English

Ronalda obtěžovaly ovce, a tak se odstěhoval

www.dumazahrada.cz

Po přestupu z fotbalového Juventusu do Manchesteru si Cristiano Ronaldo hned vyhlédl nový dům. Přestěhoval do něj celou rodinu, ale romantika na anglickém venkově netrvala dlouho.

More from dumazahrada.cz

May 17

10 tipů, jak grilovat hovězí steaky jako mistr. Poradíme, kdy solit, marinovat i krájet

Deník.cz / Bydlení

Hovězí steak je zlatým hřebem zahradního grilování, při nesprávné přípravě ho ale můžeme umořit na tuhou podešev. Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně drahou surovinu, vyplatí se s ní zacházet citlivě a chytře.

Apr 1

I mistr tesař se někdy utne. Co dělat, když pošlete peníze na špatný účet? Tady je návod

Sedíte u počítače, chcete provést běžnou platbu, a náhle zjistíte, že jste udělali chybu. Místo toho, aby peníze zamířily na správný účet, skončily na cizím kontě. Co teď? Panikařit? Ne, raději si zachovejte klid. I když to může být…

Feb 29

Staňte se mistry na pěstování klíčků a připravte si vitaminovou bombu. Zde je podrobný návod

www.dumazahrada.cz

Klíčky jsou hotový poklad. Zařadit je do jídelníčku je ideální a také levný způsob, jak po zimě obohatit stravu o vydatnou porci vitaminů a minerálů. Nakličování je naprosto jednoduché a zvládne to opravdu každý. Podívejte se, jaký je…

Jan 10

Pečte dorty jako mistr. Tyhle profi cukrářské pomůcky se vám budou hodit

www.dumazahrada.cz

Upéct v domácích podmínkách dort, který bude výborně chutnat i vypadat, není tak složité. Tyto praktické pomůcky vám ke skvělému výsledku pomohou.

Nov 24

Pečte, grilujte a zapékejte jako mistr. S těmito pomocníky to bude hračka

www.dumazahrada.cz

Moderní spotřebiče výrazně šetří čas i práci, protože díky chytrým funkcím zvládnou ohlídat přípravu jídla samy. Tady jsou dvě novinky, s nimiž bude pečení a grilování opravdu hračka.

Oct 9

Chcete vědět, jak na měření střechy? Zjistěte to s námi a staňte se mistry!

www.dumazahrada.cz

Kovová střešní krytina vydrží téměř vše a vyžaduje jen velmi malou údržbu. Není sice nejestetičtější a může být obzvláště hlučná při bouřkách, ale nebudete ji muset v dohledné době měnit. Než se pustíte do projektu, naplánujte si ho…

Sep 24

Tajemství stavebního mistra: Spojení dřeva a betonu bez chyb

www.dumazahrada.cz

Připevňování dřeva k betonu je práce, která se často objevuje při přestavbách a rekonstrukcích. Pokud stavíte příčky ve sklepě nebo v domě se základovou deskou, budete muset připevnit dřevěné podkladové desky, které budou sloužit jako…

Aug 22

Staňte se mistrem pájení: Výběr a použití páječky

www.dumazahrada.cz

Páječky jsou považovány za uživatelsky nepříliš přívětivé nástroje. Při pájení se snadno spálíte a ještě snadněji se od pájení necháte odradit. Jak vybrat páječku a jak ji používat? Pokud si osvojíte několik jednoduchých pravidel, můžete…

Jul 23

Podlaha jako od mistra: Tajemství podkladové vrstvy

www.dumazahrada.cz

Rekonstruujete starý dům nebo byt nebo stavíte dům a stojíte před úkolem zhotovení podlahy? V tom případě pro vás bude důležité vytvořit podkladovou vrstvu podlahy. Životnost podlahy totiž závisí nejen na povrchové úpravě podlahy, ale také…

Jul 6

Výmalba jako od mistra: Triky pro perfektní přípravu

www.dumazahrada.cz

Malování není složité a nemusíte být profesionál, abyste ho zvládli. Hlavní je dobře vše připravit. Poradíme vám, jak na to.

Jun 10

Nejlepší fotbalista světa má v bytě vinotéku pro 1000 lahví

www.dumazahrada.cz

Kdybyste patřili k nejslavnějším a nejbohatším fotbalistům světa, určitě byste si pořídili víc než jeden byt. A přesně to udělal Messi, který si před časem pořídil nový apartmán v Miami. Ten se nyní stane jeho novým domovem.

Mar 3

Velkorysá rekonstrukce udělala z domu sklářského mistra stylové bydlení

www.dumazahrada.cz

Věhlasná sklárna před 140 lety zanikla. Přesto je dům znovu plný skla – současný majitel ho totiž sbírá a již brzy v části budovy otevře muzeum.

Jan 14

Tady bydlí Cristiano Ronaldo

www.dumazahrada.cz

Fotbalista Cristiano Ronaldo dostal jako benefit k nově podepsané smlouvě s klubem Al-Nassr v Saúdské Arábii služební byt. Ronaldo a jeho rodina jsou ubytovaní v apartmá Kingdom Suite, které se nachází ve dvou patrech hotelu Four Seasons.…

Nov 30

Sochařina starých italských mistrů. Kde jsou k vidění originální práce?

www.dumazahrada.cz

Pokud se chcete přenést v čase, abyste blíže poznali sochařskou tvorbu starých italských mistrů, máte šanci. Pražský Šternberský palác vás totiž zve na originální výstavu.

Sep 25

Ronalda obtěžovaly ovce, a tak se odstěhoval

www.dumazahrada.cz

Po přestupu z fotbalového Juventusu do Manchesteru si Cristiano Ronaldo hned vyhlédl nový dům. Přestěhoval do něj celou rodinu, ale romantika na anglickém venkově netrvala dlouho.

Jun 19

Cristiano Ronaldo se rozhodl prodat svůj byt v newyorském Trump Tower, a to i se ztrátou 10 milionů dolarů!

www.dumazahrada.cz

Fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo prodává luxusní byt za částku 7,75 milionu dolarů, což není ani polovina z ceny, kterou za byt zaplatil před šesti lety. Co se stalo?

Mar 25

Návštěva interiéru: petrolejová modř

Deník.cz / Bydlení

Vydejme se do bytu mladého muže, úspěšného muže, fanouška dobrého umění, fotografie a modré barvy ve všech jejích odstínech. Pojďme se podívat do bytu s petrolejovou modří.

Jan 7

Veletrh Střechy Praha 2016 s atraktivním programem

www.dumazahrada.cz

Největší setkání výrobců, dodavatelů, odborné veřejnosti a zákazníků z oboru střech nabídne již po osmnácté veletrh STŘECHY PRAHA, který proběhne 21. – 23. 1. 2016 v PVA EXPO PRAHA Letňany společně s veletrhem ŘEMESLO PRAHA a veletrhem…

Aug 25

Nový porcelán do vaší kuchyně

www.dumazahrada.cz

Na trhu se objevuje mnoho novinek nejen v oblasti kuchyňských spotřebičů, ale také porcelánu. A to jak v tom krásném, ze kterého jíme, tak i v tom užitkovém, ve kterém třeba pečeme. Tak se pojďte podívat, co je nového.

Jul 7

Vedro pod střechou: 3 tipy, jak přežít tropy

www.dumazahrada.cz

Polovina léta je už sice za námi, ale teplé počasí nám stále dává vědět, že letní období ještě zdaleka nekončí. O tom jsme se přesvědčili i v předchozích dnech, kdy tropické teploty lámaly rekordy a šplhaly až k neuvěřitelným 40 stupňům.