English

Začíná fotbalový svátek plný hvězd z Premier League. Vítejte v Africe

Seznam Zprávy

S lednem 2022 přichází také 33. ročník Afrického poháru národů (AFCON). Do turnaje naskočí přes 30 borců hrajících anglickou Premier League, Pogbův starší bratr a také hrstka fotbalistů se zkušenostmi z českého fotbalu.

More from Seznam Zprávy

Nov 17

Fotbalová mapa světa: V Kataru zvítězí Premier League a šanci má i Messi

Seznam Zprávy

V neděli začíná mistrovství světa ve fotbale. Událost, kterou žije celý fotbalový svět již více než 90 let. Vyhraje konečně Lionel Messi, nebo zlatou trofej zvedne jiná hrající legenda? Podívejte se na zajímavá fakta šampionátů.

Oct 27

Souček prožívá šťastné dny. Narodila se mu další dcera a West Ham stoupá

Seznam Zprávy

West Hamu, anglickému klubu, který spoluvlastní Daniel Křetínský, se podařilo vyškrábat se v Premier League do horní poloviny tabulky.

Aug 4

Přehled: Kde se bude v Česku vysílat Premier League a další fotbalové soutěže

Seznam Zprávy

Nejatraktivnější fotbalovou ligou je anglická Premier League. Čeští diváci ji v příštích třech sezonách uvidí na novém kanále Canal+ Sport CZ. A to na Skylinku a v televizní nabídce T-Mobile. Časem možná i u dalších operátorů.

Jan 21

Coutinho-mánie zachvátila Premier League

Seznam Zprávy

Po dlouhé době to vypadá na kompletní kolo, tedy hned 10 zápasů Premier League. Pátek servíruje „záchranářskou“ předehrávku mezi Watfordem a Norwichem. Nejžhavější Fantasy zboží se jmenuje Coutinho! Čím zaujal 400 tisíc manažerů?

Jan 13

Pololetní známkování Premier League

Seznam Zprávy

Anglická Premier League vkročila do druhého poločasu. Jak si na podzim vedla desítka nejlepších, hodnotí Karel Tvaroh.

Jan 8

Začíná fotbalový svátek plný hvězd z Premier League. Vítejte v Africe

Seznam Zprávy

S lednem 2022 přichází také 33. ročník Afrického poháru národů (AFCON). Do turnaje naskočí přes 30 borců hrajících anglickou Premier League, Pogbův starší bratr a také hrstka fotbalistů se zkušenostmi z českého fotbalu.

Dec 16

Covid úřaduje v Premier League. Vsaďte na Arsenal, pokud bude hrát

Seznam Zprávy

Po úvodních 3 kolech měli poslední Gunners v tabulce 0 bodů, skóre 0:9 a byli všem pro smích. Nyní sice evidují trable s kapitánskou páskou, ale omlazený tým funguje na výbornou. Jenže nad osudem „zdravé“ Premier League se smráká.

Nov 29

Chelsea zaváhala a ztratila náskok. Premier League zápasila s vánicí

Seznam Zprávy

Chelsea nedokázala svůj drtivý tlak přetavit ve vítězství. United se dostali do vedení po kardinální hrubce Jorginha, který se o několik minut později vykoupil proměněnou penaltou. Ronaldovi s Lukakuem role žolíků nevyšla.

Oct 28

Bude Křetínský šéfem Součka? Majitel Sparty chce koupit West Ham United

Seznam Zprávy

Křetínský vlastní od roku 2004 společně se skupinou J&T fotbalový klub AC Sparta Praha. V minulosti média psala o jeho zájmu o anglickou Chelsea a italské kluby AC Milán a AS Řím.

Sep 1

Bláznivé přestupové okno v Premier League skončilo. Nejvíc utrácel Arsenal

Seznam Zprávy

Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku, Jack Grealish, Jadon Sancho, Ben White, Raphael Varane, ale také Abdallah Sima a Alex Král. Bláznivé letní přestupové okno v rámci Premier League skončilo. Celkový účet převýšil miliardu liber.

