English

Plzeň - Karviná 2:0, neomylní domácí, Chorý s Kašou zařídili návrat do čela

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Plzeň pokračuje v neomylné jízdě první ligou a v úvodu sezony vyhrála i svůj pátý zápas. Výsledek 2:0 s Karvinou a návrat na první místo tabulky zajistili útočník Chorý obránce Kaša. Hosté naopak na první úspěch čekají.

More from iDNES.cz / Sport

Apr 28

Plzeň - Teplice 3:0, góly až po přestávce, dvakrát se trefil Chorý

www.idnes.cz

Až do druhého poločasu si diváci v Plzni počkali na branky, po poločase ale viděli rovnou tři. Domácí fotbalisté porazili ve 30. kole Teplice 3:0, o dva góly se postaral Tomáš Chorý, jednou se prosadil další útočník Matěj Vydra.

Apr 24

Plzeň - Zlín 3:0, dominance a klidný postup do finále. Dvakrát pálil Chorý

iDNES.cz / Sport

Od začátku zápasu si šli pro vítězství a svému soupeři nedali žádnou šanci. Plzeňští fotbalisté doma přehráli Zlín 3:0 a slaví postup do finále domácího poháru, kde se utkají s pražskou Spartou. Pod výhru se dvěma góly podepsal Tomáš Chorý…

Apr 6

Karviná - Plzeň 0:0, další ztráta. Hosté přišli o dva body i zraněného Sýkoru

www.idnes.cz

V minulém kole doma nestačili na Liberec (1:3), tentokrát v Karviné ani neskórovali a remizovali 0:0. Plzeňští fotbalisté ve 27. kole Fortuna ligy navíc přišli o záložníka Jana Sýkoru, který po čtvrt hodině opouštěl trávník na nosítkách.

Mar 10

Plzeň - Sparta 4:0, ze šlágru exhibice, dva góly dal Chorý, Krejčí vyloučen

iDNES.cz / Sport

Druhý debakl během čtyři dnů, nejtěžší ligová porážka sezony. Sparťanští fotbalisté v 24. kole Fortuna ligy podlehli v Plzni vysoko 0:4, navíc přišli o vyloučeného kapitána Krejčího a jejich náskok v čele tabulky se smrsknul na jediný bod.…

Feb 17

Bohemians - Plzeň 0:2, hostům vyšel úvod. Zápas plný soubojů rozhodl Chorý

iDNES.cz / Sport

Zápas plný soubojů a s minimem střel. Plzeňští fotbalisté v Praze porazili v 21. kole Fortuna ligy Bohemians 2:0. Oba góly padly v úvodních minutách, kdy se postupně trefili Chorý a Šulc.

Nov 9

Plzeň - D. Záhřeb 1:0, výhra, postup i jisté první místo. Z penalty rozhodl Chorý

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté si poradili s Dinamem Záhřeb 1:0 a už po čtyřech kolech slaví postup do vyřazovací fáze Konferenční ligy. Aktivitu domácích v prvním poločase přetavil v jediný gól z penalty Tomáš Chorý. Hosté po přestávce zabrali, hra…

Oct 26

Dinamo Záhřeb - Plzeň 0:1, hosté přežili šance, pak z penalty rozhodl Chorý

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté si ve třetím kole Konferenční ligy poradili s Dinamem Záhřeb 1:0 a udělali důležitý krok k postupu. Domácí byli aktivnější, trefili břevno, tyč a několikrát je vychytal skvěle hrající brankář Viktor Baier. Dvacet minut…

Apr 23

Plzeň - Zlín 4:0, tři góly po pauze, obstarali je náhradníci Vlkanova s Chorým

iDNES.cz / Sport

Obhájce titulu jasně zdolal poslední tým tabulky. Plzeňští fotbalisté v závěrečném utkání 28. kola Fortuna ligy porazili Zlín 4:0, když dvě branky dal po půli střídající Vlkanova. První trefu obstaral kapitán Hejda po půlhodině, čtvrtou v…

Nov 9

Plzeň - Brno 4:0, domácí přezimují první, dva góly dal útočník Chorý

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté ve středeční dohrávce 4. kola porazili na vlastním stadionu Brno 4:0 a tabulku vedou o čtyři body před druhou Slavií. Dva góly dal i útočník Chorý, který přitom minule unikl vyloučení.

