English

Tisková konference ministra Vojtěcha

Novinky.cz

Epidemie koronaviru v posledních dnech sílí a počty nakažených i hospitalizovaných narůstají. Aktuální situaci na tiskové konferenci naplánované na 14. hodinu popíše ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Novinky brífink nabízí živě.

More from Novinky.cz

Nov 28

Ministr zdravotnictví Vojtěch má covid

Novinky.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) měl pozitivní test na koronavirus. Nastupuje do 14denní izolace, oznámil na Twitteru. Díky očkování má lehký průběh a bude pracovat z domova.

Nov 4

Brífink ministra zdravotnictví Vojtěcha

Novinky.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a hlavní hygienička Pavla Svrčinová vystoupí ve čtvrtek na tiskové konferenci. Brífink je naplánovaný na 9. hodinu, Novinky ho nabídnou živě.

Oct 26

Tisková konference ministra Vojtěcha

Novinky.cz

K vývoji epidemie koronaviru a plánovaným opatřením proti šíření nákazy vystoupí dopoledne na tiskové konferenci ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO), hlavní hygienička Pavla Svrčinová a ředitel Ústavu zdravotnických informací a…

Oct 15

Tisková konference ministra Vojtěcha

Novinky.cz

Epidemie koronaviru v posledních dnech sílí a počty nakažených i hospitalizovaných narůstají. Aktuální situaci na tiskové konferenci naplánované na 14. hodinu popíše ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Novinky brífink nabízí živě.

Sep 13

Ministr Vojtěch k vývoji epidemie koronaviru

Novinky.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) se v pondělí po jednání Rady vlády pro zdravotní rizika vyjádří k vývoji epidemie koronaviru. Počty nově potvrzených případů v posledních dnech výrazně rostou a v nemocnicích je s covidem nejvíce…

Apr 16

Tisková konference ministra zdravotnictví Arenbergera

Novinky.cz

Ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) představí aktuální vývoj šíření epidemie onemocnění covid-19. Věnovat by se měl také pravidlům pro rozvolňování v oblasti kultury. Tiskovou konferenci naplánovanou na 13. hodinu nabízejí…

Apr 9

Čekáme na první tiskovou konferenci nového ministra zdravotnictví Arenbergera

Nový ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) v pátek zhodnotí vývoj epidemie covidu-19. Měl by také definitivně oznámit, ve kterých regionech se v pondělí neotevřou mateřské a základní školy, a parametry dalšího rozvolňování. První…

Mar 26

Tisková konference ministra Blatného k aktuálnímu vývoji epidemie

Novinky.cz

Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) v pátek představí nejnovější data týkající se vývoje epidemie onemocnění covid-19. Tiskový brífink, který je naplánovaný na 8. hodinu ranní, nabízejí Novinky živě.

Feb 17

Tisková konference ministra Blatného k aktuálnímu vývoji epidemie koronaviru

Novinky.cz

Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) představí aktuální vývoj ohledně šíření epidemie onemocnění covid-19. Tiskovou konferenci naplánovanou na 9. hodinu ráno nabízí Novinky živě.

Jan 29

Ministr zdravotnictví Blatný k aktuální situaci. Čekáme na tiskovou konferenci

Novinky.cz

V Česku opět mírně rostou počty nových případů nákazy koronavirem. Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) na tradiční páteční tiskové konferenci představí data o aktuální epidemické situaci. Brífink naplánovaný na 13. hodinu nabízejí…

Dec 23

Ministr zdravotnictví Blatný k aktuální situaci

Novinky.cz / Domácí

Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) představí aktuální vývoj epidemie koronaviru. Ta není dobrá a odpovídají tomu i opětovně rostoucí čísla nakažených i hospitalizovaných. Tiskový brífink Novinky nabízejí živě.

Oct 30

Tisková konference ministra zdravotnictví Blatného k aktuální situaci

Novinky.cz

Nový ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) představí v pátek data, jak se vyvíjí epidemie koronaviru v České republice. Tisková konference je naplánovaná na 13. hodinu, Novinky ji nabídnou živě.

Sep 21

Ministr zdravotnictví Vojtěch rezignoval

Novinky.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) rezignoval. Odchod z funkce oznámil v pondělí ráno na tiskové konferenci. Svoji rezignaci již předal premiérovi Andreji Babišovi (za ANO). Zůstane nadále poslancem dolní komory a bude se věnovat…

Sep 21

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch k aktuální situaci

Novinky.cz / Domácí

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch v pondělí ráno promluví k aktuální situaci kolem koronaviru. Čísla pozitivně testovaných v posledních dnech s výjimkou neděle rostou a resort přijímá další opatření.

Sep 17

Aktuální vývoj epidemie. Tisková konference

Novinky.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) představí průběžný vývoj epidemie koronaviru v Česku, ale také aktuální stav kapacity lůžek intenzivní péče či protiepidemiologická opatření. Tiskovou konferenci Novinky nabídly živě.

Jul 7

Tisková konference ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) svolal na úterý pravidelnou tiskovou konferenci k vývoji epidemie koronaviru v lokálních ohniscích. S nárůstem počtu nakažených se v posledních dnech potýkalo hlavně Karvinsko.

Apr 23

Tisková konference ministerstva zdravotnictví k vývoji epidemie koronaviru

Novinky.cz / Domácí

Ministr zdravotnictví spolu s odborníky ve čtvrtek okomentuje průběžné hodnocení vývoje onemocnění covid-19 v České republice a naznačí i očekávaný vývoj v dalších týdnech. V teto den zároveň startuje plošné testování, které má na vzorku…

Apr 15

Aktuální informace ministra zdravotnictví ke koronaviru

Novinky.cz

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) bude na pravidelné tiskové konferenci informovat o aktuální situaci kolem koronaviru. Nastínit by měl ale i budoucí vývoj. Brífink je naplánován na 8. hodinu, Novinky ho nabídnou živě.

Mar 7

Jméno? Řekněte to! Babiš vyslýchal Vojtěcha při tiskové konferenci

Ke kuriozní situaci došlo při sobotní tiskové konferenci k šíření koronaviru. Premiér Andrej Babiš se po dotazu novinářky vložil do odpovědí ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) a donutil ho říci, od koho dostal chybné informace…

Dec 31

Poplatky nejsou aktuální, říká ministr zdravotnictví Vojtěch

Novinky.cz

Nový ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v rozhovoru pro Právo řekl, že zavedení regulačních poplatků není aktuální téma, i když spoluúčast českých pacientů je podle něj jedna z nejnižších v rozvinutých zemích.