Aug 24

Kladiva se splašila, parta kolem Součka s Coufalem drtí Premier League

Seznam Zprávy

Stoprocentní bodový zisk, osm vstřelených branek a průběžné vedení v rámci čerstvě rozjeté Premier League. Bilance londýnského West Hamu po úvodu soutěže nemohla být růžovější. V čem tkví náhlý vzestup Hammers?

Jul 11

Anglický fotbalový nacionalismus dává na frak duchu džentlmenství

Seznam Zprávy

Anglický fotbal žádá respekt v otázkách rasismu, určuje standardy v otázkách kyberšikany hráčů. Když má ale najednou ukázat respekt ryze sportovní, je s ním na letošním Euru sám nějak na štíru. Duch londýnské olympiády je fuč.

Jun 16

Na Euru jde Souček za postupem. Začínal v útoku a West Ham ho má na splátky

Seznam Zprávy

Každá hvězda se někde narodila. Tomáše Součka vzývají nyní příznivci české reprezentace na Euru, West Hamu v Premier League, doma nejvíc slávisté. Ale doslova zlatým pokladem se stal i pro klub z Havlíčkova Brodu, kde začínal.

May 23

Czech Ham United i šílení rozhodčí. Jaké příběhy psala Premier League?

Seznam Zprávy

Nejvíce na pandemii koronaviru doplatil Liverpool FC. Ztráta obávaných fans kvůli zavřeným stadionům, ofenzivní hvězdy z formy, řada zranění, spořivé vedení klubu - to vše vedlo k pádu střemhlav tabulkou.

Feb 23

Terminátor Souček za West Ham cedí krev. A fanoušci ho milují

Seznam Zprávy

Jako sovětský pěšák na předměstí Berlína v závěru druhé světové války vypadal Tomáš Souček při zápase West Hamu s rivalem z Tottenhamu. Český reprezentant svou obětavostí ještě víc upevnil své prominentní místo v srdcích fandů.

Feb 9

Spravedlnost pro Součka. Jak český hráč sjednotil fotbalovou Anglii

Seznam Zprávy

Český reprezentační záložník zažíval v Premier League svůj pohádkový příběh, než narazil na „tvora“ jménem Mike Dean. Proti jeho nesmyslné červené kartě ale „povstal“ anglický fotbalový národ a Součkovo vyloučení bylo anulováno.

Feb 3

30 nejvíce talentovaných Čechů. Souček a kdo další?

Seznam Zprávy

V tradičním výběru 30 pod 30 jsou zastoupeni mladí lidé z byznysu, start-upů, financí, umění, vědy, sportu i neziskového sektoru.

Jan 20

Na Leicester si věříme, poradí nám i Souček s Coufalem, zní ze Slavie

Seznam Zprávy

Slavia má za sebou absolvování karantény. Nyní je už zpět v zápasovém tempu a pomalu se připravuje na play-off Evropské Ligy s Leicesterem. Rady na silného soupeře bude trenér Trpišovský hledat u Tomáše Součka a Vladimíra Coufala.

Jan 12

Jakému týmu Premier League fandí anglická královna a proč to nepřizná?

Seznam Zprávy

Britský monarcha musí zachovávat politickou neutralitu a ohledně fotbalových preferencí to platí jakbysmet. Jisté spekulace ale v průběhu let stejně na veřejnost unikly. Královskou rodinu totiž fotbal evidentně baví.

Jul 7

Tomáš Souček v Premier League boduje. Další skoky z Anglie do Slavie a zpět by mu neprospěly

Seznam Zprávy

Tomáš Souček už se v Premier League zapsal opravdu skvěle. A i v případě sestupu West Hamu by v Anglii pravděpodobně našel velmi dobré angažmá. Na tom se tentokrát shodli debatéři v čerstvé epizodě podcastu Angličan.