English

Senzace se nestala. Bouzková ve Wimbledonu končí

Seznam Zprávy

Marie Bouzková letos postoupila jako jediná Češka až do čtvrtfinále Wimbledonu. Druhá žena světového žebříčku - Tunisanka Ons Džáburová - už ale byla v úterý nad její síly a prohrála s ní 1:2 na sety.

More from Seznam Zprávy

Jun 26

Česká reprezentace nestačila na Turecko. Na fotbalovém mistrovství končí

www.seznamzpravy.cz

Na utkání základní skupiny fotbalového mistrovství Evropy se dařilo Turecku. V zápase proti české reprezentaci v 94. minutě zajistil vítězství svému týmu Cenk Tosun.

Dec 29

Česká „online liduška“ ArtMaster jde do Ameriky. Milují ho špičkoví muzikanti

www.seznamzpravy.cz

Český startup ArtMaster je online hudební školou. Ve druhém investičním kole získal přes 11 milionů korun a chce proniknout na severoamerický trh, kde má jako učitele i špičkové muzikanty, prozradil Radim Vysoký.

May 25

Ostře nabitá česká zbraň pro dnešní čtvrtfinále už přestřílela i Pastrňáka

Seznam Zprávy

Dominik Kubalík se hokejově narodil jako kanonýr a teď to na 100 % potvrzuje. Osm gólů na MS v Rize je český rekord. A když někdo přestřílí i Davida Pastrňáka, asi to už něco znamená.

Jul 5

Senzace se nestala. Bouzková ve Wimbledonu končí

Seznam Zprávy

Marie Bouzková letos postoupila jako jediná Češka až do čtvrtfinále Wimbledonu. Druhá žena světového žebříčku - Tunisanka Ons Džáburová - už ale byla v úterý nad její síly a prohrála s ní 1:2 na sety.

Jun 15

Z českých online médií mají největší týdenní zásah Seznam Zprávy

www.seznamzpravy.cz

Seznam Zprávy si v průzkumu Digital News Report drží první příčku v týdenním zásahu mezi online médii. Nadále se také těší vysoké důvěře čtenářů. Studie si také všímá startu podcastové platformy Seznamu Podcasty.cz.

Mar 25

Končí váhání. České firmy v Rusku už řeší, jak odejít a zachránit, co se dá

Seznam Zprávy

„Dokud přes hranice proudí vojáci, nemůže tam proudit zboží,“ říká k obchodní situaci českých firem Radomil Doležal, generální ředitel agentury CzechTrade. Ta ke konci března vypoví smlouvu na pronájem kanceláří v Kyjevě.

Dec 28

Výchova drilem i pasťákem: nejlepší české dokumenty online

Seznam Zprávy

České online videotéky už nabízejí spoustu dokumentárních filmů i z tohoto roku. Že jsou dokumenty nuda? Vyvedou vás z omylu.

Dec 8

České dráhy bez hlavního dohlížitele. V dozorčí radě končí ekonom Kysilka

Seznam Zprávy

Bývalý bankéř a ekonom Pavel Kysilka skončil v čele dozorčí rady Českých drah, a to na vlastní žádost. Příštího šéfa orgánu určí až nový ministr dopravy, kterým bude patrně Martin Kupka z ODS.

Oct 4

Pěšky, nebo na kole. Dvě největší české banky si to rozdají jinak než o klienty

Seznam Zprávy

Dvě největší banky v Česku se utkají v závodu o zelené kilometry. Jejich zaměstnanci budou volit k cestě do práce ekologickou dopravu. Závod potrvá měsíc.

Jul 26

Kvitová končí, Plíšková postupuje. Podívejte se na české tenistky v Tokiu

Seznam Zprávy

Prohlédněte si snímky fotografa Seznam Zpráv Davida Neffa, který v Tokiu zachytil olympijské výkony českých tenistek.

Jul 10

Pomohli milionu lidí. Česká afghánská mise nekončí ani po 20 letech

Seznam Zprávy

Zatímco se drtivá většina amerických vojáků z Afghánistánu už vrátila do vlasti, účastníci jiné zahraniční mise si ani po 20 letech oddych nedopřávají.

Jun 23

Zpravodajství Seznamu drží největší zásah z českých online médií

Seznam Zprávy

Nové vydání prestižní mediální studie udává, že největší týdenní online zásah mezi českými médii mají Seznam Zprávy. Pandemie podle výzkumu obrátila pokles důvěry ve zpravodajství, média ale potrápila finančně.

May 4

Online: Co se dělo v české politice po zveřejnění kauzy Hamáček

Seznam Zprávy

Vicepremiér Jan Hamáček chtěl podle informací Seznam Zpráv, které jsme publikovali v úterý 4. května, vyměnit na cestě do Moskvy informace související s útokem ve Vrběticích za dodávky vakcíny Sputnik. Co se ten den odehrálo?

Mar 14

Chybí lidský kontakt a potlesk. České kultuře ve světě už online nestačí

Seznam Zprávy

Po světě je 26 českých kulturních institutů, které mají za úkol posilovat dobré jméno ČR v zahraničí. Pilíře veřejné diplomacie, které se musely naučit pracovat jinak. Kultura přišla v koronaobdobí první na ránu.

Jan 12

Zásilkovna končí s Českou poštou. Vadí jí kvalita služeb a ceny

Seznam Zprávy

Zásilkovna končí k 31. lednu spolupráci s Českou poštou. Hlavním důvodem rozhodnutí je podle firmy dlouhodobá nespokojenost s kvalitou služeb České pošty a neustálé zvyšování ceny.

Dec 22

Novoroční koncert České filharmonie se 1. ledna uskuteční online

www.seznamzpravy.cz

Novoroční koncert České filharmonie (ČF) pod taktovkou hlavního hostujícího dirigenta Tomáše Netopila se uskuteční 1. ledna bez přítomnosti publika. Orchestr ho nabídne online z Rudolfina.

Dec 3

Dokázali jsme, že to dokážeme. Vývoj české vakcíny končí

Seznam Zprávy

Podle ministra zdravotnictví Jana Blatného představuje vývoj prototypu české vakcíny, jenž stál 4,3 miliony korun, dobře investované peníze. Získané zkušenosti prý můžeme využít kdykoliv v budoucnu.

Sep 17

České nemocnice začínají zavádět online rezervační systém na testy

Seznam Zprávy

Nemocnice v Česku řeší přetíženost a lidé si stěžují na fronty kvůli testování na covid-19. Většina velkých nemocnic má přitom k dispozici i online rezervaci na testování.

Jun 16

Zprávy Seznamu mají největší týdenní zásah z českých online médií

Seznam Zprávy

Podle aktuální studie Reuters Institute zprávy Seznamu týdně sleduje téměř polovina Čechů. Zpravodajství Seznamu důvěřuje 54 % respondentů. Důvěra v média celosvětově klesá, Češi věří nejvíc veřejnoprávním médiím.

May 10

Česká sahara končí. Meteorologové vyhlížejí na příští týden déšť

Seznam Zprávy

Český hydrometeorologický ústav vydal novou statistiku k letošnímu dubnu. Čtvrtý měsíc roku byl podle meteorologů nadprůměrně teplý a suchý.