Nov 5

Plzeň - Sparta 0:1, první prohra lídra, rozhodl Pavelka. Chorý unikl vyloučení

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté poprvé v ligovém ročníku prohráli, navíc doma. V utkání 15. kola je nachytala Sparta, která byl celkově lepším týmem. Šlágr rozhodl osm minut před koncem hostující kapitán Pavelka, po rohu střílel z voleje. Plzeňský…

Oct 29

Zlín - Plzeň 0:3, návrat do ligy opět úspěšný, vítězství zařídili Jirka a Chorý

iDNES.cz / Sport

Fotbalistům Plzně se opět povedlo přepnout a po pohárové prohře zabrat v domácí soutěži. Ve 14. kole Fortuna ligy si mistr poradil na hřišti Zlína a zvítězil 3:0. Dvěma góly se blýskl Jirka, na trefu Chorého pak asistoval.

Oct 16

Jablonec - Plzeň 0:3, ligový lídr nepřibržďuje, soupeře sestřelil Chorý

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté zvítězili ve 12. kole nejvyšší soutěže v Jablonci 3:0 a upevnili si první místo v ligové tabulce. Dva góly na severu Čech vstřelil hlavou útočník Chorý, třetí branku přidal v nastavení náhradník Ndiaye.

Feb 6

Plzeň - Hradec Kr. 1:0, rozhodl důraz Chorého a liga má nového lídra

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně přetlačili ve svém úvodním jarním vystoupení nováčka z Hradce Králové a po výhře 1:0, kterou zajistil gól útočníka Tomáše Chorého, jsou první v tabulce.

Dec 18

Karviná - Plzeň 0:1, jediným střelcem Havel, domácí na podzim bez výhry

iDNES.cz

Plzeňští fotbalisté počtvrté za sebou berou ze zápasu plný počet bodů. V 19. kole Fortuna ligy zvítězili na stadionu Karviné 1:0 brankou obránce Havla ze závěru poločasu. Plzeň přezimuje druhá, Karviná poslední.

Aug 22

Plzeň - Karviná 2:0, neomylní domácí, Chorý s Kašou zařídili návrat do čela

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Plzeň pokračuje v neomylné jízdě první ligou a v úvodu sezony vyhrála i svůj pátý zápas. Výsledek 2:0 s Karvinou a návrat na první místo tabulky zajistili útočník Chorý obránce Kaša. Hosté naopak na první úspěch čekají.

Dec 5

Plzeň - Karviná 0:1, matný výkon, potřetí bez gólu, rozhodl Papadopulos

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté jsou v herní i výsledkové krizi. Potřetí za sebou nedali gól, i proto v utkání 10. kola doma překvapivě podlehli Karviné 0:1. V závěru půle hlavou po rohu rozhodl Papadopulos.

Jun 21

Plzeň - Jablonec 2:0, hosté kousali, za domácí skórovali Chorý a Čermák

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté boj o první příčku nevzdávají. V úvodním kole nadstavby ve skupině o titul porazili Jablonec 2:0 a na vedoucí Slavii, s níž hrají už ve středu, dál ztrácejí šest bodů. Proti Jablonci se po rohu prosadil útočník Chorý, v…

Oct 20

Plzeň - Ostrava 3:0, góly až po pauze, trefili se Hejda, Krmenčík a Chorý

iDNES.cz / Sport

Padesát minut se čekalo na gól, pak se trefil stoper Hejda a plzeňští fotbalisté dovedli zápas 13. kola Fortuna ligy k vítězství. Krátce po Hejdovi přidal další gól Krmenčík a v nastavení dorazil ostravský Baník další útočník Chorý.

Dec 2

Plzeň - Olomouc 2:0, dva góly do půle a neškodný soupeř, trefil se i Chorý

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně se v prvoligové tabulce přiblížili vedoucí Slavii, která má pondělní utkání v Opavě k dobru, na rozdíl jediného bodu. Viktoria v 17. kole porazila Sigmu Olomouc 2:0, obě branky padly během úvodního poločasu.

Apr 28

Plzeň - Karviná 2:0, konečně úspěch doma, Viktoria je výhru od titulu

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté můžou v příštím utkání na Slavii získat pátý mistrovský titul. Ve 26. kole první ligy totiž na pátý pokus na jaře zvítězili doma, Karvinou zdolali díky Hořavovým gólům 2:0.