English

Překvapení v Rennes, Messi a spol. koušou první porážku PSG v lize

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Paris St. Germain, v jejichž sestavě nechybělo mj. hvězdné útočné trio Neymar, Messi, Mbappé, v devátém kole francouzské nejvyšší soutěže podlehli v Rennes 0:2 a připsali si první ligovou prohru v sezoně.

More from iDNES.cz / Sport

Apr 28

Fotbalisté Paris Saint Germain jsou podvanácté francouzskými mistry

www.idnes.cz

Fotbalisté Paris Saint Germain jsou potřetí za sebou a celkově podvanácté mistry francouzské ligy, čímž opět vylepšili vlastní rekord. Druhé Monako dnes prohrálo v Lyonu 2:3 a tři kola před koncem na čelo ztrácí nedostižných 12 bodů.

May 5

Messi se omluvil Paris St. Germain za nepovolenou návštěvu Saúdské Arábie

iDNES.cz / Sport

Hvězdný fotbalista Lionel Messi se na instagramu omluvil Paris St. Germain a spoluhráčům za nepovolenou cestu do Saúdské Arábie. Vedení klubu kvůli ní kapitána argentinských mistrů světa na dva týdny vyřadilo z týmu.

Feb 27

Cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku získal argentinský mistr světa Messi

iDNES.cz / Sport

Cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu světa za uplynulý rok podle mezinárodní federace FIFA získal Lionel Messi. Pětatřicetiletý kanonýr Paris St. Germain, který v prosinci dovedl argentinskou reprezentaci k titulu mistrů světa, v…

Feb 4

Paris St. Germain bere výhru, trefil se Messi. Tři body má také Lyon a Lille

www.idnes.cz

V rámci 22. kola francouzské nejvyšší fotbalové soutěže zvítězilo PSG 2:1 proti Toulouse. Gólově se prosadil Messi a Hakimí. V Troyes vyhrál 3:1 Lyon a stejným výsledkem si Lille poradilo s Rennes.

Dec 21

Messi se dohodl s Paris St. Germain na prodloužení smlouvy, píší ve Francii

iDNES.cz / Sport

Hvězdný argentinský fotbalista Lionel Messi se podle francouzského deníku Le Parisien dohodl s Paris St. Germain na prodloužení smlouvy, která mu měla vypršet v létě. Hráč ani klub informaci, podle které zůstane pětatřicetiletý kapitán…

Sep 6

Startuje Liga mistrů, do hry jdou Real Madrid, Paris St. Germain i City

iDNES.cz / Sport

Real Madrid, obhájce trofeje, se představí na Celtiku Glasgow. Do hry půjdou i další favorité na finále: Paris St. Germain a Manchester City. Fotbalová Liga mistrů v úterý startuje, po třech letech i s českou účastí. Viktoria Plzeň…

Apr 3

Mbappé, Neymar, Messi. Paris St. Germain dal pět branek, body má i Marseille

www.idnes.cz

Fotbalisté Paris St. Germain zvítězili v domácím utkání 30. kola francouzské ligy nad Lorientem jasně 5:1 a drží v čele tabulky dvanáctibodový náskok před druhou Marseille. Ta zvítězila na hřišti Saint Étienne 4:2. Pařížané si připsali…

Nov 20

Messi dal první gól ve francouzské lize, Paris St. Germain porazil Nantes

iDNES.cz

Fotbalisté Paris St. Germain v utkání 14. kola francouzské ligy porazili Nantes 3:1. Lionel Messi se dočkal první trefy ve francouzské lize, když výhru v závěru pečetil.

Sep 29

První gól za Paris St. Germain. Messi si pořád zvyká, říká kouč Pochettino

iDNES.cz / Sport

Konečně se to povedlo. Lionel Messi se poprvé prosadil v dresu Paris St. Germain, kam v létě přišel z Barcelony. Jeho branka pomohla Pařížanům k vítězství 2:0 nad Manchesterem City ve skupině fotbalové Ligy mistrů. Úvodní trefu u…

Sep 19

Paris St. Germain otáčel s Lyonem v nastavení, Messi se neprosadil

iDNES.cz / Sport

Lionel Messi na svůj první gól v Paris St. Germain stále čeká. V 6. kole francouzské fotbalové ligy se proti Lyonu trefili Neymar a Mauro Icardi, který dokonal v druhé nastavené minutě obrat na 2:1.

