podle mnohých nejlepší fotbalista všech dob, mění dres. S Barcelonou ho přitom měli spojeného pevně jako třeba Eiffelovku s Paříží. Právě tato metropole bude Messiho novým domovem.

More from Seznam Zprávy

Jun 20

Je lepší než Messi, říkají. Španělský talent už v 16 letech září na Euru

Seznam Zprávy

Lamine Yamal je výjimečný talent. V prvním týmu Barcelony debutoval ve věku 15 let, 9 měsíců a 16 dní. O necelý půlrok později poprvé nastoupil ve španělské reprezentaci a nyní zažívá evropskou premiéru na šampionátu v Německu.

May 24

Podívejte se: Legendární ubrousek, na který se Messi upsal Barceloně

Seznam Zprávy

Vydražil se ubrousek, který mladému Lionelovi Messimu zajistil kariéru v klubu, kde vydělal přes miliardu eur a zrodil fotbalovou hvězdu a fenomén. Překonal tak i svůj odhad ceny a přehoupl se přes 20 milionů.

Mar 18

Použitý ubrousek za 14 milionů? Messi ho upsal Barceloně, teď ho draží

www.seznamzpravy.cz

Draží se předmět, který nejenže mladému klukovi zajistil kariéru v klubu, kde si přišel na více než miliardu eur, ale pro miliony fanoušků znamenal zrod fotbalové hvězdy a fenoménu. Odhad ceny by tak mohl ještě dalece překonat.

Jan 28

Barcelona dostala doma pět gólů poprvé po 60 letech. Xavi oznámil konec

www.seznamzpravy.cz

Pět obdržených gólů na domácím hřišti znamená konec pro trenéra Barcelony Xaviho. Po sobotní porážce ztrácí katalánský klub na vedoucí Real Madrid 10 bodů.

Jan 16

Operované koleno drží. Hradecký Messi se cítí být o sedm let mladší

Seznam Zprávy

Václav Pilař věří, že ho v pětatřiceti letech ve věku fotbalového veterána čekají na trávníku ještě krásné zážitky.

Nov 30

Argentinská policie zadržela Čecha, který byl 25 let na útěku

Seznam Zprávy

Argentinská policie zadržela na severu země Čecha Josefa Šindelku, který se pětadvacet let skrýval před nástupem do vězení - pátrání po něm bylo vyhlášeno v září 1998.

Oct 31

Nejlepší fotbalista světa poprvé není z evropské ligy. Messi se vrátil na trůn

Seznam Zprávy

Nejvíce hráčů mezi deseti nejlepšími fotbalisty této sezony má Manchester City - hned čtyři. Z fotbalistů, kteří odešli do arabských lig, neuspěl nikdo.

Apr 20

Konec války? Sjedná ho neutrální klub, tvrdí „nestranný“ prezident

Seznam Zprávy

Brazílie od začátku ruské invaze na Ukrajinu prohlašuje, že zastává neutrální postoj. Vyzývá k nastolení míru mezi Kyjevem a Moskvou. Jenže nedávná vyjádření prezidenta Luly naznačují, že to s neutralitou není až tak horké.

Dec 18

Fotky z Kataru: A je nesmrtelný. Lionel Messi dovedl Argentinu k titulu

www.seznamzpravy.cz

Jak vypadalo finále v Kataru, kdo byl nejfotografovanější osobou na turnaji a jak Messi překonal i Maradonu.

Sep 14

Messi mění vše. Kurzy v Lize mistrů favorizují kluby, co ji zatím nevyhrály

Seznam Zprávy

Nejsledovanější evropská soutěž dnes duely ve skupinách začíná, vítěze Ligy mistrů by měli dekorovat 28. května v Petrohradě. Podle bookmakerů by to měl být nejspíš PSG či poražený finalista minulého ročníku Manchester City.

Aug 10

Z klubu v troskách přichází Messi do Paříže, kde místo peněz řeší ambice

Seznam Zprávy

Fotbaloví fanoušci jsou u vytržení. Lionel Messi, podle mnohých nejlepší fotbalista všech dob, mění dres. S Barcelonou ho přitom měli spojeného pevně jako třeba Eiffelovku s Paříží. Právě tato metropole bude Messiho novým domovem.

Aug 10

Messi, jeden z nejlepších fotbalistů světa, bude hrát opravdu v Paříži

Seznam Zprávy

Předpověď, že fotbalista Lionel Messi bude po odchodu z Barcelony pokračovat v kařiéře v klubu Paris SG, se jevila jako nejpravděpodobnější varianta. Podle dvou špičkových reportérů už k dohodě došlo a přestup je zrealizován.

Aug 1

Barcelona dramaticky zchudla. O kolik půjdou Messi a spol s platem dolů?

Seznam Zprávy

Rozhazovačná Barcelona čelí obrovské finanční krizi. Ta se v katalánském velkoklubu rozhodně nezrodila přes noc a už vůbec ne vinou náhody. Pro fanoušky neveselé čtení.

Jan 13

Fotbalisté ve Francii přijdou o část platů. Kluby dusí (nejen) pandemie

www.seznamzpravy.cz

Pokud nedojde k dohodě o snížení platů s hráči, mohly by některé francouzské fotbalové kluby zkrachovat. Potýkají se s výpadkem příjmů ze vstupného, k tomu se přidala i zmařená dohoda o televizních právech s firmou Mediapro.

Nov 8

To by byl náš konec, říká majitel klubu, na nějž „zakleknou“ kvůli Antiviru

Seznam Zprávy

Tisícům podnikatelů hrozí, že přijdou o státní podporu. Kvůli jedné formální chybě.

Oct 30

Fotbalový bůh i ďábel. Argentinský zázrak Maradona slaví, je mu 60 let

Seznam Zprávy

Ze všech kandidátů na pozici nejlepšího fotbalisty všech dob je Diego Maradona ten nejkontroverznější. Jeho neskutečný talent se postavil do kontrastu s jeho svérázným výkladem morálky i mnoha skandály a excesy. Dnes je mu 60 let.

Aug 27

Hřebík: Messi je génius, ale nebrání. A nemůže mluvit do řízení klubu

Seznam Zprávy

Fotbalová Barcelona je v krizi a Lionel Messi se rozhodl klub opustit. Podle Jaroslava Hřebíka je paradoxně jednou z příčin celé krize vlastně i sám Messi. Konkrétně jeho přílišný vliv na vedení klubu a na hřišti neochota bránit.

Aug 27

Odejde nejlepší hráč historie Barcelony? Podívejte se, co Messi dokázal

Seznam Zprávy

Fotbalovým světem otřásla zpráva o možném přestupu jednoho z nejlepších hráčů historie sportu z jednoho z nejslavnějších klubů planety. Seznam Zprávy připravily přehled fotbalového vývoje Lionela Messiho v Barceloně.

Jul 21

Kontakt tam byl. Fotbalisté si odnesli koronavirus z nočního klubu, 120 lidí je v karanténě

Seznam Zprávy

Pražská hygienická stanice informovala o 59 osobách, které onemocněly covidem-19 na oslavě v klubu v Praze 2. Dalších více než 120 lidí je v karanténě. Nemoc se šířila také mezi pražskými fotbalisty.

May 19

Pozitivní koronatest měl i fotbalista Slavie. Klub už zná opatření

Seznam Zprávy

Plošné testování profesionálních fotbalistů prováděné před restartem I. a II. ligy odhalilo po prvním případu z Mladé Boleslavi i případ druhý, tentokrát slávistický. Klub čeká krátká karantena, desinfekce kontrolní testy.