English

Šťastná Hanychová: Ve Španělsku už má mámu i s dětmi!

sedmicka.tyden.cz

Influencerka Agáta Hanychová si španělskou Marbellu, kde již od minulé středy pobývá s přítelem Jaromírem Soukupem, absolutně zamilovala. Dokonce ji místo natolik nadchlo, že dnes v noci za nejsledovanějším párem českého showbyznysu…

More from tyden.cz

Jun 5

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: jaký byl první rok vztahu?

sedmicka.tyden.cz

Před rokem se seznámili při natáčení barrandovského pořadu a brzy na to se stal z Jaromíra Soukupa a Agáty Hanychové pár. Za dvanáct měsíců toho stihli prožít opravdu hodně. Jak šel čas se slavnými partnery, zmapovala Agáta v dojemném…

Jun 1

Agáta Hanychová překvapila Jaromíra Soukupa

sedmicka.tyden.cz

Jaromír Soukup při moderování zažil všemožná překvapení, ale rozhodně nikdy ne tak krásné, jaké mu nedávno připravila jeho partnerka Agáta Hanychová.

Dec 6

A je to venku: Jaromír Soukup a Agáta Hanychová budou mít dceru!

Týden.cz

Nejsledovanější pár českého showbyznysu se před chvílí podělil o nádhernou novinku. Jaromír Soukup a Agáta Hanychová čekají holčičku!

Sep 22

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup jsou v jednom kole

sedmicka.tyden.cz

Jeden z nejsledovanějších párů českého showbyznysu má plné ruce práce. Jaromír Soukup a Agáta Hanychová uvedli do světa nový pořad televize Barrandov, který třikrát týdně natáčejí a daří se jim zvládat i nemalé ostatní povinnosti.

Sep 16

Jak to mají Jaromír Soukup a Agáta Hanychová s nevěrou?

sedmicka.tyden.cz

V novém barrandovském pořadu Agáta Jaromíra Soukupa se probírá nejen český šoubyznys. Moderátoři Jaromír Soukup a Agáta Hanychová nechávají diváky nahlédnout i do svého soukromí, a tak občas přijdou na přetřes otázky velmi intimní. Jak…

Sep 15

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová boří bariéry

sedmicka.tyden.cz

Barrandovský pořad Agáta Jaromíra Soukupa je pro fanoušky velkou změnou, protože veřejnost do milostných vztahů Jaromíra Soukupa dosud tolik neviděla. Moderátor je ale odhodlaný divákům ukazovat, jak s partnerkou Agátou Hanychovou fungují.

Sep 14

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová pouští diváky do soukromí

sedmicka.tyden.cz

Jak SEDMIČKA exkluzivně informovala, televize Barrandov má nový pořad Agáta Jaromíra Soukupa. Spolu s youtubovým kanálem Bez brzdy jde o druhou novinku, již Jaromír Soukup přichystal pro své příznivce.

Sep 2

Agáta Hanychová & Jaromír Soukup: Promluvili o svatbě!

sedmicka.tyden.cz

Přestože spolu tvoří pár tři měsíce, dotazů, zda se budou brát a plánují miminko, dostali snad už tisíce. Jaromír Soukup a Agáta Hanychová uspořádali tiskovou konferenci k  novému pořadu televize Barrandov a při té příležitosti se…

Aug 4

Jaromír Soukup & Agáta Hanychová: Vrací se do Česka!

sedmicka.tyden.cz

Nejsledovanější pár showbyznysu se po několika týdnech u moře chystá na cestu domů. Jaromír Soukup a Agáta Hanychová již brzy zamíří do Prahy a my víme, jaké budou jejich další kroky!

Aug 4

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: udělali osudovou chybu?

sedmicka.tyden.cz

Když Jaromír Soukup a Agáta Hanychová opouštěli Českou republiku a odjížděli do Španělska za mořem, sluncem a soukromím, nemohli tušit, že jedno označení na Instagramu strhne doslova lavinu!

Aug 1

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: Fotky, které jinde neuvidíte!

sedmicka.tyden.cz

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová zdárně zvládli první společnou dovolenou i s Agátinou dcerou Miou. Čtyřletá holčička jejich vztah ještě více utužila, a nyní už zase můžou věnovat jenom sami sobě.

Jul 21

Agáta Hanychová & Jaromír Soukup: Promluvili o hádkách i budoucnosti

sedmicka.tyden.cz

A je to tady! To, na co se tolik čekalo, se konečně stalo! Agáta Hanychová a Jaromír Soukup poskytli svůj vůbec první společný dvojrozhovor a vy si ho už teď můžete přečíst v magazínu Exkluziv. SEDMIČKA ovšem také exkluzivně přináší malou…

Jul 18

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová mají o zábavu postaráno

sedmicka.tyden.cz

O tom, že hvězdný pár Jaromír Soukup a Agáta Hanychová veřejnost stále nesmírně zajímá, svědčí neutuchající zájem médií i počty zhlédnutí jejich příspěvků na Instagramu. A jelikož je Agáta na sociálních sítích jako ryba ve vodě, dobře ví,…

Jul 15

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup poprvé spolu!

sedmicka.tyden.cz

A je to tady! To, na co se tolik čekalo, se konečně stalo!

Jul 14

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová na titulce nové Sedmičky!

sedmicka.tyden.cz

Po letním dvojčísle se dnes na stánky dostalo nové vydání týdeníku Sedmička. Víme, co v něm najdete!

Jul 12

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová ani na dovolené nezahalí

sedmicka.tyden.cz

Nejsledovanější pár v Česku, Jaromír Soukup a Agáta Hanychová, se ve španělské Marbelle rozhodně nenudí. Jedna z mnoha věcí, kterou mají společnou, je totiž láska ke sportům. Co jim dělá největší radost?

Jul 5

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: slibná love story

sedmicka.tyden.cz

Českému bulváru nedají Jaromír Soukup a Agáta Hanychová spát. Jaké jsou osudové momenty, které tenhle zdánlivě nesourodý pár, jenž už stihl i první společnou dovolenou, spojily?

Jul 4

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: momentky z ráje

sedmicka.tyden.cz

Která žena by si nepřála, aby ji muž vzal na krásnou dovolenou do vily u moře? Influencerce Agátě Hanychové se to povedlo. Připomeňme si nejlepší momenty její první dovolené s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem.

Jul 1

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: rodinná idylka v Marbelle

sedmicka.tyden.cz

Ve vztahu mediálního magnáta Jaromíra Soukupa a influencerky Agáty Hanychové jde do tuhého. Pojďme si připomenout, co už má tento hvězdný pár za sebou!

Jun 28

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová: hledání lásky

sedmicka.tyden.cz

Majitel TV Barrandov Jaromír Soukup a influencerka Agáta Hanychová jsou aktuálně nejsledovanějším párem Česka. Jaký má jejich vztah šanci?