Jun 29

Argentinští fotbalisté si na Copě poradili s Bolívií, Messi se trefil dvakrát

www.idnes.cz

Argentinští fotbalisté zakončili základní skupinu mistrovství Jižní Ameriky výhrou 4:1 nad Bolívií. Lionel Messi se na vítězství podílel dvěma góly a navíc odehrál 148. utkání v národním týmu a překonal rekord Javiera Mascherana.

May 19

Fotbalisté Paris Saint-Germain obhájili triumf ve Francouzském poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Paris Saint-Germain obhájili vítězství ve Francouzském poháru. Ve finále „za zavřenými dveřmi“ na pařížském stadionu Stade de France porazili Monako 2:0 a trofej získali počtrnácté v historii.

May 5

Manchester City - Paris St. Germain 2:0

iDNES.cz / Sport

Manchester City si poprvé v historii zahraje finále fotbalové Ligy mistrů. V odvetě porazil díky dvěma zásahům Rijáda Mahrize 2:0 Paris St. Germain. Hosté dohrávali v deseti po vyloučení Ángela Di Maríi.

Apr 28

Paris St. Germain - Manchester City 1:2, hosté otáčeli, soupeř dohrál v deseti

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Manchesteru City se přiblížili historicky prvnímu finále v Lize mistrů. Na hřišti Paris St. Germain po poločase prohrávali, úvodní semifinálový zápas ale otočili a zvítězili 2:1. Nadějný výsledek budou hájit v odvetě příští…

Apr 18

Fotbalisté Paris St. Germain zvítězili v dramatickém závěru, rozhodl Icardi

www.idnes.cz

Fotbalisté Paris Saint Germain zvládli přestřelku v 33. kole francouzské ligy a zdolali St. Etienne 3:2. Vítěznou branku obhájců titulu vstřelil v páté minutě nastavení střídající Mauro Icardi.

Feb 21

Fotbalisté Paris St. Germain ve francouzské lize prohráli s Monakem

iDNES.cz

V týdnu slavili vysokou výhru 4:1 v úvodním duelu osmifinále Ligy mistrů na Nou Campu proti Barceloně, jenže v nedělním utkání 26. kola francouzské ligy na triumf fotbalisté Paris St. Germain nenavázali. Doma podlehli Monaku 0:2.

Dec 20

Přemožitel Sparty remizoval se St. Germain a vede francouzskou ligu

iDNES.cz

Šlágr 16. kola francouzské fotbalové ligy mezi Lille a Paris Saint-Germain skončil bezbrankovou remízou. Přemožitel Sparty ve skupině Evropské ligy nyní vede tabulku o skóre před Lyonem, mistrovský PSG je s bodovým odstupem třetí.

Oct 31

Fotbalisté PSG vyhráli ve francouzské lize posedmé za sebou

www.idnes.cz

Fotbalisté Paris Saint-Germain zvítězili v 9. kole francouzské ligy 3:0 v Nantes a po úvodních dvou porážkách v sezoně si připsali sedmou výhru za sebou. Úřadující mistři mají během vítězné šňůry skóre 23:1 a vedou tabulku o tři body před…

Aug 1

Poslední ročník Ligového poháru ovládli fotbalisté Paris St. Germain

iDNES.cz / Sport

Poslední ročník francouzského Ligového poháru vyhráli fotbalisté Paris St. Germain a po triumfu v lize i Francouzském poháru završili domácí treble. Pařížský celek páteční finále v Saint-Denis s Lyonem rozhodl po bezbrankových devadesáti…

May 17

Monako je francouzským mistrem, ukončilo nadvládu Paris St. Germain

iDNES.cz / Sport

Po sedmnácti letech ovládli fotbalisté Monaka francouzskou ligu. V dohrávce 31. kola doma porazili St. Etienne 2:0 a před závěrečným zápasem sezony Ligue 1 mají v čele tabulky šestibodový náskok na neúspěšného obhájce Paris St. Germain.