English

Nikdo to nečekal, říká Kvitová o vydařené generálce. V dějišti Wimbledonu už vyhlíží první zápas

iROZHLAS

Do Wimbledonu nevstupuje jako velká favoritka, ale náladu a sebedůvěru by mohla mít lepší ve srovnání s minulými týdny a měsíci. I v komplikované sezoně se spoustou zdravotních problémů se Petře Kvitové povedlo vyhrát 29. turnajový titul v…

More from iROZHLAS

Jan 9

V Adelaide postoupila Petra Kvitová do 2. kola, Karolína Plíšková na turnaji končí

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová vstoupila úspěšně do turnaje v Adelaide. V prvním kole porazila Jelenu Rybakinovou z Kazachstánu 6:3, 7:5. Karolína Plíšková naopak v generálce na Australian Open vypadla po postupu z kvalifikace hned v úvodním duelu…

Jun 25

Kvitová slaví 29. titul v kariéře, ve finále turnaje v Eastbourne porazila Lotyšku Ostapenkovou

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová porazila ve finále turnaje v anglickém Eastbourne lotyšskou soupeřku Jelenu Ostapenkovou a slaví zisk 29. titulu na okruhu WTA. Generálku na Wimbledon ovládla česká tenistka 6:3 a 6:2.

Jan 10

Bude v Brisbane české finále? Kvitová s Plíškovou si poradily s americkými soupeřkami bez ztráty setu

iROZHLAS / Sport

V pátečním čtvrtfinálovém programu tenisového turnaje v Brisbane si vítězka z roku 2011 Petra Kvitová poradila s Jennifer Bradyovou 6:4, 6:2 a její další soupeřkou bude jiná Američanka Madison Keysová. Obhájkyně titulu Karolína Plíšková…

May 4

Petra Kvitová vykročila za svým čtvrtým madridským titulem, Kateřina Siniaková v prvním kole vypadla

iROZHLAS / Sport

První překážku na cestě za čtvrtým titulem na oblíbeném turnaji v Madridu Petra Kvitová zdárně překonala. Druhá tenistka světového žebříčku porazila Američanku Sofii Keninovou 6:1, 6:4 a drží si stoprocentní letošní bilanci na antuce. Před…

Apr 29

Petra Kvitová je se dvěma tituly aktuálně nejúspěšnější tenistkou sezony

iROZHLAS / Sport

Její návrat na kurty po operaci těžce pořezané ruky stále udivuje. Petra Kvitová totiž hraje tak, že i ve vzácně vyrovnané éře ženského tenisu trochu vyčnívá nad ostatními konkurentkami. V tomto roce má jako jediná singlistka dva turnajové…

Apr 26

Petra Kvitová bude znovu světovou dvojkou, o finále v Istanbulu si zahrají Strýcová s Vondroušovou

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová porazila ve čtvrtfinále ve Stuttgartu Lotyšku Sevastovovu a kromě postupu do semifinále má i jistý post světové dvojky. V Istanbulu se do semifinále dostaly Markéta Vondroušová a Barbora Strýcová. Čeká je vzájemný zápas.

Mar 21

Tenistky Petra Kvitová ani Karolína Plíšková nepomůžou českému týmu ve fedcupové baráži

iROZHLAS / Sport

České tenistky se budou zachraňovat mezi elitou ve Fed Cupu bez svých největších hvězd. Aktuální světová dvojka Petra Kvitová ani sedmička Karolína Plíšková neplánují nastoupit v baráži proti Kanadě. Neúčast obou hvězd potvrdil mluvčí…

Jan 24

Petra Kvitová: Finále je neskutečný výsledek, ale turnaj ještě nekončí

iROZHLAS

Petra Kvitová poprvé po zranění ruky postoupila do finále grandslamového turnaje. V Melbourne vyřadila Američanku Collinsovou a pak čekala, kdo se stane její finálovou soupeřkou.

Jan 23

Petra Kvitová je ve finále Australian Open. Američanku Collinsovou vyprovodila kanárem

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová postoupila na úvodním grandslamu sezony do boje o titul. V semifinále v Melbourne porazila Američanku Dannielle Collinsovou 7:6, 6:0 a čeká na soupeřku, kterou může být Karolína Plíšková.

