English

Cicilia v ráži. Dvěma góly srazil Karvinou a Slovácko je ve čtvrtfinále

iDNES.cz

Byla to velká dřina, ale fotbalisté Slovácka nakonec udolali v osmifinále domácího poháru Karvinou 3:1 po prodloužení. Postup jim zařídil dvěma góly ve 105. a 109. minutě Cicilia.

More from iDNES.cz

Sep 23

Slovácko - Karviná 2:0, domácím zajistily klid rychlé góly Holzera a Valenty

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka porazili v devátém ligovém kole předposlední Karvinou 2:0 zejména díky dvěma rychlým gólům z úvodu zápasu. Domácí Holzer s Valentou soupeře odzbrojili během prvních dvaceti minut, hosté odpověď nenašli.

Apr 9

Slovácko - Karviná 3:1, góly zkraje poločasů, domácí upevnili čtvrtou příčku

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slovácka porazili v 28. kola poslední Karvinou na domácím hřišti přesvědčivě 3:1 a přiblížili se ke čtvrtému místu po základní části ligy. Hosté mají jistotu, že do nadstavby půjdou z poslední příčky.

Mar 6

Teplice - Slovácko 0:1, Jurečku zastoupil Cicilia, domácí na jaře poprvé padli

www.idnes.cz

Zatímco minulé vítězství Slovácka trefil dvěma góly útočník Jurečka, tři body v Teplicích zařídil fotbalistům z Uherského Hradiště jiný útočník Cicilia. Teplice poprvé na jaře padly a v neúplné tabulce jsou čtrnácté.

Nov 12

Cicilia v ráži. Dvěma góly srazil Karvinou a Slovácko je ve čtvrtfinále

iDNES.cz

Byla to velká dřina, ale fotbalisté Slovácka nakonec udolali v osmifinále domácího poháru Karvinou 3:1 po prodloužení. Postup jim zařídil dvěma góly ve 105. a 109. minutě Cicilia.

Oct 23

Slovácko - Bohemians 1:0, výhru v nastavení trefil střídající Cicilia

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka porazili ve 12. kole první ligy Bohemians 1905 1:0. O páté výhře týmu z Uherského Hradiště za sebou rozhodl ve třetí minutě nastavení střídající Rigino Cicilia.

Apr 20

Jablonec - Karviná 3:0, tři góly do půle, domácí se posunuli na druhé místo

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce hravě zvládli domácí utkání 28. ligového kola proti Karviné a po vítězství 3:0 jsou v tabulce na druhém místě. Vydrží tam minimálně do středy.

Jan 16

Slovácko - Karviná 2:0, domácí atakují pohárová místa, rozhodli po pauze

www.idnes.cz

Fotbalisté Slovácka jsou v neúplné ligové tabulce čtvrtí. V utkání 15. kola porazili po zimní přestávce 2:0 Karvinou díky výbornému vstupu do druhé půle. Trefili se Vlastimil Daníček a Jan Kliment, hostující Michal Papadopulos pak zahodil…

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Nov 1

Bohemians - Slovácko 0:0, bojovná předehrávka kola gól nepřinesla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali v 15. kole první ligy se Slováckem 0:0 a v Ďolíčku neprohráli ani posedmé v sezoně. Slovácko v nejvyšší soutěži po třech výhrách za sebou poprvé naplno nebodovalo, ale sérii neporazitelnosti natáhlo na…

Oct 20

Karviná - Slovácko 0:2, čekání na domácí výhru trvá dál

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ani v šestém domácím utkání neslavili vítězství. V 13. kole Fortuna ligy podlehli Slovácku 0:2. V prvním poločase skóroval Zajíc, v závěru tři body pro hosty jistil střídající Kalabiška.

May 25

Slovácko - Karviná 2:0, dva góly Sadílka, domácí potvrdili formu

iDNES.cz

Sezonu Fortuna ligy zakončili fotbalisté Slovácka výhrou. V závěrečném kole nadstavbové skupiny o udržení porazili 2:0 Karvinou, která míří do baráže, kde si zahraje dvojzápas s Jihlavou. Oba přesné zásahy zaznamenal Lukáš Sadílek.

Feb 16

Slovácko - Karviná 2:0, penaltová výhra, góly střílel Daníček

www.idnes.cz

Dva zákroky na Diviše, dvě penalty, obě proměněné Daníčkem a tři body. Slovácko v utkání 21. kola první ligy porazilo Karvinou 2:0 a navázalo na minulé vítězství ve Zlíně.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Apr 21

Slovácko - Dukla 2:0, domácí jsou blízko záchraně, oba góly dal Havlík

iDNES.cz

Fotbalisté Slovácka udělali velký krok k záchraně v první lize. V přímém souboji dvou ohrožených týmů porazili Duklu 2:0 a sestupové příčce se vzdálili na pět bodů.

Apr 8

Karviná - Slovácko 0:0, domácí remizovali popáté za sebou

iDNES.cz / Sport

Karvinští fotbalisté mohli udělat rozhodující krok k záchraně, ale nakonec v přímém souboji s dalším ohroženým týmem Slovácka byli rádi za bod. Hosté totiž pět minut před koncem neproměnili velkou šanci.

Mar 3

Olomouc - Slovácko 1:0, konečně gól, hrubkou domácím pomohl gólman Heča

fotbal.idnes.cz

Olomoučtí fotbalisté po třech utkáních zvítězili, Slovácko doma zdolali 1:0. Branku vstřelil Řezníček, kterému po malé domů „namazal“ hostující brankář Heča. Sigma je po 19. kole na druhé příčce neúplné ligové tabulky.

Sep 30

Slovácko - Karviná 0:0, žádný gól, jen tyč. Domácí čekání na výhru trvá

iDNES.cz / Sport

Už šest zápasů čekají fotbalisté Slovácka na vítězství. Proti Karviné navíc popáté z šesti posledních zápasů neskórovali a na domácím stadionu remizovali 0:0. Pro Karvinou jde o první letošní bod ze hřišť soupeřů.

Aug 26

Slovácko - Olomouc 0:0, domácí trefili břevno, duel však góly nenabídl

iDNES.cz / Sport

Zatímco fotbalisté Olomouce, nováčka fotbalové ligy, remizovali v sezoně poprvé, Slovácko si rozdělilo body se soupeřem v aktuálním ročníku už potřetí. Po bezgólovém skóre zůstávají oba týmy v první polovině tabulky, hosté jsou dokonce o…

Jul 29

Karviná - Jihlava 2:0, domácí k výhře nasměroval gól z penalty

iDNES.cz

Karvinští fotbalisté do nového ročníku první ligy vkročili správnou nohou, v úvodním kole porazili Jihlavu 2:0. K první brance jim pomohl pokutový kop, který proměnil Šisler. Po půli vedení pojistil Kalabiška.

Oct 4

Sparta - Slovácko 4:0, domácí v poklidu vyhráli, dva góly dal Fatai

iDNES.cz / Sport

Minulý víkend nezvládli pražské derby, v 9. kole ale fotbalisté Sparty nezaváhali. Doma porazili Slovácko vysoko 4:0, dvěma brankami se na vítězství podílel Kehinde Fatai, který podruhé za sebou nastoupil v základní sestavě. Sparta tak…