Oct 29

Petra Kvitová si nepřišla pro vyznamenání kvůli horečce, hledá se náhradní termín

iROZHLAS

Prezident Miloš Zeman při předávání státních vyznamenání na Pražském hradě 41 osobností. Mezi oceněnými byla i tenistka Petra Kvitová, která si ale nakonec pro vyznamenání do Vladislavského sálu nepřišla.

Jul 1

Petra Kvitová je českou jedničkou, před Wimbledonem vystřídala Plíškovou na 7. místě

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová je staronovou českou jedničkou ve světovém žebříčku WTA. Na sedmém místě vystřídala Karolínu Plíškovou, která neobhájila na turnaji v Eastbourne body za loňský titul a v novém pořadí tenistek o jednu pozici klesla.

Jun 28

Plíšková titul v Eastbourne neobhájí, ve čtvrtfinále prohrála se Sabalenkovou

iROZHLAS / Sport

Obhájkyně titulu Karolína Plíšková vypadla na turnaji v Eastbourne ve čtvrtfinále. Druhá nasazená tenistka prohrála v generálce na Wimbledon s Běloruskou Arynou Sabalenkovou za dvě a čtvrt hodiny 3:6, 6:2, 6:7.

Jun 24

Páté finále, pátý triumf. Petra Kvitová ve finále v Birminghamu přehrála Rybárikovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová získala už pátý turnajový titul v sezoně. Ve finále v Birminghamu otočila zápase se Slovenkou Magdalénou Rybárikovou a za dvě hodiny vyhrála 4:6, 1:6 a 2:6.

Jun 23

Páté finále v sezoně. Petra Kvitová si zahraje o titul v Birminghamu

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová si na trávě v Birminghamu zahraje popáté v sezoně finále turnaje WTA Tour. Nasazená čtyřka porazila v dnešním semifinále 6:3, 6:2 Rumunku Mihaelu Buzarnescuovou.

Feb 3

Petra Kvitová porazila ve třech setech Görgesovou a na petrohradském turnaji se představí ve finále

iROZHLAS / Sport

Česká tenistka si zahraje poprvé ve finále od loňského července na okruhu WTA. Kvitová porazila v semifinále petrohradského turnaje Julii Görgesovou ve třech setech 7:5, 4:6 a 6:2.

Aug 28

Češky vstoupily do US Open. Petra Kvitová i Kristýna Plíšková jsou ve druhém kole

iROZHLAS / Sport

Pro tři české tenistky začalo US Open už po sedmnácté hodině. Na kurtech ve Flushing Meadows o postup do druhého kola bojovaly Petra Kvitová, Kristýna Plíšková a Tereza Martincová. První dvě jmenované své utkání zvládly, nejmladší…

Jul 1

Plíšková má titul z Eastbourne. Ve finále si poradila s bývalou světovou jedničkou Wozniackou

iROZHLAS / Sport

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková vyhrála na turnaji v Eastbourne třetí titul letošní sezony. Ve finále si poradila s Caroline Wozniackou z Dánska 6:4 a 6:4.

Jun 30

Plíšková si v Eastbourne zahraje o titul. Do finále postoupila bez boje

iROZHLAS / Sport

Česká tenisová jednička Karolína Plíšková si zahraje o titul na travnatém turnaji v Eastbourne. Do finále postoupila bez boje, jelikož Britka Johanna Kontaová nenastoupí k utkání kvůli zranění.

Jun 26

Petra Kvitová se odhlásila z turnaje v Eastbourne. Má problém s břišním svalem

iROZHLAS / Sport

Česká tenistka se odhlásila z turnaje v Eastbourne poté, co vyhrála na trávě v Birminghamu titul. Podle WTA je důvodem její absence problém s břišním svalem.

Jun 24

Petra Kvitová si zahraje první finále od zranění, Šafářová musela v Birminghamu vzdát

iROZHLAS / Sport

Lucie Šafářová musela kvůli zranění stehenního svalu skrečovat svůj souboj proti Petře Kvitová za stavu 6:1 a 1:0. Ve finále se Kvitová potká buď Garbiňe Muguruzaovou, nebo Ashleigh Bartyovou.